Med intentionen att ta oskulden på en trettonåring bestämde Simon träff med henne utanför sin egen trappuppgång. Efter en stund så velade han lite och skyllde på att han inte rakat pungen, men det är ju ingenting som vi bryr oss om så fiskaren skrev att det går bra ändå.

Han gick som avtalat ut med sin lille hund och verkade ganska sur över att istället träffa mig och Micke. Det blev inte mycket slicka slida där som han så fint uttryckte det till barnet som han ville träffa och våldta. Hann inte säga det på plats för han fick väldigt bråttom hem igen men jag skriver det här istället. BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA. Kung skrev en massa svamligheter till vår fiskare och var ytterst missnöjd med vårt möte. Fiskaren bad honom ringa mig och skälla på mig istället men han har inte ringt en enda gång.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

11 thoughts on “Kung med orakad pung (napp igen)

 1. Vad är det för snack? Vi har alla dubbelgångare! Och vissa av dessa dubbelgångare äger också dubbelgångarhundar! Det händer hela tiden!

  Att dessa peddosvin aldrig ger upp… om de vill behålla minsta tillstymmelse till en värdighet kan de väl stå för vad de gjort och söka hjälp. BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA!!

 2. Vilken idiot! Han har ju skickat bilder på sig själv till en 13-åring! Vilken looser! Så pantade i huvudet alla dessa miffon är, fattar ni miffon BARN VILL INTE VÅLDTAS O DET ÄR KRIMINELLT, äckliga sjuka peddon!!

 3. Om du är här inne och tittar så flytta. Och då inte till Skåne. För här bor jag med små barn . Hitta en öde ö med regn var dag så du inte kan gå ut

 4. Det roliga är ju att dessa så säga avslöjar sig själva. När man blir så där defensiv för att man får höra att man är där ”för att träffa en liten flicka” så döljer man ju definitivt något. Att ”träffa en liten flicka” behöver ju inte innebära något sexuellt utan kan ju vara ett annat ärende men han slår ifrån sig direkt och sticker……

 5. Vilket kanonjobb ni gör, på dom bara. Skulle hängas ut överallt så dom ej kan gömma sig någonstans.

 6. Fascinerande hur de gång på
  gång försöker skuldbelägga barnen med frasen ”detta är olagligt för mig, jag kan hamna i fängelse”, för att de inte ska hamna i just fängelse. Basalt säger de ju egentligen ”om du berättar så förstör du för mig”.

 7. Hej Rena bantningskuren att gå in och läsa på dumpen. Man blir illamående av att läsa vad vuxna män skriver till barn. Tur det är fiktiva barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X