Sponsorer

En svensk realitydeltagare dömdes precis för våldtäkt på två barn i åldrarna 7 och 14 och det rör sig om ett hundratal tillfällen. Gärningsmannen dömdes mot sitt nekande till två och ett halvt års fängelse.

Realitystjärnan hävdar att han är oskyldig och det hela är en ickehändelse… Att han suttit häktad sedan april visar att åklagaren sitter inne på stark bevisning är uppenbart.

Att den dömde menar att det är en ickehändelse och att det aldrig har hänt beror på att gärningarna skedde för många år sedan när han själv var minderårig. Men båda offren vittnar om flera år av övergrepp.

Enligt åtalet har mannen ”visat särskild hänsynslöshet med hänsyn till målsägandens unga ålder” och ”utnyttjat målsägandens skyddslösa ställning eller svårighet att värja sig”. 

Domstolen har även tagit i beaktning att det gått mellan 14 och 20 år sedan händelserna, vilket förkortat straffet. Enligt domen skulle brottens samlade straffvärde för en vuxen person uppgå till sju och ett halvt års fängelse.

Det som är helt åt helvete är att domen kommer att överklagas och enligt gärningsmannens advokat så har offrens berättelser och vittnesmål haft alldeles för stor betydelse!! Advokaten menar att det är nästintill omöjligt att två små barn skall minnas vad som hände dom för nästan 20 år sedan…

Att ifrågasätta offer är den vanligaste taktiken som både gärningsmannen och advokater använder sig av och som juridiken fungerar så har dom ett övertag gentemot offren. Att som offer bli ifrågasatt är nästan som att få dubbelt straff.

Att två offer skulle ha svårt att minnas vad som hände för runt 15-20 år sedan är helt fel, tyvärr minns vi offer alldeles för väl vad som hände och det är något som förföljer oss genom livet och sätter fällben på nästan allt vi försöker med.

Nu när domen är överklagad och nästa instans är hovrätten så är väl gärningsmannen på fri fot fram till det skall avgöras och han får fortsätta att begå övergrepp… 

För mig är det helt oförklarligt hur advokater klarar av att se sig själva i spegeln efter träffat och representerat dessa monster och fått redogjort vad dom har utsatt barn för. Att två idag myndiga killar skulle hitta på en gemensam historia om övergrepp i barndomen och sätta sig i tingsrätten och ljuga är ju bara befängt.

Detta är ett bevis på hur oskyddade barn är i rätten och man kan ju bara hoppas att karma kommer ikapp dessa pengakåta advokater som väljer att företräda och få loss pedofiler med gott samvete.

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

1 thought on “Realitydeltagare våldtog barn i åldrarna 7-14 år

  1. Det må upplevas som dubbel bestraffning att bli ifrågasatt som brottsoffer, men det betyder givetvis inte att man inte ska ifrågasätta. Alla uppgifter i en rättssal måste ifrågasättas, såväl försvarets argument och redogörelser som åklagarens målsägarens och målsägarebiträdens. Det vore konstigt om vi hade en annan ordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *