Sponsorer

EDIT:  Mannen är identifierad. Om någon skulle ha kvar dom från 2011 rörande sexualbrott mot barn så skulle vi vara tacksamma för att få ta del av den. [email protected]

Som svar på frågan om de aldrig tar slut, så är svaret tyvärr NEJ.
Vi hoppas dock på sikt tunna ut beståndet så att det lugnar sig något bland alla som hugger efter barn I sexuellt syfte.

Video 1:

Paus för högläsning

Video 2:

 

Idag föll (o)turen på en Petter som med allt annat än trevliga avsikter bestämde träff med en fjortonåring i telefon. Han berättade att han hade för avsikt att bjuda flickan på mat men efter att vi mitt på gatan körde lite högläsning från vad han skrivit till en av våra fiskare så insåg han kanske att det inte var till hans fördel att fortsätta ljuga.

Känner någon igen honom så får ni gärna tipsa.
Ledtrådar: Kranbilsförare i Stockholmsregionen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

13 thoughts on “Petter letar barnrumpa (Napp igen)

 1. ”Och du ska vara glad att du träffade såna som oss för det finns såna som knackar huvudet av såna som dig”.

  Så är det ju. Denna typ av brott väcker sån ilska hos allmänheten, och det finns de som tar till våld mot pedofilerna. Jag förstår hatet men att ta till våld är som ni sagt kontraproduktivt, dessutom är det brottsligt. Jag tänker att det är en mental styrka att ni står där och säkert känner ilska mot dessa äckel som vill förgripa sig på barn, men ni tar inte till våld och ni pratar med ett lugn. Dessutom att ni talar om att de ska söka hjälp, bra gjort. Sen tror jag många av de här inte söker hjälp. Borde vara tvångsvård faktiskt. Samhället måste ta detta enorma samhällsproblem på större allvar, så många barn riskerar att fara illa av och kommer att fara illa av såna här typer.

 2. I kiken står det”petter ivh”borde betyda ”i västerhaninge”, sen vete fan men i texten står att han är kranbilförare, och skriver att han ska leverera tre pallar i Linköping. Pallgods körs vanligtvis inte med kranbil, så detbör betyda att han kör vanligtvis annan material, byggvaror, maskiner, rör eller dyl.

  1. På mitt jobb kör vi pallgods med kranbilar dagarna i ända. Bland annat bränslepellets som ska lossas med kran ute hos villakunder.

 3. Jorå, så att..helt normalt att ”gå och käka” med ngn man raggat upp på ett forum, som är fjorton år, när man själv är 50+ (och f.ö ser ut att vara 65+) Var finns självinsikten hos dessa kräk? 🤮

 4. Mycket bra initiativ! Vi behöver ett nytt #MeToo, fast för barnen. Ni skulle bara veta de saker många av oss sett folkkära kändisar komma undan med, till exempel. Men utan bevis blir det ingen lyckad utredning, och skulle man bara tala om vad man sett skulle saftiga stämningar vänta. I slummen är det relativt lätt att komma åt dessa svin, men i maktens korridorer är det nästintill omöjligt. Men att hänga ut även dessa ”vanliga” as är toppen, för det är det enda som kommer åt dem i det långa loppet. Annars slinker de undan med korta straff och fortsätter sedan förgripa sig på barn.

 5. Håller med Mattias, ett MeToo för barn är ett måste.

  Tack Sara, Patrik, fiskare, moderatorer och alla andra för jobbet ni gör.

 6. Peddot står o ljuger för Patrik o Sara när han säger att han pratat med småbarn i 2 månader, men under hans nicknamn kan man se att han varit aktiv under 2 1/2 år!!!! Undrar hur många små barn han har våldtagit som man inte vet ngt om???? Djävla pedofiler!!! Å sedan detta äckliga snack om ”rumpan” till små barn!!!! Vad faen är det för fel på er!!!!! Idioter. Alla äckliga peddon frågar små barn om de får ”knulla i röven” som är varje pedofils uttryck till alla barn!!!! Idioter svin äckel as!!!!! SKAFFA ER EN VUXEN BÖGMAN istället för att söka efter små barn!!!! Era vidriga as!!! Kommer att ha stenkoll på mina flickor så de inte hamnar i sådana klor som ni svinpeddon!!!!

  Tack Patrik o Sara, 🙏, finns inga ord för alla unga barn ni räddat från dessa äckelpeddon. Vi föräldrar är livrädda att våra barn ska träffa på sådana här allvarligt sjuka män på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *