Sponsorer

Hej alla ❤

En mamma som befinner sig I en sk ”infekterad vårdnadstvist”  lämnade in exmakens gamla mobil till IT-forensiker Emilie Dahlst för att kolla om det kanske skulle finnas bevis för övergrepp kvar från tiden innan ex-maken nollställde telefonen. Emilie drog fram en samling av horribla bilder.

Mamman begav sig ner till socialkontoret för att lämna över USB stickan med bilderna. Tyvärr så kunde socialförvaltningen inte öppna material från USB sticka. Ingen fara sa mamman, hon hade nämligen fått materialet även på papperskopior, så mamman knatade hem och hämtade bilderna. Väl tillbaka på socialkontoret, så ifrågasätter socialsekreteraren.
– Varför är dom laminerade ?
– För att ni inte ska kunna spilla kaffe på dom, för det säger Emilie att ni brukar, sa mamman lite fint och gick hem.
Socialförvaltningen är nu lite irriterade på mamman, för att hon tog med bilder som var väldigt jobbiga att titta på.

Vi kan inte öppna en USB sticka.

Ett barn blir våldtaget.

Varför har du laminerat bilderna ?

Ett barn blir våldtaget.

Detta är jobbigt för oss att titta på.

Ett barn blir våldtaget.

Lite proportionalitet efterfrågas hos våra myndigheter, för det är fan så mycket jobbigare för ett barn att bli våldtaget, än vad det är för en vuxen socialsekreterare att titta på hur det faktiskt ser ut när någon våldtar ett barn.

Vill ni bidra till mitt, Patriks och Emilies arbete, så är ni hjärtligt välkomna 🙂 märk betalningen ”Emilie” så delas bidraget mellan oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *