Sponsorer

Ibland får vi en del frågor från människor som inte riktigt förstår hur vi arbetar när vi fiskar och konfronterar, och jag tänkte att jag ska svara på dem här:

Undrar lite hur man tänker när man säger att vi provocerar människor att bli pedofiler. De som vi möter upp är de som inlett kontakten med oss. De hittar oss i grupper som tex. heter ”heta fjortisar” eller ”unga sugna”. Vad gör man ens där om man inte söker efter barn i sexuellt syfte eller letar pedofiler?

Ett annat argument är att vi provocerar pedofiler att möta oss. Självklart så gör vi det. Ingen normalt funtad människa kommer på tanken att våldta någon som i början av konversationen berättar att de är tolv eller tretton.

Ett tredje argument som dyker upp mellan varven är:
”Men tänk om personens konto blivit hackat”
Menar man då att personens hjärna också blivit hackad när personen rent fysiskt dyker upp på mötesplatsen på avtalad tid? 🙄

Ett fjärde argument är:
”Men hackaren kanske vet var personen brukar dyka upp”  Med tanke på att det är vi som bestämmer mötesplatsen och tidpunkten så säkerställer vi att personen inte dyker upp av en slump. Hur får man någon som i de flesta fall först skickat selfies att dyka upp vid rätt tid på angiven plats när det är vi som bestämmer när och var?

Det är säkert svårt att tänka sig hur vanligt detta är. Med alias som ”Litenochkåt13” så lockas och  flockas rovdjuren. Det ÄR INTE NORMALT att lockas av barn, och gör man det så måste man söka hjälp. Att hävda att vi lockar folk i fördärvet är bara försök att normalisera en sjuk sexualdrift.

BARN VILL INTE PÅ NÅGRA VILLKOR BLI VÅLDTAGNA !!!

Vi har massor med chatloggar från olika personer, men lägger inte ut förrän vi faktiskt ser att personen dyker upp på platsen och rent fysiskt är villig att möta någon som denne tror är ett barn.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma 

18 thoughts on “BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA!

 1. Men ni förstör dessa människors liv fullständigt på ett lockbete som utger sig falskt att vara någon annan. Barn skriver inte som ni gör i era chattar i verkligheten. Ni är en bluff som bara lockar fram nya peddos. jag kan tycka att det är helt underbart se dom åka dit, fattat inte hur det kan finnas såna människor.

  1. Tänk om dom gör självmord för egentligen en fantasifigur som ni matat dom med, det är nog inte ens lagligt att hänga ut psykiskt sjuka.

  2. Så du tycker synd om dessa vidriga personer och tänker inte ett dugg på hur de förstär barnets liv? Man blir ju ärligt talad äcklad då man läser ditt inlägg!

  3. Hur vet du att barn inte sitter bredvid och coachar oss? Vi vet att vi skriver som barn gör för annars skulle inte pedofilerna falla som käglor. Det är er vi lurar och ni är enkla beten. Väldigt enkla.

  1. Har du hört talas om förberedelse till brott?
   Sexuell posering?

   ”Gromning innebär att någon föreslår en träff eller stämmer träff med barn under 15 år i sexuellt syfte. Med träff menas både fysiska möten och möten på nätet. Den första kontakten sker ofta på sociala medier eller spel. En förövare kan ha kontakt med flera hundra barn samtidigt.

   Genom bekräftelse, mutor, utpressning eller rena hot försöker förövaren få barnet att posera naket eller att träffas så att förövaren kan begå sexuella övergrepp. Gromning kan ge böter eller fängelse i upp till två år”.
   Har du ytterligare frågor på det?

 2. Steffo,
  Har du ens gått igenom allt arbete som dom har gjort på sidan? Det råder ingen tvekan om att folk som har blivit ”outade”är fullbordade peddos.
  Tyvärr är dom flesta peddos psykopater också så det blir nog inte många självmord gjorda.

 3. Steffo: Jag förstår hur du menar på ett vis, men jag tror du har lite fel fokus. Detta görs för barnens skull.

  Det finns inte någon som jobbar med dumpen som älskar och njuter av att ”förstöra någons liv”. Det hoppas jag inte du tror! Tvärtom är det nog snarare faktiskt en tung uppgift att göra detta, eftersom det ofta kan drabba mer än pedofilen själv. Det finns kanske en familj som också drabbas. Detta är svårt och tungt, hur man än gör!

  Det är väl egentligen bara att låta bli att skriva sexuellt till barn samt låta bli att på olika sätt locka barn till sexuella träffar. Då slipper man också att bli uthängd och få sitt liv förstört. Kan man inte styra sina lustar gentemot barn, ja då ska man inte kunna vara anonym ute i samhället tycker jag. Risken för att man tar det från online till verkliga livet är för stor för att man bara ska låta det vara.

  Jag hoppas innerligt att forskningen kan nå ett slags botemedel som verkligen fungerar. OM det skulle uppfinnas ett sådant och det skulle fungera till 100%, då är jag den första att låta personen komma tillbaka in i samhället igen (beroende på vad personen gjort tidigare förstås).

 4. Ni fiskare gör ett fantastiskt arbete. Hoppas bara ni inte bränner ut er och tar hand om varandra. Ni får bort pedofiler från barn och det är det som räknas. Att pedofilen står och grinar när Sara frontar är bara patetiskt. De utsatta barnens liv slås i spillror. Hur kan man tycka synd om en pedofil som avslöjas?? Beats me.

 5. Inget kommer härifrån men jag tror att ni lever riktigt farligt. Jag tror att risken på sikt är överhängande att någon sätter en kula i era huvuden. Jag tror att polisen vet det och måhända att det tom slutar så en dag. Jag gissar, jag vet, inte men jag kan tänka mig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *