Då var det dags för ännu ett avsnitt av Dumpenpodden. Denna gången inspelat på en Ljungbyparkering I Patrik Sjöbergs inspelningsstudio på fyra hjul. Lite trötta och flamsiga sammanfattade vi dagen efter att ha kryssat runt Smålands alla hörn med en podd som ni hittar här:

Eller här om ni vill kunna stänga webbsidan när ni lyssnar så finns vi även på Acast: https://embed.acast.com/61af5a18e718920012bdad14/61b7a667661025001bf54e08

VILL NI SHJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

8 thoughts on “Avsnitt 3 Dumpenpodden – Peddoskvaller

  1. Likaväl som barnen och deras familjer får sina liv i spillror kan fan i mig ärke kräket NN oxå få det.

    Jag hoppas verkligen kvinnan inte accepterar makens pedofili utan att hon har slängt ut aset…

  2. Ja obehagligt att en sån person arbetar inom vården! Hade absolut inte velat bli röntgad av ett sånt snusk.

    Gillar eran podd och ni gör ett fantastiskt arbete! ❤️

  3. Ja, det borde satsas mera resurser gällande nätgrooming.

    Kan berätta en konstig sak, jag bodde i en by förut (ganska nyligt) där en 32 årig man var i förhållande med en 14-åring. Alla visste om det, även hennes föräldrar. Men det var ingen som sade något, eftersom han var snygg och rik. Varför är det ok för om mannen är bildskön och har pengar?

  4. En annan sak som är skum är att kvinnliga pedofiler är mer accepterade. När jag bodde på hvb så var det några ur den kvinnliga personalen som kom med sexuella inviter (jag var 14 år då). När jag berättade om det för mamma så sade hon att jag skulle ”passa på”, och hon ogillar manliga pedofiler.

    1. Eric, intressant det du skriver. Det kom att få mig att tänka på en sak. Hur olika vi ser på kvinnors och mäns beteende och vad som är OK och inte OK.

      För några år sedan när min son gick i lågstadiet och var 9 år hade han ovilja att duscha efter gympan. Och det är ju nåt heligt i Sverige. Man SKA duscha i skolan. Detta härstammar från lort-sverige på 30-talet när Staten skulle ta ett ansvar för medborgarnas renlighet. Tvagandet i skolan var för många ända möjligheten att hålla sig ren.

      En dag ringde hans kvinnliga gympalärare hem till oss och var arg över att min son och några till inte ville duscha. Hon sa : ”Nästa gång SLITER jag kläderna av honom!”
      Jag skrattade väl lite och sa att jag skulle prata med grabben. Men sedan började jag fundera på vad hon egentligen hade sagt. Sliter av kläderna? Från mitt barn mot dennes vilja?
      Då slog det mig hur jag hade reagerat om en manlig gympalärare ringt och sagt detta om min dotter (eller även son). Jag hade gått i taket, blivit skogstokig, kanske nitat honom och definitivt anmält uttalandet.

      Nu menar jag inte att kvinnan i ovanstående exempel är pedofil. MEN … de olika synsätten vi har inbyggt gentemot manliga kontra kvinnliga vuxna tror jag gör att kvinnliga pedofiler kan gå under radarn på ett sätt som manliga pedofiler skulle ha svårt att göra.

      Ett annat exempel jag minns från min egen barndom är badhuset och de skräckfyllda besöken vi gjorde där med skolan. Jag verkligen hatade det. Det kryllade av kvinnlig personal i duschrummen, kvinnliga städare städade medans vi duschade. Kvinnlig personal övervakade så att vi killar duschade innnan vi gick ner i bassängen. Hade det motsatta fungerat. Män som gormar och skriker åt tonårstjejer att ta av sig kläderna och duscha medans de står och tittar på? Tack och lov hade det inte varit OK. Men varför var det OK att vi killar blev mer eller mindre avklädda av kvinnor? Är vår nakenhet och integritet mindre värd än tjejers?
      Nej, skulle jag vilja säga.

  5. Det vore intressant och veta om Dumpen söker efter kvinnliga pedofiler också, för dom finns. Kanske inte lika många som dom manliga, men betydligt fler än vad folk i allmänhet tror. Män och kvinnor håller till på olika sociala plattformar också, så undrar om Dumpen fiskar på dom kvinnodominerade sociala medierna också?

    1. Om du kollar bland dumpens inlägg så finns en dömd kvinna med! Sök ”trebarnsmamman i lyxområdet döms för barnpornografribrott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X