Sponsorer

Zito666

Här har vi ännu en i raden av fullvuxna gubbar som gärna pratar sex med barn och bestämmer träff med dem i samma syfte. Så medveten om att han gör tokfel men ändå dyker han upp för att träffa barnet. Som många andra blev även denne herre knäpptyst när den som kom fram inte var ett barn.

 

14 thoughts on “Zito666 Borås/Göteborg #495

  1. Det går inte att springa ifrån dokumentationen.. Du finns ju på film . Din dumma jävel.

  2. Usch och Fy.
    Ännu en groomande snoskegobbe.
    Tack dumpen, för allt ni gör för våra barn!

  3. Ni borde kunna ta ett stående rum på Gothia towers, så många gäddor som ni fångar där utanför 😂.. Fantastiskt jobb och ytterligare en sketen pedofil till samlingen! Nu närmar vi oss 500 med stormsteg, vet inte om man ska skratta eller gråta. Tack för allt ni gör!! ❤️

  4. Och att gamla gubbar på 65 år verkligen verkar tro på att en liten flicka på 14 år skulle säga sanningen om hon skrev att dom var söta😫 Jag är 20 år yngre än detta monster,och jag tror inte för ett ögonblick att en 14årig flicka skulle tycka att jag vore söt. Inte ens för 10 år sedan vid 35 skulle jag inbilla mig att en 14årig flicka skulle tycka att jag var söt. Men denna gubbe på 65 tror att han är söt för en liten flicka. Vilken jäkla dåre.

  5. Varför springer han? Om man är fullständigt oskyldig behöver han ju inte dra…? Dom dumma jönsarna fattar inte att det står ”Skyldig” när dom drar. Ni är fantastiska, hela dumpen gänget!!!!

  6. Fyyyy vad sjukt man kan vara en pensionär som går med en 14 åring!!!!
    Äckligt 🤮
    #Dumpen.se Tack att ni finns för att rädda våran barn.. 🙏🏻

  7. Snart kan man fylla varje rum på Gothia Towers Hotell med Sveriges pedofiler. Bedrövligt, men bra jobbat Dumpen.

  8. Pedofilen springer som en rädd liten råtta. Jag undrar om han springer hem för att radera olagligt material. Det får vi aldrig veta eftersom att han inte ville stanna och erkänna att det han gjort är fel. Finns ju ingen anledning att springa från Dumpen annars. Chatten med alla hans meddelanden som redogör för att han är en pedofil försvinner ju inte.

    Sök vård peddo!

  9. Femtiofyra år äldre alltså. Sexualiserar och trånar efter barn. Jag själv trodde i den åldern att gamla gubbar och farbröder inte såg på mig som ett byte. Tack Dumpen för ert arbete. Ni är ovärderliga.❤️

  10. Jag skulle så otroligt gärna genuint vilja förstå hur man som 65 årig man tror att en 14 åring ens skulle vara intresserad? Hur tänker man? Typ – shit, jag ör ashet, det här blir toppen! Känns kanon att leka att hon är mitt barn barn!
    Om detta inte är någon form av störning eller sjukdom så vet jag inte vad? Hur fungerar egentligen vår hjärna om man kan leva att vanligt liv i övrigt och vara fullt fungerande – och samtidigt göra o tänka så här? Jag får liksom inte ihop det. Önskat man kunde göra intervjuer med några längre fram – finns det ens ärliga pedofiler? Och vilka är ”bara” kåta äckel gubbar (Redigerat av moderator)

  11. Spring du din fege f4n!
    Det hjälper dock inte, du är avslöjad med det värsta sk1t man kan syssla med.

  12. Medelblont hår…. GRÅTT!!! Det kanske va det en gång i tiden men det är det definitivt inte längre. Lika säkert som att en 14-åring INTE tänder på gubbar. Håll dig till din egen ålder. Du är för gammal för mig också och jag är långt över 14 🤣🤣🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *