Sponsorer

Här har vi en gädda som har haft kontakt med flera av våra fiktiva barn. Han var drogpåverkad vid konfrontationen, dök upp på mötesplatsen, nekade till till allt, och helt plötsligt griper han tag i Patriks telefon och springer iväg med den! Vi sprang efter, och efter en stund stannade gäddan, lade ner Patriks telefon på marken och fortsatte springa iväg.

 

 

 

 

Fiskare 1

 

Fiskare 2

 

18 thoughts on “Andreas Telefonlöpare Göteborg #500

  1. Han pratar om SIN säkerhet.
    Inte barnets i en så sjukligt sexmissbrukande killes händer, som hans.
    Helt fixerad av den lille sladden.
    500 publicerade gäddor.
    Ska det aldrig ta slut? 🙁
    Tack dumpen för allt ni gör för våra barn.

  2. Grattis till jubileumsplatsen. Hsn borde fått en dumstrut som det står dumpen på

  3. Han säger till båda ”är dubbel så gammal som dig”. Nej, vännen. Du är äldre än så t.om.

  4. Hahaha, vilken fullkomligt löjlig lögn. ”Visste det var ni” bla bla…du INGEN går på det där.

    Vidriga badbilder också, usch, tur att man redan har ätit för dagen.

  5. En stor kuk är en klen tröst när man blivit uthängd på Dumpen.se

    Gammalt talesätt från sent 1700-tal.

  6. Jag skulle vilja krypa in i huvudet på en sådan här och se hur dom uppfattar världen är dragningskrafften så stor på det sexuella planet så man riskerar familj vänner och jobb

  7. Han visste det var Dumpen, men han tappar upp ett badkar, lägger sig naken och tar ett nytt kort på sitt slemäckel bara för ”barnets skull”…

    Jasså, du gjorde det för Dumpens skull? Ville du att Patrik skulle få se det eller vadå?

  8. Svårt att tro på hans förklaringar när han ligger där i badet och brottas med sin ”kompis” .
    Varför ens komma på denna idé om man inte vill begå våldtäkt på ett barn?
    Nej detta snack går inte ihop.
    500 på kroken, statistiken lutar mot att alla vatten är fyllda med dessa typer.
    Bra jobbat Dumpen👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Ni behövs ute i samhället.

  9. Om gäddan verkligen hade uppskattat Dumpens verksamhet, som han påstår att han gör i konversationen efter konfrontationen, så hade han ALDRIG tagit upp Dumpens tid och resurser i onödan. Han hade aldrig någonsin ödat så mycket av en fiskares tid, aldrig slösat så mycket av Patrik och Saras energi, aldrig stulit tid av något så viktigt.

    Han vet att flickan är 13 år, han talar om sin egen säkerhet, han åker till mötesplatsen och bortförklarar sig sedan med ”jag visste det var ni” och en massa svammel om sin egen magkänsla.

    Hans magkänsla är alltså viktigare för honom än Dumpens tid och resurser. Det är ju sanslöst. Totalt idiotisk bortförklaring. Och han ger prov på fler i konfrontationen, precis som föregående #499, och så många andra.

    Till och med i badkaret låg en gädda och flöt, de tycks aldrig sina.

  10. Ingen (ingen ingen ingen) vill se en snopp på bild. De är inte vackra. Inte upphetsande. Inte ”spännande”. Inte ”fina”.
    Intressanta, möjligtvis, men inte på ett bra sätt.

  11. Jösses, han är så korkad så han förstod inte att hans bortförklaring via text utgör ett erkännande. Han skriver i ena meddelandet att han ville se om det var sant att det var ett barn, eftersom att det var så otippat att ett barn skulle vilja träffa honom, så han var bara tvungen att träffa, och brydde sig inte om att det kunde vara Dumpen.

    Han trodde att han hade vunnit på peddo-trisset.

    Viktigaste meddelandet i hans liv, och han lyckas inte bättre än att han i sin bortförklaring råkar skriva: ”Jag tänder på äldre gärna 10 +”

    Hahaha 😂🤦🏻‍♂️

    Sök vård peddo!

  12. Du ville kolla om det var ett barn eller dumpen, för det var för bra för att vara sant… Men du hoppades att det skulle vara ett barn… jag menar, det kunde ju faktist varit ett barn. Vad skulle du gjort då? Skulle du sagt: ”oj då, jag trodde inte att det skulle komma ett riktigt barn idag… Så.. Det blir inget, för jag gillar äldre”…..
    Det tror inte jag. Jag tror att du hade blivit glad och lättad, och sett fram emot en barnvåldtäkt…

  13. Till dej peddo!
    Du är duktigt osmaklig!!
    Osmaklig som vill våldta BARN!!
    Skäms på dej och håll dej inne så vi slipper ha dej ute i samhället!

    Urk fy faan!!

  14. Grattis alla på Dumpen 500e pedofilen framgrävd 🍰. Jag tror att det är fler än jag som är förvånad över den mängd pedofiler som finns i lilla Sverige. Kunde aldrig tro att det var så illa så fortsätt ert viktiga kall och hoppas att ni orkar och vill trots alla påhopp från olika håll👏👏👏👏👏💪

  15. Kommer aldrig förstå!!!

    Är suktandet så stort dom inte ens kan vänta tills någon passerar 15, som riskerar att träffa pedofiljägare som utsätter dom för fara och såklart dumpen som filmar och publicerar.

    Tjejer i 20 års åldern ser unga ut håll er till 20, jag förstår det beror på något som inte står rätt till varför ni söker er så ungt men det är synd.

    Jag hoppas ärligt talat denna mannen tar tag i sitt liv både med missbruk och sökandet efter barn, det är sorgligt både för förövaren och för barnet.

    Men du som skulle träffa barnet tänk dig in i barnets situation, barnet ska leva med detta resten av sitt liv att bli tagen med våld av en person som är så gammal. Det ger inte barnet njutning

    Snälla tänk om.

  16. Ännu en som pratar i gåtor , ögonen hans säger en hel del om hans tillstånd som så många andra gäddor ni tagit innan också.
    Förstår inte riktigt vad hans plan vad , att knycka Patriks mobil för att senare lägga ner den och springa vidare ? när han redan har stått flummig och blivit konfronterad/filmad hehehe..

  17. 500 gäddor, 500!!!!! Tänk så många som undkommer nätet. När ska politikerna vakna???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *