Sponsorer

Dagens gädda hade tagit bussen in till Eskilstuna station för att träffa den trettonåriga flicka som han hade gjort sig bekant med via Facebook. Flickan dök alltså inte upp men det gjorde vi.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

KLICKA PÅ SPOILER FÖR ATT SE CHATLOGGAR

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

32 thoughts on “Jösses sa gäddan (napp igen)

 1. Man kan köpa mikrofoner som har skydd mot vind och stoppa in i USB-c uttaget på telefonen
  Då blir ljudet bättre när ni filmar och man kan faktiskt höra vad som sägs

  1. Hej Anne-Sofie. Vi har lagt en spoiler, man får klicka på ”Chattloggar 18+…” längst ner i inlägget för att se dem.

 2. Bra jobbat💪.

  Alla ni som gnäller om ljudet.. skit i det och gläds att ett till äckel antagligen kommer att ta paus (sluta är väl ett önsketänkande🤔) från att våldta barn.
  Och by the way.. de säger alla samma sak! ”Jag skulle inte”, ”det var bara fantasier”, ”det inte jag”
  Osv osv osv.

  Sara och Patrik – Ni är bäst!!!

 3. Ni får börja med undertexter, dessa efterblivna människor mumlar bara omöjligt att höra.

 4. Blivit sämre videokvalitet sedan den nya sidan tyvärr. Jag kan inte få upp fullskärm alls, funkade bra innan förändringen.

  1. Vad folk inte fattar är att det är EXTREMT dyrt att skicka streamande video. I regel betalar sajtägaren för trafiken för överstigande en viss mängd per månad. Det är ytterst ovanligt med leverantörer där trafiken ingår. Att köra runt en sån här sajt kostar en hel del om de betalar för trafiken och så länge allt bygger på Swish endast så lär det nog bli till att acceptera detta.
   Att det har blivit lägre kvalle på filmerna har nog med att göra att de inte länge streamar filmerna från sin egen sajt.

   Att det inte funkar med fullskärmsläge längre är en konsekvens av att de numera låter filmerna ligga hos Bitchute, istället för att skicka all denna streamande data själv.

   Så kort och gott. Det blir till att gilla läget.

 5. Bra gjort!

  Ännu en kukviftare. Helt otroligt. Gör bort sig rejält. Ni kallar dem för gäddor men den här liknar mer en kloakråtta med larvstungna tänder.

 6. Lär behöva blossa som fan på pipan hela tiden, när han fattar att alla kan se vad han sysslar med. Varför bestämmer han plats med barnet, när han inte tänkt göra nåt? 🤔vilken blåst äckel, tror han på riktigt att någon tror honom? 🤬🤬🤬🤬
  Bra jobbat👏🏻👏🏻👏🏻

 7. Blir sämre o sämre kvalite på erat jobb. Man hör knappt vad dom säger o dessutom har ni börjat med rena lögner. Såsom att ni frågor varför han hänger på siter med enbart barn. Finns ju förfan 90åriga gamla kärringar där. Dessutom påstår ni att han skickat dickpicks. Känner att ni hela tiden flyttar gränsen för vad som är ok. Kanske just därför inte polisen får hålla på med sånt här just för att gränsen hela tiden flyttas. Nu kommer jag få massa kommentarer om att inte spelar någon roll och man kan ju klart se vad han var ute efter men om era metoder hela tiden ändras så vet man ju aldrig hur många oskyldiga tillslut kommer att pekas ut

  1. Funderar lite på hur du kan veta vilka sidor han hänger på, och hur du vet att det är ren lögn att han skickat Dickpics? Den som dessutom ”känner” jössesgäddan genomskådar ditt alias direkt, du kunde väl åtminstone ha hittat på nåt nytt?

 8. Hur kommer det sig att konceptet med ”fiskare = pojke” inte används förutom med (2?) undantag? I de amerikanska och engelska förlagorna används ju det flitigt och svarar för (tumme/pekfinger) 40 % av uthängningarna.

  Borde inte det ge likartat resultat i Sverige, eller är det för politiskt ”känsligt”?

  Anledningen jag frågar är att den nuvarande repertoaren med ”utagerande 13/14-årig tjej” alt. ”peddomamma” borde vara ganska välbekant för stora delar av målgruppen relativt snart.

  Baserat på riktiga fall så känns även ”peddopappa som söker andra män” mycket trovärdigare än ”peddommamman”.

 9. Hoppas ni har kontaktat hans barns mamma så hon vet att han tänder på barn, barnen och/eller barnens kompisar kan ju vara i fara för honom.

 10. Man hade velat att ni textade torsken. Hörde inte 40%

  Så svaga människor så dom visslar. Sen hjälpte ju inte blåsten till

 11. Är detta anmält? Det är av yttersta vikt att en anmälan görs snarast möjligen

 12. Förlåt för tjat. Men man kan fortfarande inte öppna videon i helskärm. Helskärmsknappen gör ingenting. Man kan öppna den i en egen ruta men den är ännu mindre och går inte heller att göra större. Har försökt på alla sätt. Dra i kanter, dubbelklicka osv.

  Sitter man och kollar på er sida på en laptop så ser man ju knappt något i den lilla videospelaren.

 13. Vad folk inte fattar är att det är EXTREMT dyrt att skicka streamande video. I regel betalar sajtägaren för trafiken för överstigande en viss mängd per månad. Det är ytterst ovanligt med leverantörer där trafiken ingår. Att köra runt en sån här sajt kostar en hel del om de betalar för trafiken och så länge allt bygger på Swish endast så lär det nog bli till att acceptera detta.
  Att det har blivit lägre kvalle på filmerna har nog med att göra att de inte länge streamar filmerna från sin egen sajt.

  Att det inte funkar med fullskärmsläge längre är en konsekvens av att de numera låter filmerna ligga hos Bitchute, istället för att skicka all denna streamande data själv.

  Så kort och gott. Det blir till att gilla läget.

  1. Det är inte en fråga om att fatta.
   Folk bryr sig inte i ursäkter, de vill ha bra kvalitet, och om råmaterialet är skit så blir det genast svårt.
   Och så jävla dyrt är det inte med trafik. De kan ju finansiera det med de swischningar som kommer in.

 14. Ser en återkommande uppsättning på med gnäll på ljud, bild mm. Det här är väl ändå inte TV3. En fruktansvärd verklighet lyfts fram och inte för nöjes skull.

 15. Jaså.. Då har även en film lagts upp när Sara och Patrik är i stan man själv bor i. Det var ju bara en tidsfråga tills ett pedo skulle bli avslöjat även i Eskilstuna.
  Jag har så mycket aggressioner mot pedofiler så det är sjukt.
  Jävla sjuka individer det finns.
  Hur står det till uppe i huvudet på dessa svin?
  Hur kan man tända på ett barn? För mig är det helt orimligt.
  Barn ska få vara barn och alla barn ska fasen kunna vara online utan att bli kontaktade av en massa kräk!

 16. Ingen större förlust att ljudet är dåligt. Den nissen har ändå inget vettigt att säga.
  Dumpen, ni är bäst! Blir både tacksam och rörd för att ni så tydligt tar offrens sida och agerar. I den bästa av världar skulle ni inte behövas. Dvs i en värld där polis och rättsväsende prioriterade de här grova brotten och där kvällstidningar inte skrev snyftartiklar om de stackars barnjägarna.

 17. Blir så äcklad och mörkrädd av att läsa konversationerna så jag kollar mest bara på konfrontationerna av dessa avskum

 18. Nackdelen med att använda dold kamera kan vara att i o m dom inte tror dom är filmade kan de sluta med att dom använder våld för att ta sig därifrån. Tror att dom klarar sig undan på så sätt. Vet dom att dom blir filmade så drar dom sig för att gå den vägen. Bara en teori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *