Fredagens timmar spenderade I väntrum var allt annat än förgäves. Efter att Klas i bilen brast ut i:
-Jag är pedofil, så började han att prata.
När vi satt i väntrummet på psyk i Jönköping så utnyttjade vi timmarna väl genom att han på sin platta visade mig sajter som jag aldrig tidigare sett och jag fotograferade vartefter han visade.

Han visade mig webbplatser och appar där man utan ett uns av försiktighet söker efter små barn att förgripa sig på, och han visade hur man på ett trovärdigt sätt söker efter pedofiler som söker andra pedofiler och pedofiler som söker efter mindre barn.

Där finns män och kvinnor, alla med samma intresse. Igår bestämde jag och ett par fiskare oss för att sätta oss in i materialet, och med monstren som nu dykt upp på våra skärmar så kommer ingenting någonsin att bli sig likt. Detta är så vidrigt att det inte går att beskriva med några ord i världen.

Jag förstår att man från samhällets sida inte orkar ta tag i det mörker som råder, för detta gör så ont att ta del av, men vi måste – för barnens skull.

Observera att det är vi som fiskar på pedofiler som letar småbarn.

Bifogar ett par skärmdumpar längst ner men vill varna för att detta är riktigt otäck läsning.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

17 thoughts on “Dörren till helvetet på jorden öppnade sig (Ej för känsliga)

 1. Usch vad ont det gjorde att läsa detta!
  Det är så svårt att ta in att sånt här förekommer i detta nu. Jag brukar inte svära men detta är sån JÄVLA ondska!

  Tack för att dumpen finns och tack för att ni finns för barnens rätt att växa upp utan övergrepp! Ni gör ett fantastiskt jobb!

  I Sverige så daltas det med pedofiler, här är straffen löjligt låga och här tänker man att pedofiler ska ha samma rättigheter som alla andra efter avtjänat straff bla bla. Jag tycker man liksom har förlorat rätten att tex kunna leva anonymt om man begått såna hemska brott. Se hur man gör i andra länder där man har koll på pedofilerna. Många pedofiler är återfallsförbrytare! Samhället måste börja öppna ögonen! Jag tror och hoppas att erat hårda arbete kommer börja öppna samhällets ögon.

  1. Pedogiler går inte att bota. Det är ingen sjukdom.
   Det är en sexuell läggning!
   Tyvärr!
   Och det är sånna as som utnyttjat försvarsLösa barn!
   Sabbar hela deras framtid!
   Era jävla kräk!

  2. Håller med dig Anna till 100 procent!
   Det arbete som Patrik, Sara och alla bakom denna hemsidan gör är helt ovärderligt.
   Jag är själv en överlevare till fler sexuella övergrepp av olika förövare i barndomen än vad som ryms att räkna på mina tio fingrar så jag vet hur den vidriga verkligheten ser.
   Tyvärr så är det något som de flesta vuxna väljer att blunda för därför att det är så fruktansvärt vidrigt och smärtsamt att en inte vill tro att det är sant.
   Också ytterligare en anledning till varför det här arbetet är så ofantligt viktigt.

   Rättssystemet sviker för det mesta de beundransvärda barn och offer som vågar anmäla och skyddar istället förövarna vilket är förkastligt och för mig obegripligt.
   Därför är det viktigt att vi alla, var och en utav oss gör vårt yttersta för att prata med våra barn om vi har några, om vad som är rätt och inte i dessa frågor.
   Eller om man arbetar med barn eller känner någon som har barn, berättar för dem om ”stopp min kropp” och andra saker som kan underlätta för varje barn att förstå var ansvaret ligger.
   Att det aldrig är deras fel exempelvis.
   Tyckte verkligen om din kommentar så det var därför jag valde att kommentera till dig istället för att bara skriva en ny.
   Ha det gott!
   Mvh/ Moa

 2. Jag vet inte om man ska tacka Klas för att han delade med sig eller vad?
  Men att ni får tag på fler sidor är bra.
  Känns också lite som att Klas har insett vad han håller på med, dels för att han gick med på psyk, men också för att han delat med sig av dem sidorna.

  Har sagt det för och säger det igen,
  Man ska inte testa mediciner och saker på djur, gör det på pedofiler ist,

  1. tacka klas? jag har varit påhoppad av honom för unngefär 5 år den och det var ren tur att det inte blev värre än de blev han är ett varg i fårakläder som kommer göra fler tjejer illa. ett riktigt äckel som har dem längsta äckliga naglar jag sett. Finns ingen hjälp för honom och han borde jobba med teater. Tungpiercing för det gillar flickor att man har när man slickar dem…må han brinna …min anmälan la polisen ner

 3. Åh herre gud!! Det finns inte straff nog. Hur ska vi få våra domstolar att låsa in dessa galningar för evigt!?
  Jag är stum…..

 4. Jag trodde det var utländska sidor du pratade om, har i min enfald fått för mig att det inte fanns sånna här grova svenska sidor. Usch va fel jag har haft hela den här tiden ☹🤮
  Hur är detta möjligt att det ens existerar, är personen bakom dessa sidor oxå peddo eller är det någon jävel som inte bryr sig??

  Blir sjukt irriterad att detta kan vara vem som helst, t.o.m någon i ens närhet. Det har ju gång på gång visat sig vara ”vanliga” män, i den bemärkelsen att de ser ut som vem som helst. Inte någon sliskig & ovårdad person som utmärker sig i en samling med män.
  Förstår inte hur man kan gå igång på ett oskyldigt litet barn, usch usch usch 🤮🤮

 5. Fy faan hur mkt jävla peddosar finns det . Verkar som dom växer på träd hela jorden e full av dom hur får man folk att bry sig ? KOlla om det finns liknande grupper i andra länder kanske man kan bli jättemånga med samma mål. För vi får inte glömma allt som vi ej ser eller hör finns nog mkt. Såg en dokumentär om gymnaster i det stora skitlandet Usa Atlhete a heter den såg den via netflix . Man blir mörkrädd folk skiter i andra oavsett om det e barn eller vuxna.
  Stoppa tillbaka denna jord baka om den och pröva igen för det blir inte bättre om inte de som bestämmer vaknar till liv. E så sugen på att starta ett nytt parti som e till för folket och inte bara sko sig själva . Hoppas dessa utsatta barn kan förstå att vi andra svek inte vi kunde bara inte göra allt vi vill för då kan vi inte vara på utsidan och försöka göra vårt bästa. Ni gör en super insats Sara och Patrik mm mm även alla som e medlemmar!!! och inte bara säger vill inte orkar inte se otäckt men mina medmänniskor så ser verkligheten ut

 6. Det är här någonstans hela barnsexövergreppvåldpeddo aktiviteterna övergår till ren sadism av vidrigaste man kan tänka. Barnen behöver inte ens vara födda för att utgöra en lönsam handelsvara !

 7. Får alla dömda pedofiler skyddad identitet efter avtjänat straff?
  Hur funkar det om de söker jobb i en ”barnnära” miljö? Ser man det om man begär utdrag ur brottsregistret, eller är den personen helt ren?
  Det måste ju gå göra något för att hindra detta totala förräderi mot våra barn.

  1. Man har rätt att byta sitt namn. Men alla får inte skyddat boende.
   Om man ska jobba i barnmiljö så lämnar man in brottsregister, belastningsutdrag 1 ggr per år och ger till AG. Där står det def med.

 8. Önskar att våra makthavre kunde göra mer för att stoppa alla övergrepp och mot våra barn. Det är så fruktansvärt hemskt.
  Dra ner på annat om så krävs! Straffa pedofiler hårdare.

 9. Det ni gör är så jävla bra! Sluta aldrig med det, samhället behöver er, dessa vidriga sas måste stoppas🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X