När rädslan tar vid så försvinner förståndet, och precis som vi är rädda för det mörker som sexuella övergrepp av barn bär med sig, så är pedofilerna så rädda för att se att deras lugna tillvaro har fått motstånd, att vissa lever i förnekelse ända in i det sista.

Konversationen i bilden är mellan en medlem i en pedofilgrupp som försöker varna admin för dumpens existens. Admin vände sig sedan till mig (i egenskap av man) lite i förtroende för att fråga om jag trodde på vad medlemmen skrev. Jag ville ju givetvis inte att han skulle besöka dumpen så jag hittade på en liten orsak till varför det rakt av var skitsnack från medlemmens sida.

Precis som pedofilerna så är vi rädda för sanningen, men genom att faktiskt bekämpa rädslan och skaffa oss så mycket kunskap som vi bara kan så blir vi betydligt tryggare i vår roll som försvarare av barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

Utan att våga prata och lyssna så förblir trauma obearbetade och precis som att ett obehandlat brutet ben leder till hälta, så leder obearbetade trauma till svårartade konsekvenser. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 thoughts on “Pedofiler i förnekelse

  1. Blev lite märkligt inlägg, först dementerar du att dumpen.se existerar sedan lyfter du ur diskussion och bekräftar det som han har påstått.
    Blev lite självmål, nu lär larmet gå!
    Vilket fall som helst så gör Du ett bra jobb, fattar inte hur du hittar dessa grupper.

    1. Hade dom varit svåra att hitta, så skulle vi givetvis vara lite mer försiktiga med vad vi går ut med, men det duggar tätt och när det kommer in en trettonåring så går det 13 pedofiler på ett dussin. Nu har han avgått som admin och därför gick vi ut med det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X