Sponsorer

Andrew Gonella erbjöd sig att passa flickvännens barn när hon skulle åka utomlands. I egenskap av barnvakt passade han på att våldta kvinnans 9-åring.

1. Grov våldtäkt mot barn.
Andrew Gonnella har genomfört ett vaginalt samlag med NN1 samt fört sin penis i NN1:s mun.
NN1 var vid tillfället 9 år.
Brottet bör bedömas som grovt med hänsyn till det våld som utövats. Våldet bestod i att Andrew Gonnella genom sin kroppstyngd tvingade ner NN1s kropp, att Andrew Gonnella stoppade en kudde i NN1:s mun samt att Andrew Gonnella tryckte ned NN1:s huvud mot kudden.

2. Grovt sexuellt övergrepp mot barn.
Andrew Gonnella har förmått NN1, som var 9 år, att vidröra hans penis och onanera åt honom.

Ett tag efter övergreppen brast det för flickan och hon berättade I skolan vad Andrew hade gjort mot henne och att hon inte ville leva längre.
Andrew som är amerikansk medborgare la benen på ryggen och drog hem till USA i September 2020. Kort därpå blev han efterlyst av Interpol och den 4 mars greps han i Ohio, USA för utlämning till Sverige.

 

Dayton Daily News Mars 2021

 

Den 1 Juli dömdes Andrew mot sitt nekande till 6 års fängelse för grov våldtäkt mot barn och grovt sexuellt övergrepp mot barn. Han skyllde på att han under perioden för övergreppen hade druckit mycket hembränt och rökt marijuana för att han mådde dåligt så han kanske ”inte riktigt var sig själv”

Trots att Andrew Gonella är amerikansk medborgare, så säger domen ingenting om utvisning, alltså är det fritt fram för Andrew när han blir släppt efter 2/3 om fyra år att bo och leva här i Sverige. Ska vi verkligen samla på oss även andra länders pedofiler eller bör man kanske utvisa när det faktiskt finns möjligheter?

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

2 thoughts on “Ska vi verkligen samla på oss pedofiler?

  1. Inte för att vi löser det faktiska problemet med att mannen är pedofil men gärna för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *