Sponsorer

Dom99 är en av de som varit mest aktiv med att ragga på våra barn. Med snorren i högsta hugg har han skickat mängder med bilder och klipp på såväl ansikte som när han tillfredsställer sig själv samtidigt som han chattar med tolv och trettonåringar.

Dom99 gjorde misstaget att boka upp sig på pensionat under nästa vecka. Han skulle träffa en tolvåring som han hade för avsikt att ta oskulden på. Problemet för hans del uppstod när vi genom bekanta kunde få tag på bokningen. På så sätt fick vi tag på hans riktiga namn och arbetsgivare. Efter kontakt med arbetsgivaren vars kunder till stor del består av ett yngre klientel så insåg denne snabbt att han inte kunde vara kvar.

Vi bokade alltså upp en dejt, och samtidigt ”råkade” arbetsgivaren ha dubbel bemanning så han kunde sluta lite tidigare. Arrangemanget passade Dom99 perfekt. Han fick lite tid att åka hem och stajla till sig för att träffa lilla Lina 13 år. Precis som pedofiler brukar tycka så tyckte han att lilla Lina skulle suga kuk, men han sjönk ihop ordentligt när det blev en dumpen dejt istället.

 

Precis lika lite som barnen kan lita på pedofiler så kan pedofilerna lita på oss. Löftet om att inte polisanmäla bryter vi självklart, och detta blir till ännu en anmälan om sexuellt ofredande.

Som vanligt så sjunker gubben ihop väldigt mycket i vuxnas sällskap, läs chatloggar längst ner på sidan om ni vill se den Dom99 som barnen får se. 

VILL NI STÖTTA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

10 thoughts on “Dumpen på besök i Örebro (napp igen)

 1. Ännu en avslöjad och ännu fler barn räddade👍. Tack för ert viktiga arbete.

  1. Så äcklig 🤢 Ni är bäst och behövs verkligen, kommer swisha för varje slusk som ni fångar

 2. Så kaxig i chatten, sen denna lilla rädda lort..🤮🤮🤮Skrävlade ju om erfarenheten oxå, så man kan undra vad polisen hittar hemma hos honom..🤮🤮🤮Så bra att ni är två och Sarah inte är ensam vid konfrontationer med dessa scumbags.🙏

 3. så har man spenderat 2.5 år 2006-2009 men denna ”man”… först chockad över detta men sedan inte, han träffade yngre tjejer men inte såhär då. nej måtte han snälla söka hjälp för detta det är inte den enda han har haft problem med vilket va en anledning till mitt beslut som var rätt.. Som sägs i videon han förstör på såå många och det är BARN. tviii. detta får han leva med nu rätt åt tyvärr…ska skydda mina barn med mitt liv från sådana här.

  1. Beklagar Jenny! Starkt av dig att lyssna på din magkänsla och lämna honom redan då. Allt gott till dig!

   1. Tack 🙂 det var inte såhär illa har ju älskat han en gång i tiden..då så var en chock att det gick såå långt ner i åldern. riktigt jobbigt att se honom så kall och empatilös som han inte bryr sig vad han gör längre och hur illa det gör men det är sjukdom så därför jag skrev sök hjälp. Rätt personer att sätt dit honom.

 4. han förtjänade såklart och bli anmält, jag bryr mig inte ett skit, men är det inte lite osmart och inte hålla vad man lovar i det här fallet? nu kommer inte framtida pedofiler som sett den här lite på er

 5. Oavsett bakgrund har dom alla något gemensamt och det är dragning till barn. Det är sinnessjukt. Fyfan vilka bottennapp, det finns inga ursäkter i hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *