Sponsorer

Den sexioårige julgransförsäljaren Kalle gav sig ut på Internet i hopp om att träffa ett barn. Redan tidigt på dagen bjöd han in barnet att besöka honom på julgransförsäljningen, så att de sedan kunde åka iväg I Kalles bil för vidare äventyr, men med tanke på att det faktiskt skulle knna vara någon som hackat julgrans-Kalles konto för att vi sedan skulle göra bort oss genom att skälla på en julgransförsäljare som faktiskt befann sig på arbetsplatsen så bad vi om telefonnummer, och Kalle lämnade gladeligen ut ett nummer som dessutom var kopplat till Swish.

 

Vi dammade av röstförvrängaren som vi använde när vi pratade med Klas och ringde upp Kalle så att träffen istället förlades till ett tjusigt hotell i utkanten av Falkenberg. Kalle kom puttrades som planerat och blev nog lite nervös när jag dök upp istället för den trettonåring som han trodde att han skulle träffa. Han blev så nervös att han tryckte gasen I botten på tomgång, och det är vad som väsnas i början av videon.

Glömde berätta för Kalle att fiskaren som han pratat förtroligt med och skickat snoppbilder till  faktiskt är en medelålders man. 🙂

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

17 thoughts on “NU BLIR DET REA PÅ JULGRANAR (napp igen)

 1. Nu funkar det. Mina hemtrakter ju. Lyckligt vis ingen jag känner igen. Är ni i halmstad närmaste dagarna bjuder jag på lunch (lovat det är ingen fälla jag är myndig)

 2. Bra jobbat återigen! Är nog rea på julgranar imorgon. Äckliga gubbar🤢🤮

 3. Dom verkar finnas i 1000-tal…

  Vissa utav dem kan du se är snuskgubbar men många är som vem som helst, det är så jävla skrämmande.

  Bra jobbat ❤

 4. Blir helt chockad och förtvivlad över att det är så många som tar kontakt med 13-åriga barn.. 🙁
  De flesta verkar ju vara gifta oxå? Även denna man hade ring på fingret.
  Hoppa ni meddelar partnern i fråga.

 5. Det är nästan Meme-nivå på den där bilden.
  ”Skulle du köpa en julgran av denne man?”

 6. De finns ju överallt. Sju st på en vecka. Det är ju helt galet.

  De som ni fångar är genomgående personer som tycks vara lite bakom flötet i olika grader, vilket får mig att fundera på vad de andra gör för givetvis måste pedofilsvinen finnas i alla möjliga samhällsklasser, yrken, mentalt begränsade upp till överintelligenta. Jag undrar vad de som inte är helt bakom flötet gör. Även om det tycks finnas en aldrig sinande ström av pedofiler så är det nog bara en liten andel av alla rötägg där ute.

  Hur f#n kan gubbslemmet ens inbilla sig att ett barn vill träffa ett sånt kräk? Självdistansen finns inte alls.

  Detta är otroligt sorgligt, vedervärdigt, äckligt, jag finner knappt ens ord för min avsky för dem.

  1. Typ Lolita Island för riktiga höjdare. Egentligen vill man att dessa också ska få sina fiskar varma. Det ger nog inte så mycket att bara fånga in de mest efterblivna, de är samhällets bottenskrap och har inget att förlora.

   1. Och därför är jag rätt säker på att nästan alla som fångats hittills faktiskt talar sanning när de säger att det är första gången. Finns inte en unge i världen som skulle bestämma träff med dessa troll. Det här är första gången de lyckas stämma träff med ett ”barn”. Men sannolikt inte första gången de har försökt.

 7. Så äckligt mesiga och veka de är när de konfronteras. Och alla säger nästan samma sak. Riktiga äckel. Men alla verkar fortfarande lite typ ”bakom” i huvudet också. Typ nåt handikapp. Alla utom han med mc Donalds kaffet… Sociopaten som trodde han kunde snacka bort det. Oavsett är de grisar hela bunten. Så jäkla bra jobbat av er.

 8. Tack än en gång för ert arbete att konfrontera dessa äckliga män.
  Vad får dessa män/gubbar att tro att en söt 13 årig flicka skulle vilja vara med dem? Dom är lätt efterblivna, fula, ofräscha och motbjudande. Har dom inte sett hur dom ser ut? Saknar självkritik och framför allt omdöme. Nä fy fan för dessa äckliga män… 🤮

 9. Visst är det så att det finns snygga, fula, smarta, dumma pedofiler och i alla samhällsklasser. men alla de ni har lyckats få på kroken verkar ju vara imbecilla och ha ofördelaktigt utseende. Precis fått veta om en i bekantskapskretsen som har gett sig på en liten värnlös trettonåring själv är äcklet stor och kraftig.

  Har man fått lära sig från barnsben att det år ok att ljuga, utnyttja och manipulera så kanske det inte är så konstigt att empatin är helt avsaknad för andra utom kanske de närmaste. Tänker att även om man inte har blivit utsatt för övergrepp när man var barn så måste det vara något skevt i kärlek och uppfostran. Om pedofili är ens sexuella läggning så kansken man inte begår dessa handlingar ifall man har fått någon som helst rättsuppfattning och känsla för andra med sig hemifrån eller att risken blir mindre. Eller så är empatistörningen medfödd och har gått i arv. Kastrering tycker jag är en bra idé.

 10. Haha. Den där liraren är ju dubbelgångare med ”The Old Man” i ”Pawn Stars”. Enda skillnaden är ju hårfärgen. I övrigt på pricken lika.

 11. Jag såg nån video på TikTok och sen hörde att ni hade en hemsida med namnet dumpen.se jag viste ingenting om er !
  Alltså jag tycker ni är så himla bra älskar er och det ni gör ! Rädda våra barn från Sånna äckliga människor! Ni är helt enkelt bäst Kommer sprida eran hemsida till alla jag känner! Bra jobbat fortsätt och jaga sånna äckliga personer ! Sånna människor borde absolut inte vara ute i samlaget utan inlåsta i ett rum på en mentalsjukhus!! Kärlek och respekt till er ❤️❤️❤️

 12. Hej jag vet vem han är och jag tänker att han kanske ar blivit ut satt själv och han har haft en överbeskyddande mamma under uppväxten och det kan man ju funder över så han har inte haft det lätt skulle mycket väll kunna tänka mig men utan att veta att han har nog alldrig haft sex jag försvarar inte hans betende på något vis men jag tänker att detta borde ni fråga förövarna om dom salva blivit utsatta för jag tror det skulle kunna vara en orsak till alla dessa dåliga betende men det är endå märkligt att om man blir ut satt så gör man själv samma grej på någon annan det är ju rätt ologiskt tycker jag men blir man utsatt så blir det nog svårt att hantera detta genom livet Patrik vet väll detta tänker jag Karl är en nervös person det ser man ju hur han agerar med att trycka gasen i botten och när han väl inser att han bliva synad så säger han ju att han är sjuk och han vet att dett finnes hjälp att få och det tycker jag är insikts fullt dom flesta ni fånga har nog inte den insikten kanske men bra att ni räddar barn men det finnes många fler som behöver räddas och som inte syns för allmänheten och vissa myndigheter blundar helt för detta eller blir hotade kanske inte vet jag men det är vidrigt milt utryckt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *