4 december, 2022

En medlem gav oss en hel del ledtrådar var vi skulle leta för att få veta vem som körde över en trottoarkant med en leasad svart Skoda för att slippa diskutera det faktum att han dykt upp på plats för att möta ett barn.

Vi visste dock ännu inte vem han var. Igår satte en annan medlem sig, bestämd att lösa gåtan “Vem är Calle?” På tre timmar lyckades han få fram identiteten och givetvis kommer vi under dagen att informera berörda parter.

Stort tack JimB för snyggt gräv 🙂

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

22 thoughts on “Lång näsa Calle! Du är nu identifierad

 1. Jag får hoppas han nu lägger ner sina försök att sätta sina fantasier i verket. Dock vore det bättre om man kunde få veta vad han heter och var han bor, så man kan minska risken för kontakt med barn. Men där sätter väl lagen stopp, antar jag. Svenska lagar är till för att skydda brottslingar i främsta rummet.

 2. Vilka berörda parter brukar ni informera?
  Och hur brukar reaktionerna bli?

  Bra jobbat med grävandet. De ska få känna att är jagade.

 3. Snyggt JimB

  Med så stort antal besökare på sidan börjar det bli svårt för dom små pedofil svinen att gömma sig. Tiden är på vår sida och förr eller senare åker dom dit.

  Grymt jobbat som vanligt 💪

 4. ”Stort tack JimB för stor röv”, blir det när när är stressad och lagom störd när man läser. Ni är bäst!

 5. Bra jobbat Jim!
  Oj oj oj, har en känsla av att den här personens liv är välordnat och polerat på ytan. Hans sociala liv kommer sjunka snabbare än en sten…

 6. Tack för all tid och kraft ni lägger ner ❤
  För att säkra för varje unge så de ALDRIG förhoppningsvis ska behöva möta ett sådant här sjukt äckel. En efter en ska de bort inget barn vill våldtas.

  Tack till dig som gjorde att han kunde identifieras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.