KONTAKTA INTE FAMILJ ELLER ARBETSGIVARE DE ÄR INFORMERADE!!!

Lovade att hälsa från vår fiskare att personen som vi skulle möta är den i särklass tjatigaste av alla gäddorna. Efter att ha bestämt träff med en trettonåring i sexuellt syfte väntade han tålmodigt i kranbil utanför Biltema, men jag hann dock inte lämna hälsningen med tanke på att han fick så hemskt bråttom iväg så fort som jag nämnde för honom att jag kommer från Dumpen.

Efter att han rullade iväg åkte jag och kollegan iväg  till arbetsgivaren. Vi visade upp den konversation som han fört på arbetstid och bilderna på den snopp som han trodde att han skickade till barn, samt video på när han drar iväg I full fart med kranbilen över biltemas parkering.

 

Arbetsgivaren vidtog åtgärder direkt och stängde av honom med omedelbar verkan, samt uppmanade honom att ringa mig. I 45 minuter satt jag och älte skit i telefon. Han hävdade att han minsann inte skickat bilder på sin egen snopp till någon sedan förra gången han var otrogen för ett år sedan. När jag frågade hur vi fått nytagna bilder i livekamera så svarade han att de går att fejka, men när jag informerade om att just denne fiskaren använder sig av modifierad programvara som skvallrar när livekamerabilderna inte är äkta så blev han tyst.

Han hävdar alltså att han inte har en aning om hur det kan komma sig att någon bestämmer träff, utger sig för att vara han, tar livebilder (bilder som det står Kamera under är tagna i livekamera) och sedan själv dyker upp på platsen. 🙄 Inte heller gav han någon vettig förklaring på varför han valde att backa ut på cykelbanan för att köra från platsen när vi dök upp istället för barnet.

Chatloggar ligger längst ner

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

4 thoughts on “Tjatig kranbilsförare fastnar på kroken (napp igen)

  1. Han tror att han är skit snygg också🤣🤣 Ingen man ens hade lagt märke till precis om man säger så. Han spänner musklerna och tror att han är hulken😂 Så roligt att han tror att en 13 åring skulle tända på honom. Han ser ju inte ens bra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X