Ibland så blir jag full av hat, ja nästan så full att jag exploderar. Igår var en ibland-dag och då skrev jag detta:

”Du viftar med trollstaven som är så magisk för dig. Med din trollstav förbannar du barnet till ett livslångt träsk av tragedier. När man konfronterar dig, så skapar du en bild av att det är synd om dig, du ville leka och du ville vara snäll. Inte en tanke på barnen som du förstörde livet för. Tankarna vilar enbart på dig själv, och när du vrider dig i självömkan utan en tanke på hur barnen du rört med din trollstav mår, så borde det vara fullt tillräckligt för alla och envar att inse att du är ett äckligt rovdjur utan mänskliga känslor. Håll dig borta från barnen, för precis som vi lovat så kommer vi att se till att samhället blir en ytterst karg plats för de som förstör livet för barn. Kampen mot övergrepp är svart och vit, inte grå, och det finns ingen medelväg. Barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp är oinskränkt och går inte att kompromissa om”.

Hat är nog lite som högoktanigt bränsle, det må vara effektivt i stunden, men för min del så äter det upp själen, och för att motarbeta detta så brukar jag titta på en bild av någon som alltid lyckas fylla mig med glädje, titta på ett videoklipp med Astrid Lindgren (min superhjälte) 🙂 eller prata lite med mina älskade ungar, för då blir jag snart glad igen och då vet jag vad jag arbetar för, för egentligen arbetar jag inte mot utan för. 

Jag arbetar för alla barns oinskränkta rätt till en uppväxt utan sexuella övergrepp och jag kämpar för att människor som levt hela sina liv som ensamma isflak på grund av vad de varit med om, ska få trygghet, känna samhörighet och få vård. Alla kan vi bli fyllda av hat ibland, men för min del så är det absolut ingen positiv drivkraft. 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

5 thoughts on “Bränsle för att kämpa

  1. Ilska är en bra drivkraft men i slutändan brinner man upp. Bra att du kyler ner dig mellan varven för du är så viktig i kampen om barns utsatthet 💕

  2. Tack äntligen någon som förstår precis hur jag känner 🙏 🔨🔨🔨⚔️🌹⚖️💗det finns hopp, jag tror att även staten har fattat att pedofilipropaganda är skadligt därför barnen växer upp till missbrukande arga örnar som inte är lönsamma för samhället (förutom Patrik då haha) jag är övertygad om att det var något slags experiment Europa gjorde på slutet av 60-talet när dom tillät böcker för barn med sexualundervisning men pedofili har väl funnits i alla år men förr i tiden så blev det en blood Eagle execution… vad fan har hänt? Internet kan vara räddningen, summon the demon genom att kartlägga nätverken och sen går specialstyrkor in och räddar barnen, det gör dom i USA hela tiden, finns det något sånt i Sverige ens, jag känner till många överlevare som försöker få kompensation och upprättelse men svenska domstolar håller pedofiler om ryggen, varför??? Har nätverket sådan makt i Sverige? Finns det i alla rum, är det dom som försöker tysta er? Alltså jag skulle kunna ta vapen och spränga dom i bitar – kanske dags att börja kartlägga dem?
    Känner du till fallet Sofia Rapp Johansson i Sverige? Hon stämde staten men fick istället en skuld på 200.000 och ingen upprättelse, ett av landets grövsta övergrepp begicks mot henne och hennes syskon. Man blir mordisk. Tack för att ni är så modiga det styrker mig, jag är inte rädd för min egen del men jag har barn som jag överbeskyddar med mitt liv, det är jobbigt. Det finns ingen tillit längre till varken samhället eller skolan. Vissa medier är bra som skriver, men ofta håller även dom peddos bakom ryggen, är alla pedofiller eller man undrar ju. Jag ska köpa era kläder nästa vecka och bara ha på mig dom jämt. ⚔️⚔️⚔️⚔️⚖️🙏 Radera efter du läst om du vill. Tack jag hittade just sidan,

  3. Är så glad att ni orkar kämpa. Jag orkar inte, pedofiler och våldtäktsmän har berövat mig min kraft. En psykolog som uttalade sig i fallet med RFSL mannen som våldtagit nyanlända sa; ”där det finns blod, dit kommer hajarna”. Tänkt mycket på hans ord. Pedofiler och våldtäktsmän är experter på att hitta utsatta individer som de kan utnyttja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X