Mobile scooter. Power stroller. Citizen in an electric wheelchair with a motor.

Ställde mig idag frågan var den övre åldersgränsen går för att man ska kunna skriva om en förövare när jag läste gamle Antons dom, men med tanke på att det inte verkar finnas någon övre åldersgräns för hur gamla förövare som antastar barn kan bli så kom jag fram till att det inte finns någon sådan gräns.

Anton är 92 bast och puttrar runt i permobil. Detta har dock inte hindrat honom från att antasta barn och därför dömdes han för sexuellt ofredande efter att han hade kört runt på stranden i Varberg och genom kikare tittat på knattar samtidigt som han  dragit I såväl snabel som bröstvårtor.

Precis som resten av hans gelikar så hade han sina ursäkter. Kikaren hade han till fågelskådning, eventuellt så kan han ha kissat lite när han drog i wursten och bopplorna hade han faktiskt bara smort in med solskyddskräm.

Att fem olika barn vid två tillfällen sett gubben  pyssla med sitt, det fäste han ingen notis om utan höll fast vid sin konstiga historia.

Tur att det var hans egna kroppsdelar som han drog i annars hade straffet blivit betydligt strängare.
Gubben dömdes i Maj för sexuellt ofredande av barn till dagsböter.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X