Sponsorer

Jag minns för en herrans massa år sedan, precis när nya Yamaha Vmax släpptes, så blev jag erbjuden av ett gäng skrattande gubbar att provköra denna eleganta skapelse. Lite som Lotta på bråkmakargatan, när hon sa ”jag kan visst cykla” så rullade jag iväg på en motorcykel som påminner mer om en buss utan hytt, än en hoj. Efter en kvart så var vägen min, och jag var mer än lovligt tuppig när jag klev in på macken för att köpa cigg. Vrålade vidare, och rädslan för att ramla eller tappa kontrollen släppte allt mer men i samma sekund som jag tänkte för mig själv med ett litet förnöjt flin ”haha..nu så minsann nu börjar det gå bra” så blev jag och asfalten ett, och än idag, så har både jag och hojen ärr efter min lilla runda.

Igår när jag läste att man sänkt en plattform på Darknet, med 400.000 peddosar, så studsade jag förnöjt runt och tänkte ”haha…nu minsann går det bra”. Jag hann precis skriva ett hånfullt inlägg om att 400k idioter som förstör livet för små barn blivit av med sina konton, när ett stort meddelande seglade upp på min skärm. ”Ditt Facebook konto har inaktiverats”. Nåväl, jag börjar ju bli van, så jag överklagade, och uppmanades att skicka in bild på ID. Efter att jag skickade bilden så seglade nästa meddelande upp. ”Ditt konto har inaktiverats permanent eftersom du brutit mot våra communityregler” inte vilken regel eller vilket inlägg, ingen motivering, bara helt enkelt avstängd.

Med den inställningen till mig och mitt konto, så skulle man med lätthet tänka sig, att jag säkert driver någon form av terrorverksamhet eller brottslighet via Facebook, men NEJ!  jag kämpar som en iller för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp, och trots att jag absolut kan relatera till hatbudskap och bilder på bösspipor, så är mitt bränsle inte alls hat, utan och medkänsla och kärlek till barn och människor som på grund av övergrepp i barndomen tvingats leva sina liv som ensamma isflak. Det mest kränkande som jag skrivit är nog faktiskt att ”stäng gylfen, för jag lovar att samhället kommer att bli en ytterst karg plats för de som förgriper sig på barn”

Jag har sedan jag registrerade mitt konto 2008 inte spenderat en dag i jail, men när jag började engagera mig i barnens rätt att växa upp utan övergrepp, så har jag blivit en riktig Facebook-gangster. Nåväl, jag har lärt mig en sak. Jag ska inte tänka att ”det börjar gå bra nu” förrän samhället faktiskt är en ytterst karg plats för pedoraptorerna att leva i.

Kampen går vidare 🙂 det krävs mer än ett FB-konto för att fälla oss. 🙂

PS. Om FB anser att pedofili är en läggning, så bör dom nog sätta sig in I saken.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi otroligt tacksamma.

 

7 thoughts on “Facebook-gangster

 1. Finns det ingen i gruppen som jobbar för nån tidning eller känner nån som är journalist detta borde ju stå i tidningen hur fb fungerar nettan

 2. Året då all skit flyter till ytan.
  Först då går det bearbeta ordentligt.
  Från och med idag så avslutar jag mitt
  FB konto då jag inte orkar mer hets.
  Glad att denna sida kom upp, och att inte några jävla globalister styr denna grupp.

   1. Jag väntar fortfarande på om mitt konto ska öppnas eller tas bort för gott.
    Allt jag gjorde va o dela klippet när ni berättar om er nya mejladress dit man kan skicka tips…o vips så blev jag av med de ända foto jag har på mina kids uppväxt..*suck*
    O inte går de o få tag på Facebook via mejl etc etc 🙁 🙁

 3. Hej!

  Ni som är så pass duktiga gällande detta ämnet och är verkliga eldsjälar, finns det ingen tidning som ni kan ta hjälp av för att få ut hur FB behandlat er?
  Detta som ni/vi skriver om är absolut ingen läggning, det är ett fel i huvudet någonstans och måste stävjas på bästa vis!

  Med vänlig hälsning,
  Christer

 4. Om pedofili inte är en läggning, vad är det då? Störning? Läggning går sällan att ”bota” så att säga då man förmodligen föds sådan och det är ingenting som man ”väljer” – homosexuell, pansexuell, pedosexuell m.m. Pedofiler har alltså läggningen pedosexuell och attraheras av prepubertala barn. Men om pedofili enbart är en störning, varför är inte allt annat som också avviker från det ”normala” så att säga – som naturen ämnat oss att leva – per definition också störningar i så fall? Störningar går som bekant också att behandla, läggningar gör det inte.

  Jag tycker det krävs en ytterligare förklaring från er vad ni menar när ni använder er av begrepp som störning/läggning och hur och varför dessa skiljer sig åt, eftersom ni tycks blanda ihop dessa ibland. Anser ni att störningar rent generellt går att behandla och bota? Om ja, går pedofili att bota? Om nej, vad skiljer sig pedofili-störningen åt andra störningar eftersom den inte går att bota? Är det inte läggning det handlar om då, då läggning som bekant inte går att ”bota”.

  Knepiga frågor kanske, men använder man sig flitigt av dessa begrepp så krävs ett förtydligande i mitt tycke.

  1. Du kan ta en titt i DSM V https://www.theravive.com/therapedia/pedophilic-disorder-dsm–5-302.2-(f65.4)
   f65.4 ligger under paraphilic disorders.

   Symptoms of Pedophilic Disorder:
   According to the DSM-5, there are three criterion, with six specifiers:

   An individual who has had arousing fantasies about, urges for, or behaviors with a prepubescent child or children.
   The individual has acted out these sexual desires, or is experiencing significant distress or difficulty as a result of these desires.
   The Individual is 16 years of age, and at least five years older than the child or children noted in Criterion A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *