Ponera att hon skulle blivit knuffad ut genom ett fönster? Skulle det då vara legitimt att känna ett visst agg mot de som knuffat?

Nu är det inte så att tjejen vars kropp är trasig och ryggrad är bruten på grund av att någon rent fysiskt knuffat henne. Efter att ha varit utsatt för ett flertal sexuella övergrepp så jagar hennes egna mardrömmar henne att gång på gång försöka avsluta livet i förtid. Härom veckan så hoppade hon självmant ut genom ett fönster och är nu totalt sönderslagen med bruten rygg och jag beklagar att bilderna är obehagliga, men detta verkligheten.


Övergrepp gör att våra barn inte vill ha det liv som vi gett dem, men när det kommer till att hysa agg mot sexuella förövare så är det plötsligt inte lika legitimt att vara arg.

Må du lillaV simma mot ytan nu, du har överlevt så mycket och det finns en orsak att du är kvar här. ❤
Inte ett barn till 🙏

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

11 thoughts on “Hemska bilder från verkligheten efter övergrepp

 1. Det värsta är att det inte finns ord nog för att klargöra smärtan som bärs på av så många. Ibland när man läser här och minns,så känns det som att om man släppte ut avgrundsvrålet så skulle man inte kunna sluta. Hjärtat blöder för denna tjejs öde som inte orkar med inre trycket och gör sig så illa, och alla andra. Peddot roar sig , fast hen vet exakt vad hen gör. Ord känns futtiga. Men ni gör ett kanon jobb. Tack för att ni finns så kanske någon kan räddas från denna lilla Ys öde

 2. Stackars tjejen , skulle göra vad som helst för att hjälpa och trösta henne.. 😭😭😭❤️❤️❤️

 3. Det värsta är att jag känner känslan och jag förstår…
  Det hade kunnat vara jag!
  Jag har sett mitt scenario miljontals ggr, hur jag somnar in…En sista gång!
  Hur jag somnar och slipper känna…
  Slipper känna doften, händerna på huden, rösten…
  Jag slipper tänka, fundera, planera, tvingar mig att avstå…tankarnas självdestruktivitet är en del av mitt självskadebeteende…för att jag INTE är värd mer!
  Är jag Lycklig?
  Kan man vara Lycklig trots ”ryggsäckens tyngd”?
  Jag tillåter lite Lycka, för att överleva ett tag till!
  En dag, kanske jag är Lycklig och Lever!

  Tack för att Ni finns, Ni är Viktiga!

  1. Håll ut en minut till, en timme till, en dag till….Jag kan aldrig låtsas förstå hur det känns, men världen behöver dig!
   DU är viktig!
   Och du spelar roll!

   Kram

  2. Du är värd allt det fina här i livet. Det är inte du som gjort något fel o ska behöva känna skam o skuld. Du är värd hela världen o all kärlek o lycka. Du är viktig o värdefull. Personen som skadat dig är den som förtjänar allt ont du går o bär på

 4. Det värsta är att jag förstår hennes känslor precis… självhatet, skulden man lägger på sig själv, den eviga kampen att försöka bli av med den eviga smärtan inuti efter övergreppen. Man får skador för livet….
  Vill bara hålla om henne och säga att allt kommer bli lättare med tiden och jag skulle göra allt för att hjälpa henne att bära hennes smärta en stund. ❤️‍🩹

 5. Får inte skriva vad jag känner, tack för ert arbete P & S samt alla andra som kämpar mot dessa avs**m👊🏻

  1. Tack så mycket, jag kämpar och kämpar men oftast känner jag inte att någon tror mig. Boendet skulle skriva ut artiklarna så personalen fick reda på vad jag utsatts för så de har mer förståelse, men nope, inget har skett. Ingen som pratat med mig utan de döljer allting. Jobbigt men sanningen…får leva med det helt enkelt, trodde boendet kunde stötta men där hade jag fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X