Sponsorer

Undrar vad Mats kommer att säga om att José tänkte våldta en tolvåring på hans lilla sexklubb? Jose var ju så rädd för att göra Mats besviken om åldern på personen bakom kontot Wilma12 skulle komma ut. Att en tolvåring skulle få konsekvenser av att bli sexuellt utnyttjad verkar José inte ha en tanke på.

 

José hade bestämt sig för att rulla runt med sin bil och inte stå stilla någonstans, för att inte kunna bli ertappad. Jag smög efter en liten stund, och observerade hans pendlande i kvarteret kring busshållplatsen, och när vi kom in på väldigt små gator så råkade jag få motorstopp framför hans bil. Gick ur bilen och ställde en enkel fråga först, huruvida han hade sett en grön bil för att få honom att veva ner rutan, och när jag väl fick igång video och berättade att jag skojade så svarade han att han misstänkte det och puttrade iväg för allt vad hans lille Citroën höll.

Efter att han körde iväg så letade jag via registreringsnummer upp hans telefonnummer och skickade ett lite argt meddelande. José svarade och gick igenom massor av olika försök att försvara sitt beteende, än till skrivande stund har han inte kommit upp med några rimliga skäl till varför han bestämt träff med ett barn I sexuellt syfte och orsaken är tämligen enkel. Det finns nämligen inte några skäl på jorden till varför man skulle våldta barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

Fulltext av de SMS som är för långa för förhandsgranskning:

24 thoughts on “José skulle hämta upp ett barn i sin lille röde Citroën (napp igen)

 1. Den ena ”fräschare” än den andra, Jisses, dessa äckeldrägg, tror de på allvar att 12-åriga flickor ser NÅGOT som helst attraktivt i dem?

  Gött att ryktet nu går att de ska passa sig för nu riskerar de att hängas ut på Dumpen. Risken är kanske att de flyttar till andra ställen.

  ”Grattis” till god fiskelycka. Det är nog att hoppas på för mycket att det bara ska ta slut en dag, inga fler pedofilsvin, fred på jorden etc.

   1. Jag gillar din sida och bra underhållning när du fångar dom och deras min hahaha.

    Julgransgubben catfishade inte och tror nog när vilken 13 åringen som helst såg bild på honom skulle gömt sig.

    Jag försvarar inte några pedofiler.

    Sen han här med citronen är en riktigt pedofil och civiliserad han och flera andra här på dina filmer förtjänar med uthängningen. Tycker du borde bara ge tillsägelse till dom som e mentalt efterblivna och kontakta deras god man / lss boende

    1. Han var tillräckligt med på banan för att
     1. Ha ett vanligt jobb
     2. Köra bil
     3. Grooma barn

     Tror du att barn mår bättre av att bli våldtagna om förövaren skulle vara lågbegåvad så tror du fel.

    2. Jag tror också att Julgransgubbens (:)) hotbild är låg. Och du tar också upp en intressant sak gällande ansvarsfråga. När jag jobbade på neuropsyk (ofta människor med allvarliga hjärnskador) så var det en 14-åring som var intagen en kortare tid (utredning). En del av dom vuxna intagna kunde visa ett sexuellt olämpligt intresse gentemot barnet (så vi höll koll), eftersom dom var hjärnskadade. Det är klart att det är fel, men jag tycker också att det är sunt att människor med grava mentala nedsättningar inte ska dömas lika hårt när dom inte rår för det.

     Även lågbegåvade kan ta körkort och klara av enklare arbeten.

  1. Problemet är tyvärr att majoriteten av dessa drägg intr fastnar i fiskarnas nät utan våldtar barn varje dag. Finns många barn som är ensamma o utsatta som de svinen utnyttjar. Sara gör det bra här o hänger ut. Jag fiskar upp andra o ställer till oreda för de. Tar kontroll över deras dator. Skickar till familjen o snuten o jobbet. Hatar dem. Blev själv våldtagen av min farbror. Kommer ägna varje ledig tid att sänka peddosar

   1. Därför borde det finnas nätvandrare (stöd/kompis) som fångar upp sårbara barn – färre övergrepp, och barn som mår dåligt får stöd.

  2. Din kommentar är jättekonstig. Skulle det vara mer ok om gärningsmannen var en fräsch 50-åring typ George Clooney?
   Utseendet på förövaren spelar absolut ingen roll begriper du väl?

 2. Fyfan vilket kräk hoppas hans fru fick reda på detta så sjukt hur många vidriga människor det finns, och skuldbelägga verkligen inte en partner, men borde man inte känna av sånt här ? Att något är väldigt fel på sin partner ? Om inte, så är de ju fruktansvärt men sånt måste komma fram också till alla pedofilsvins partners

 3. Fyyyy faaan. Vad är det för fel på denna grupp individer. Tas med brallorna nere och går in i sin patetiska försvarsställning där alla har samma mantra aldrig gjort något synd om mig och skiter fullständigt i att barn far illa. Strängare straff krävs. Att förstöra ett barns liv borde enligt mig vara livstid.

 4. Hur gick det sen fick frun och mars på klubben
  Veta vilket svin han är . så han får sina fiskar varma.

  1. Jag vill också ha en uppdatering om vad frun sa. Får äcklet stanna eller är highway som gäller.

  2. Vad frun säger har vi inte med att göra. Lite integritet få man väl ha ändå…

 5. Bra jobbat men det är inte svårt att ta reda på vem det här är om man ser videon.
  Känslan är att ni brukar dölja registreringsnummer bättre.

 6. Asbra jobbat men ärligt talat häng ut med namn fb, adress etc så man vet var asen bor o allt så man kan hålla sina barn borta o få den bli mer skakiga

 7. Jag instämmer. Detta är liksom heller inte ngn form av”dokusåpa” med ev.spännande uppdateringar om det senaste i händelseförloppet…

  1. Jag instämmer med ”Johan” alltså, att vi inte har att göra med vad (stackars) frun sa.

 8. Många av bilderna på chatten är samma, blir bra svårt att hänga med i vad som skrivits.
  Utöver det gör ni ett enormt jobb!
  Ni är bäst, häng ut parasiterna!

 9. Går man till sexklubb i den åldern så skulle man kunna gissa på att han hållet på ett tag….. Sånna måste stoppas, fy F… Undrar hur många han gett sig på tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *