När ett barn som blivit utsatt för sexuella övergrepp, växer upp och förväntas klara livets vanliga vedermödor men samtidigt tvingas göra upp med spöken från det förflutna, så får barnet samma  förutsättningar att klara livet som någon som försöker springa maraton i gummistövlar, 

Det går inte en dag utan att pratar jag med vuxna som varit utsatta, och någonting som förenar de som blivit utsatta är att sättet som man ser på sig själv är så mycket lägre än det borde vara, för har man lyckats springa maraton I gummistövlar utan att stupa på vägen, så är man en hjälte, trots att tiden kanske blev längre än kamraternas som fick möjlighet att springa i löparskor. 

Läs mer om resultat från enkäten som vi skickade ut till våra medlemmar, där ser man tydligt hur vuxenlivet blir för barn som blir utsatta för övergrepp här:

https://dumpen.se/?s=Enkät

Vill ni stötta mig och Patrik, i kampen för alla barns rätt att växa upp utan övergrepp, så är vi väldigt tacksamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X