Sponsorer

I samband med publiceringen av broschyren ”groomingprocessens sju steg” väljer vi att lägga upp en logg som följer mönstret hos en groomare. Barnet är mycket försiktigt och den vuxne går långsamt fram för att vinna barnets tillit.

Kontakten inleds med att kontot ”Stockholm bi top äldre DDY” lägger till vårt fiktiva barn på Snapchat. Vårt barn skriver glatt hej, och där börjar konversationen som snart går över på KIK.

Han verkar trygg och stabil. Med ena handen hintar han om sex men med andra förmanar han. Vid ett flertal tillfällen försöker han pressa barnet till en träff. Samtidigt verkar han orolig över att det kan vara Dumpen på andra sidan.

Han oroar sig för Dumpen och väljer vid ett tillfälle att uttrycka att personer som lurar honom ”behöver vara oroliga”.

Vid ett tillfälle frågar han barnet om vad han har för stil på kalsongerna, ber honom ta en bild och skickar en bild först för att få pojken att känna sig bekväm. 

Under konfrontationen lät det dock helt annorlunda då mannen skränade om att barnet skickat kalsongbild först. (Som om det vore ett argument för någon som är reklambild för sexualupplysning, haft ett engagemang i Barnens ö samt arbetat som journalist vid både SVT och SR)

Idag arbetar han som journalist för ett förbund som överhuvudtaget inte har med sexualitet att göra.

Under konfrontationen drog han fram en diktafon och hävdade att han gör någon slags reportage där han måste lura ut oss. Detta trots att det är betydligt enklare att bara ringa upp och be om en intervju. Inför mötet cyklade han förbi bestämd mötesplats och ner på en tvärgata. Där ställde han sig lite undanskymt och uppmanade barnet att komma dit. Jag satte på mig luva och knatade ner. Patrik gick en bra bit efter då han lättare blir igenkänd. Väl framme på platsen blev en lång och tjatig konfrontation. Eller etisk  journalistik om man ska tro journalisten.

123 thoughts on “Journalisten (Napp #494) Stockholm

  1. Alltså hans gnääääälliga röst gör mig galen, så otroligt självgod också. Du kanske är en människa men en människa som vill våldta barn.

    Vidrig snubbe denna är. Rannsaka dig själv istället för ett gnälla på dunpens metoder som ändå fick dig på kroken. ”Tråkigt” att inte längre kunna fiska barn säkert eller?

  2. Vilken sjuk människa!!! Så har trodde att han skulle prata omkull er. Vad pinsam han var. 🤦‍♀️

  3. Detta var sannerligen en lömsk person. Ärligt talat får jag inte riktigt ihop hans motiv eller poänger. Hur som helst, om han nu är en journalist, så är det i så fall något han strategiskt gömmer sig bakom. I sitt egentliga försök, med ett önskemål om att träffa en minderårig, är han fullt medveten om risken att det är Dumpen som ska dyka upp istället. Men hans nyfikenhet och så kallade drift gör att han trots detta tar risken, ifall det mot förmodan skulle vara den individ han chattat med.

    Han är hyfsat välpreppad med argument om ditten och datten, men det håller inte. Man måste ju fråga sig om det handlar om att han själv på något sätt försöker ha en egen interaktion med den minderårige i syfte att prata och hjälpa denna individ från grooming. Om det vore så, har han ju totalt misslyckats med att bevisa det. Han borde i så fall ha kontaktat Dumpen i syfte att berätta om sina intentioner för att undvika att bli ihopblandad med en kommande förövare. Sen svamlar han fram och tillbaka om att han gör det för barnets skull. Sedan byter han ämne och säger att det är er han ville träffa. Om han ville göra en kritisk intervju med er, hade det naturligtvis gått att ordna.

    Hans härskarteknik gentemot er två samt hans ”anfall är bästa försvar”-teknik, genom att prata oavbrutet och visa självförtroende, förmildrar knappast hans beteende eller det faktum att han chattat på det sätt han gjorde med det fiktiva barnet.

    Avslutningsvis byter han strategi genom att byta ämne och börjar istället kritisera era metoder och hur illa det går för förövarna, i något sorts sista desperat försök att vinna situationen. Men sammanhanget och alla ledtrådar är för tydliga. Vi går inte på det. Om du är så skicklig journalist hade du aldrig utsatt dig för detta, i syfte att bedriva seriös journalistik. Nej, du gömmer dig bakom en fasad som sprack.

    1. Hans motiv är att grooma in en 14 årig kille in en sexuell värld där han kan sexuellt utnyttja killen. Han tappae masken ett par gånger när han plötsligt förvandlas och anklagar killen för att fejka, för att därefter gå tillbaka till att prata om känslor. Han är gränsöverskridande, fotar kalsonger/könsorgan, pratar om sex. Han försöker bygga upp en relation med ett 14 årigt barn för att därefter leda in relationen på det sexuella. Konversationen var sexuell från början.

  4. Fy fan vilken otäck person! Verkar inte normal överhuvudtaget. Tur att ni finns!

  5. Detta var den mest vidrigaste groomare och manipulatör i dumpens historia. Jag blev riktigt arg över se och höra denna förljugna och unkna människa! Han kommer ryggdunkas av sina journalistkompisar! Bra gjort Dumpen, men jag hade aldrig klarat av att hålla mig ifall jag tagit denna hemska människa på bar gärning. Han är van att ljuga, det hör man.

  6. Efter som du hamnade på dumpen så är du PEDOFIL. Denna man lever i förnekelse och vägrar erkänna att han är pedofil. Vilka dåliga ursäkter han kommer med, tyvärr är det ingen som tror på dina lögner. Vi har sett så många pedofiler här som tror att om jag förnekar problemet så finns det inte.
    Ta och inse att du har problem med din sexuella läggning då du dras till barn som du vill våldta. Det bästa är att du nu finns på dumpen.se så att människor vet att du är en pedofil.
    En normal vuxen person skriver inte om sex till ett barn, det finns inga ursäkter för det.

    1. Han vet om att han är pedofil. Han tycker dock inte att det är fel att vara pedofil. Han tycker att samhället är inskränkt och hatiskt som inte tollererar pedofiler.

  7. Åhhh herregud. Va är det för fel på människor. Trodde botten va nådd när naughty santa gav alla dumplings skämskudde på sämsta sändningstid. Och så kommer den där skinkryttaren och tror han ska kunna snacka sig ur sina problem.

  8. Du är körd grabben.. du kan inte prata bort det här!!! Journalist var? 😂😂😂

  9. Den där människan är verkligen inte rätt person att tala om etik. Patetiskt!

  10. Oj oj oj oj riktigt obehaglig kille. Behöver nog hjälp med fler bekymmer än sin dragning till barn. Vem försöker du lura? Blir ännu mer patetiskt när du låtsas vara på ngt märkligt journalistuppdrag . Sammanfattning: TRAMS

  11. Det sjuuukaste försvarstal jag hört.
    Fy sjutton vad dryg! Tror han själv att han är trovärdig.

  12. Plus en på det Kalle. R skrivit 👍
    Det här är en manipulatör som försöker köra klassisk gaslighting när han blev ertappad. Och jo, han påstår sig, med antydan till hotfullhet, känna Röstlund precis i början. Han säger emot sig själv flera gånger men det hör till strategin att försöka förvirra. Obehaglig liten patet det där.

  13. Att du inte själv ser hur jävla obvious du är.. herregud, så otroligt pinsamt att se på. Tyvärr lyckas du inte inbilla någon.

  14. Jisses vilken äcklig liten självgod narcissist. Som alla andra iofs. Kräks på alla såna.
    Bra jobb ni gör, Dumpen!

  15. Det har tar nog priset som en av de slemmigaste gäddorna hittills! Vilken läskig människa. Usch! Skäms på dig!

  16. Läskigt beräknande att han preparerar chatten försvar utifall han skulle bli blåst i slutändan.
    Patrik har tidigare ofta funderat på varför gäddorna aldrig förberett en lögn utifall att. Här fick vi en som försökte och resultatet blev enligt mig långt värre än ett erkännande med lite små inledande paniklögner som är standard. Denna framstår endast som mer beräknande och farligare än genomsnittsgäddan.
    Nu gör ett fantastiskt arbete Dumpen!

  17. Undrar vems huvud är fullt med smutsiga tankar! Vilken vidrig typ, använder sig av olika metoder för att få som han vill och att vi ska tro att han är vettig! Höjer rösten, projicerar över sina egna fel, en riktig tjötmoster! Och som han skriver med ”barnet” övertalning delux. Så synd om honom och varför kan barnet inte göra som han ber om ang bilder.
    Om han nu visste att de var Sara varför skicka kalsongbilder då? Rörig hjärna och rörigt samtal och hela tiden högst ljudnivå… en hal ål och farlig med sitt tjöt. Lyckats nog övertala många unga… 😢😢

    1. Detta är en extrem narcissist som ljuger konstant. Som du säger, hur han projicerade är ett typiskt narcissistiskt beteende. Sedan bara äckligt hur han gaslightar Sara & Patrik.

      Kan inte vara en rolig människa att umgås med (vet hur det är att leva med en narcissist). Ännu värre när denne tänker begå sexuella övergrepp på barn. Första gången jag hade svårt för att lyssna på konfrontationsvideon… Man blir bara så förbannad.

  18. Han måste tagit Groomingkurs 1A på Universitetet.
    Jäklar vilken farlig person.

  19. Konstig logik det där ” Jag groomar barn så jag får träffa Dumpen, Sara och Patrik”
    Liksom att sätta eld på ett hus för att få träffa poliser och brandmän?
    Hrm……
    Jaja, man slutar aldrig att förvånas över hur dumma en del personer är.

  20. sinnessjuk!!!!!!!!! Hur kan man öppet stå och erkänna att man fiskar fast inte förövare utan på Sara och Patrik. Tydligt att han inte står på dumpens sida och ser inget fel med sitt groomande. Många som kör med denna ursäkt men den är ju helt ohållbar och bakvänd då man faktiskt kan kontakta Sara på annat sätt utan att utsätta sig själv för att bli dumpenkändis.

  21. Du (Borttaget av moderator), om vi skippar allt dit pladdrande och fokuserar på kärnan istället. Nämligen att du är en medelålders gädda som vill knulla småpojkar. Enkelt eller hur?
    Ge nu fan i detta och sök professionell hjälp för ditt oönskade sexuella beteende!

  22. Sanslös arrogans blandat med låga påhopp och en retorik som är ur balans: mer panik än journalistik! Riktigt otrevligt!! Klockrent med mannen på slutet som kom och berömde er för ert arbete!!

  23. Han var rädd för att bli uthängd som nån som söker sig till barn. Ja han kanske ska fundera lite på varför den rädslan finns.. kanske för det är just det han gör! Man är
    Barn tills 18 i lagens namn och i Sverige är det 15 års gräns även fast 15 är väldigt litet det med. Att då skriva med en 14 åring ÄR att söka barn!

    Hitta folk i din egen ålder eller om du nu måste söka unga, varför inte en 18 åring? Jag förstår ärligt talat inte man ser så ung ut till och med som 25 varför måste man ha någon som inte ens fyllt 18.

    Det är något sjukt..

  24. Tror han ärligt talat någon går på dom där
    Dumma lögnerna om att han försökte fiska med, är det därför han skickar kalsong bilder o skriver konstiga saker till en 14 årig pojke. Vilket otroligt märkligt sätt att fiska på! Brukar man inte försöka fiska för att sätta dit pedofifler och inte sätta dit andra vuxna? Skämskuddee.. tappert försök å rädda sitt skinn

  25. i 10 minuter försökte han försvara sin kalsongbilds-journalistik. vilken pajas.

  26. Jag har i alla år tyckt att snabelgäddan var den mest otäcka pedofilen under sina senaste konfrontation. Den tiden är förbi. Journalist-peddot tar priset. Han är den vidrigaste pedofilen hittills. Manipulativ, hotar, väldigt aggressiv vid konfrontationen, orimliga resonemang och en allmänt sinnessjuk uppsyn.Vid ett tillfälle är han så arg så att han sammanbitet visar tänderna som en ilsken hund som är precis på väg att bita, eller som när människor som är på väg att klippa till någon. Man vågar inte ens tänka på hur han skulle bete sig mot ett barn när han beter sig så här inför vuxna.

    Det är mycket märkligt att han väljer ljuga om vad han sagt tidigare under konfrontationen när han vet att han är filmad. Inledningsvis säger han att han känner någon Östlund, för att sen säga att han aldrig har sagt det. Varför börjar han då ens prata om någon person som han senare påstår att han inte känner. Bara den delen av konfrontationen är så märklig och orimlig utifrån så många aspekter, och hela konfrontationen fortsätter i samma anda. Det fanns en hel drös av motstridigheter i allt som han sa. Man hade förväntningar om att en journalist skulle ha förmåga till att väga sina ord mer noggrant och formulerat mer genomtänkta argument. Han är förmodligen en sån som sitter och slipar på en liten text i timme in och timme ut innan en text har något litet uns av verklighetsförankring.

    Det var exceptionellt vidrigt av honom att attackera Patrik på det där viset. Lite roligt dock att se en journalist ha så väldigt svårt med med språket. ”Sjunka så långt” sa han till Patrik. När man pratar om höjd då används orden ”högt” och ”lågt”. Det är vid längd som man använder orden ”kort” och ”långt”.

    Återstår att se om han kommer att vara den vidrigaste av 494 pedofiler eller om han kommer vara den vidrigaste av även de övriga framtida konfrontationerna.

    På den ljusa sidan så finns det inte längre någon anledning för någon pedofil att försöka springa ifrån dumpen i fortsättningen. Ingen kan bete sig värre än den här pedofilen under en konfrontation. Man kan inte sumpa sin chans till att försöka vinna lite sympati på ett värre sätt än denna.

    Ytterligare något positivt är att alla som han känner kommer se hur han betedde sig tillkonstrat och förställt. Ingen kommer att tro på honom.

    Sök vård peddo!

    1. Inte Östlund, utan Röstlund, ”journalist” (a.k.a vänsteraktivist och på ETC), som gjort det till sin livsuppgift att maniskt motarbeta Dumpen. Röstlund har redan ett dunkelt rykte och detta lär inte ställa honom i bättre dager direkt.

  27. Det där är verkligen en som är försiktigt så in i helvette. Han förstår från början att han riskerar att åka dit. Men åker ändå dit.. frågan är om han lärde sig något, sjukt att han tackade nej till visitkortet bara de visar på att han har stora problem och vill fortsätta ha kontakt med minderåriga. Vilket farlig person. Detta är ju så mycket omvända psykologi att det är typ första gången jag får ha skämmskudde..

  28. Otroligt obehaglig, manipulerande människa. Får ont i magen av att läsa och höra hans sjuka ”försvarstal”.

  29. …och han står antagligen fortfarande med sin cykel och klargör fiskets innersta väsen och hur det egentligen är. Htten av för de som ändå orkade stå där och höra på honom i nästan en kvart!

  30. Han försökte vara hal istället för att ta itu med sina problem.
    Att ens komma på idén att hitta på träffa Dumpen för intervju. Haha. Lite fel sätt att göra det på.

  31. Blir helt matt av detta lååånga manipulerande försvarstalet.
    Jösses.
    Karln är ju i noll kontakt med sig själv.
    En riktigt hal och slemmig gädda.
    Tack dumpen! För allt ni gör för våra barn.

  32. Om han ville prata med Patrik och Sara, varför ringde/skrev han inte bara till dem?

  33. Fiskar dumpen så är är det alltid skit som nappar..
    Undra ifall han kommer skriva någon skev bortförklaringsartikel om händelsen han själv försatt sig i ? vet någon mer så uppdatera gärna då offerkoftan kommer med stor sannolikhet flyga på efter denna publicering.

  34. Wtf! Vore det inte enklare att skriva till er om en intervju än att göra en intervju under dessa förhållanden 😂
    Försöker skydda sig bakom sitt arbete, hoppas ni kontaktat arbetsgivare och hoppas verkligen inte han lyckas prata omkull dem

  35. Den här pladdernissen är kanske inte pedofil i ordets rätta bemärkelse. Mer en empatistörd vuxen man som med hjälp av förtroendeskapande åtgärder och härskarteknik hoppas få förgripa sig på en tonårspojke. Han påstår sig vilja ”vara en trygg vuxen” för killen som han flera gånger delger hur hård han är och skickar kalsongbilder till. ”En trygg vuxen” som förhör sig om hur barnet friserar sitt könshår och berättar om sin senaste gruppsex.
    Farlig, helt klart

    Att jag skrattade så tårarna rann under konfrontationen må vara mig förlåtet. Det är egentligen inte roligt alls.

    När han nämnde Röstlund dog jag lite. 😁

  36. TILL DEJ PEDDO, SOM FÅNGADES PÅ FILM DENNA GÅNG:

    Självklart läser du alla inlägg som skrivs om dej här nu!
    Alltså, hade du bara dragit din glappande läpp över fejan och dragit ist för att stå där som en IDIOT och försökt argumentera med SARA och PATRIK hade du ”bara” blivit hatad för att du tänkte våldta ett barn, för din sjuka sexuella böjelse för barn.

    Men efter ditt uppträdande🤣😂😂🙈😂😂 är du nu TOTALT utskrattad, utskämd och mångas stora samtal om HUR I HELVETE en människa kan stå och göra bort sig så totalt inför HELA svenska folket🙈🤣😂😂 nämen jag orkar inte🤣😂😂😂😂😂😂

    Du är inte bara en äckligt farlig pedofil som vill våldta och förstöra livet för barn, du har nu också vunnit ett pris 🏆 i IDIOTI!

    Vi är många många MÅÅÅÅNGA människor som just nu är jävligt förbannad och äcklad av dej OCH vi är lika många som skrattar så tårarna rinner över hur du står på filmen och försöker ”övertala” SARA och PATRIK, alltså fatta, DU försöker övertala SARA och PATRIK som jobbar med detta, som vet EXAKT hur personer som du jobbar för att snärja ett barn!! Nä det är så skämmigt att dumstruten syns ovanför ditt huvud🙈🙈

    Du är inte bara ful, du är dum också!
    GRATTIS till 1:a pris 🏆 i idioti din pajas.
    Och må dina vänner och familj visa i klartext vad dom tycker om pedofiler.

  37. Man får ändå ge gäddan att han gav det ett helhjärtat försök. Synd för honom bara att det inte är slumpen som gör att man hamnar på Dumpen. Likt alla som saknar fakta eller logiska argument i ett samtal/diskussion så hänfaller han åt personliga påhopp och kränkningar. Han slängde även in ett antal härskartekniker som grädde på moset.

    Men tyvärr gäddan, det är olagligt och våldtäkt att förgripa sig på ett barn. Alla som läser din chat förstår vad du är ute efter och även om du anser att ett barn kan ge samtycke, att ålder bara är en siffra och din ”etik” står över lagen så är det inte så det fungerar i verkligheten. I verkligheten finns lagstiftat skydd (om än bristfälligt) av barn av en anledning och majoriteten dömer dig, med all rätt, å det grövsta när du ämnar förgripa dig på ett barn och i den processen förstöra barnets liv. Är svårt för mig att förstå hur du ens kan ta ett ord som etik i din mun.

    Likt alla som begår sexualbrott gentemot barn och blir påkomna (oavsett på vilket sätt) så löper du en förhöjd risk att ta ditt liv, vilket Sara försökte förklara för dig. Detta är något du borde vara påläst kring om det är så att du i din etiskt korrekta journalistiska utövning ägnar dig åt att ”fiska” online. Har du ”fiskat” länge med tanke på antal dagar du har på KIK? Lite nyfiken är jag ändå på varför du fiskar efter Dumpen? Det finns ju nästan 500 chattar publicerade där man kan se hur Dumpens fiskare arbetar. Bättre hade kanske varit att använda ett AI verktyg för att analysera chattarna? Om du vill träffa eller prata med Sara eller Patrik är de ju bara ett telefonsamtal bort. Att du påstår att Dumpen klipper i sina videos tyder på att du inte sett dessa vilket också borde varit en del i din research som seriös journalist. I vilken tidskrift/media är det tänkt att du skall publicera? Så många frågor som dyker upp, men svaret jag landar i är ändå, det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen.

  38. Du kära pedofil, ditt otroligt dåliga försvarstal stjälper dig snarare än hjälper dig. Du har TYDLIGT försökt dig på att grooma till dig en 14 årig ”grabb”, & du skriver själv till detta ”barnet” att du är rädd för Dumpen & misstänker att det är Dumpen du chattar med & vill helst inte fortsätta med kontakten för att du är rädd att bli påkommen. Du har ju för tusan skickat bilder på dina kalsonger och du har skrivit om att du har stånd & hur hård du är. Snälla sök hjälp, du behöver den onekligen!

  39. Ack, han träffade här sina övermän! Trots att han jobbat hårt med att försöka täppa till alla eventuella kryphål och ordnat med alla eventualiteter, skrivit ett heltäckande och omsorgsfullt genomarbetat försvarstal så….svalde han beter med hull och hår. Det var det mest osköna babblande jag hört från en helt vanlig ordinär sjuk pedofil. Jag slutar ALDRIG att imponeras av Saras och Patriks proffsiga förhållningssätt. Själv hade jag helst av allt velat putta honom av cykeln och skrika högt. Vilken obehaglig person! Hoppas han blir av med alla sina uppdrag och söker hjälp inom psykiatrin.

  40. Detta var bland det sjukaste jag sett.
    Han skriver till barnet att han hört rykten om att Patrik själv skulle vara någon slags förövare och i mötet med Sara och Patrik trycker han på deras förmodligen ömma punkter och påminner dem om deras övergrepp. Han påstår att han är på er sida men skriver ändå med en underårig om sex, skriver att han har stånd och skickar dessutom bild på sig själv i underkläder.
    Jag undrar vad hans vänner eller bekanta, som han säger varit utsatta, tycker om honom nu.
    Den här personen ger mig ångest.

  41. Ju mer du mal på och hänvisar att du känner folk och är journalist ju mer förvirrat och osammanhängande prat så tappade du tråden och är fortfarande pedofil. Du projicerar dina problem på Sara och Patrik. Du förminskar Patrik och Saras barndom och hänger ut dig själv som messihas för att kunna rädda barn in i ditt nät som pedofil.
    Du är pedofil
    Du är pedofil
    Du är pedofil

    Din journalistkarriär är över, du är smuts

  42. Aj, aj, aj… där nådde du allt botten! Jävla ”fiske-expert”!
    Fortsätt visa tänderna och fortsätt flina, om du tror det lurar någon. Ditt tjatiga, ”förberedda försvarstal” och den här utstuderade groomingen fick mig att må riktigt illa.
    Kristoffer Östlund, ursäkta vem är det? Har han valt att bli inblandad/omnämnd av en pedofil på Dumpen?

  43. Vilken vidrig narcissistisk psykopat 🤮😡
    Attack är bästa förvar sägs det , förnekar grooming och säger att han är på journalist uppdrag.

    Hoppas han får sparken och få sin journalist legitimation indragen.

    1. Journalister har inte legitimation. Det är ingen skyddad yrkestitel. Vem som helst kan kalla sig journalist.

  44. Truten går på honom i ett, undrar om han överhuvudtaget själv förstår vad han pladdrar om? Han har skitit i det blå skåpet. Så tröttsam fjant.

  45. Denna gäddan är läskig och ENORMT FARLIG!
    Han är verkligen en stor narsicisst.

    Hoppas innerligt att folk i hans omgivning inte köper hans lögner och luft slott han bygger upp.
    Hans fasad ska spricka och ALLA ska inse hur farlig han är emot barn.

    Tack älskade Dumpen för att ni finns och ert tålamod med dessa skrämmande äckel.

  46. Jag tror honom. På RIKTIGT. Han var verkligen övertygande. Jag menar,han är ju journalist. Och det finns ju INGET annat sätt att få tag på Dumpen än att fiska efter lite ung pojke på kik. Fullt logiskt och genialisk taktik. På riktigt. Verkligen. Typ.

  47. Vilken obehaglig och sjuk människa. Så otroligt pinsamt att han pratar så nedlåtande mot Sara. Enbart för att han uppenbarligen vet hur rökt han är.

  48. Han har ju förberett argument och försvar, repeterat om vartannat.
    Han hade enkelt kunnat hjärntvättat ett litet barn om han velat.

  49. Det här är så fruktansvärt jobbigt att titta på. Jag blir så triggad. Sådana här människor har jag mött så många gånger..maktlöshet jag känner är enorm samtidigt som jag tror att just när ni avslöjar dom här typerna i sina egna resonemang så har vi överlevare en chans att läka. Men ja, fy F-N vad fula dessa sociopater är..

  50. Vilken dryg jävel. Tror han är smart. Med det yrke han har så borde han veta att ju mer man pratar desto mer snurrar han in sig i sin egen lögn. Grattis gubben. Som journalist har du precis skapat en artikel om dig själv. En artikel med innehåll om en man som tog cykeln i syfte med att förstöra ett barns liv för alltid.

  51. Han är säkert bra på att ljuga och manipulera andra i sitt privatliv och journalistik men ni gjorde ett strålande jobb med att avsölja den här fula fisken . Får bara hoppas att han söker hjälp för sina sjuka begär

  52. Denne journalist är den allra otäckaste av alla otäcka gäddor ni fångat hittills. Stöddiga skogsmän med tillgång till både kniv och gevär står sig slätt i farlighetsgrad mot denne journalist med examen, diktafon, runda glasögon och cykel. Den här var RIKTIGT läskig!

    Ett enormt stort tack till er att han fick ögonen på sig, med honom kan vad som helst hända ett barn. Gränslös väl dold ondska fy vad otäckt!

  53. En dåres försvarstal.
    ”Ibland är man sjuk på mer än ett sätt” sade han till Sara. Ja det där måste vart svenskt rekord i projicering av GÄDDAN.
    Stark av S&P att ni höll emot hans pinsamma försök att provocera er!

  54. Oj oj oj detta tar priset detta är nog den vidrigaste pedofilen som dumpen har konfronterat. Jag hoppas att han läser vad folk tycker. Bra på att pladdra oavbrutet jag vet jag kan så här är det.väldigt konstigt försvarstal.🤮

  55. Det där är en direkt farlig person. Han känner innerst inne att det han sysslar med är absolut förbjudet. Han har dock någon läggning där han kan föra en dialog med sig själv och hitta på argument som att ”barn också har en sexualitet”. Med liknande argument försöker han lindra den smärta han känner när han är på väg att begå övergrepp.

    En total egoist som inte bryr sig ett skvatt om offren.

  56. Den mest manipulativa gädda jag hört. Ljuger så automatiskt, ler, lugn och självsäker, det ger lite antisociala vibbar. Men han gräver sitt hål djupare ju längre han pratar. Var ärlig istället och sök hjälp, tror det är enda sättet att komma tillbaka till något socialt liv.

  57. Jag tror icke det finns någon gädda som gjort så många så upprörda som denna ”Journalist”. Finns chattloggar och språkbruk som varit mycket värre än denna gädda. Gäddor vars preferenser slår denna journalist med hästlängder, men just denna gädda har något så extremt manipulativt, narcissistisk och översittande att det är svårt att beskriva. De flesta gäddor kommer med dåliga och pinsamma ursäkter, de flesta skäms som hundar, andra är knäpptysta, men han – journalisten – är på en helt annan nivå än vi som följt dumpen sedan länge aldrig upplevt förr. Han är den typ av utnyttjare som skulle få det minderåriga offret att känna sig skyldig och direkt ansvarig. Så funkar manipulatörer. Detta klipp är bland det viktigaste som fångats. Här har vi en mästare i ”gaslighting” som får de andra att framstå som tafatta amatörer. Gud välsigne er, Dumpen. Ni kämpar för godheten i det känslokalla Sverige.

    1. Du har så rätt! Du satte ord på mina tankar.
      Det vände sig i magen på mig när jag såg konfrontationen och jag skäms å hans vägnar för hur han betedde sig mot Sara och Patrik. Skamlöst!!! En sån som han saknar alla spärrar och skyr absolut ingenting. Beundrar verkligen Sara o Patrik för deras tålamod med denna farliga, fula, vedervärdiga gädda.

  58. Jävla Woke pedofil…
    Enbart att han skriver med en 14 åring när han själv är 45 är sinnessjukt. Men såna här megaidioter går inte att resonera med så ni kunde lika bra gett upp efter 3 min…😂

  59. Hans första instinkt är att försöka kasta sig iväg med cykeln men inser i samma sekund det är kört så då tar han upp inspelningen . Hoppas han tittar på videon själv o inser hur dum han ser ut i denna situation , otroligt manipulerande ,jobbar hårt på att förvirra , o kör med gaslighting . Vart nånstans skulle han som journalist skicka alla dessa bilder på sig själv ifall det skulle vara ett barn även om han tror det är dumpen så finns risken att det är ett barn då i samma vända . och varför skulle en journalist inte be om en intervju ist för att riskera bli uthängd som pedofil . så dumt resonemang så det är inte sant

  60. Hans argument håller inte. Om han verkligen trodde att det var Dumpen han skrev med, skulle han inte ha skickat bilder på sig själv i kalsonger eller gjort sexuella anspelningar. Oavsett vem han trodde att han pratade med, kan sådant material alltid användas emot honom. Var han ute efter att Sara och Patrik skulle se hans kön? Det verkar mycket osannolikt.

    Han upprepade dessutom flera gånger instruktioner om hur barnet kunde dölja deras samtal. Varför skulle han ens bry sig om sådana säkerhetsåtgärder om han verkligen trodde att det var Dumpen? Detta visar att han åtminstone delvis trodde att han pratade med ett verkligt barn.

    Även om han påstår att han försökte lura Dumpen genom att “fiska tillbaka”, kvarstår faktum att det hade kunnat vara ett riktigt barn han kommunicerade med. Varför skriva sexuella meddelanden och skicka bilder på sitt kön då? Hans agerande saknar logik och är mycket riskabelt, oavsett hans intentioner.

    Det är också tydligt att han var arg på Dumpen. Han frågade “Du heter Sara, va?” upprepade gånger, trots att han redan fått svar. När Sara vägrade svara igen, uttryckte han sitt missnöje genom att säga: “Jag är inte ens människa till er”. Hans frustration är uppenbar. Att han dessutom tog upp självmord bland förövare som blivit uthängda på Dumpen är irrelevant. Tragiskt nog begår många förövare och offer självmord oavsett om Dumpen finns eller inte. Det ändrar inte det enkla faktum att man bör hålla sig till att kommunicera med personer över 18 år för att undvika att skada någon.

    han nämnde en relation med en 17-åring som han beskrev som “vacker”. Men som någon som själv varit 16 och i en relation med en äldre man, så vet jag att sådana relationer sällan är vackra från båda håll. Ofta bär unga människor med sig långvariga känslomässiga ärr, medan den äldre parten, med mer erfarenhet och makt, lätt kan utnyttja situationen utan att förstå de långsiktiga konsekvenserna för den yngre. Vet såklart inte situationen för just dessa personer men rent generellt.

    Även om det är lagligt i Sverige att ha en relation med någon som är över 15, är det viktigt att ifrågasätta varför en sådan fixering vid mycket unga personer finns. Även personer i 20-årsåldern är fortfarande väldigt unga och i en utvecklingsfas. Om det finns ett mönster av att söka betydligt yngre individer, kan det vara ett tecken på underliggande problem. Att söka hjälp för att förstå dessa tendenser är ett viktigt steg för att undvika att unga människor exploateras och utsätts för skada.

  61. Fy f*n vilket svin!!!
    Hur har han mage att klanka ner på Patrik?! Säger att han har gått ner sig.
    Patrik ser ut att befinna sig i en otroligt fin position och jobbar hårt med en otroligt viktig uppgift idag, och har ett liv med massa framgång bakom sig.
    Denne kille då? Hans framtid blev just raserad av hans eget idiotiska agerande.
    Oändlig support till er och att ni får utstå sådant skitsnack när ni gör godhetens arbete!

    1. Ja Saftflaskan…

      Det är verkligen ett lågt beteende att kommentera Sara och Patriks övergrepp och använda det emot dem. Att kritisera deras liv ger ju inte direkt mer empati för honom från den allmänna publiken. Även de som inte stödjer Dumpen verkar tycka att hans kommentarer är osmakliga. Det visar verkligen engagemanget i kommentarsfältet hur upprörda folk blev över hans försök att rädda sig själv.

      Det är ganska galet egentligen—han ville framstå som offret, men man kan inte vara ett offer samtidigt som man attackerar andra. Det gör det svårt för folk att tycka att hans klagomål är trovärdiga. Om han ville få empati, trots att han är i en svår situation, borde han ha varit ärlig och öppen för hjälp, snarare än att vara elak mot Sara och Patrik.

      Han påstår att folk inte ser dem som människor som blivit uthängda, men det finns en anledning till den ilskan. Om han hade visat förståelse och empati hade det kunnat mildra reaktionerna. Det är tydligt att kommentarer från personer med ett mer respektfullt bemötande har en helt annan ton. Till och med att vara tyst skulle ha varit mer fördelaktigt för honom. Det känns som ett ganska ogenomtänkt drag.

  62. Han tror att han är så smart och ligger steget före och pladdrar om ditt och datt för att manipulera allt till sin fördel.. Dessvärre underskattar han ”normalt funtade” människor och tror att vi ska gå på hans värdelösa pladder!! Så fort han kände sig lite extra trygg dök kalsongbilden upp på en sekund. Så jävla desperat är han. Han är farlig för ungdomar då han är extremt manipulativ och hotfull. Hans osäkert gör att han hittar på saker för att kunna gå tillbaka och ha kassa ursäkter och försvar för att luska och skrämma barn till sin fördel. Dumpen är smartare än dig att inte gå på och fortsätta fiska upp dig och du faller med ett plask och försöker behålla din stolthet genom att prata strunt och trycka ner andra. Vakna upp din blinda vidriga gädda!!!!!! Alla vet vem du är nu. Finns ingen vass att gömma dig i längre. Ta hjälp och behandla dig och andra med värdighet och ge fan i barn under 20 år. Håll dig till folk i din egen ålder!!!!! Bara att du tycker det ät okej att hålla på så med folk som är ungdomar är äckligt nog och fatta att du inte har nåt med barn att göra för de är barn även om de blivit byxmyndiga!!!!!!

  63. Oj, herregud vilken sjuk person. Härskartekniker till tusen och försöker förlöjliga er.

    Tack Sara och Patrik. Herregud vilket tålamod ni hade med denna man.

  64. Oj! Det där var ett intressant exempel på gaslighting. Han kämpar som fan med att få er att tvivla på er själva. Upprörd och avbryter och pratar över er, samt byter vinkel hela tiden. Bra att ni är starka. Han har inte en chans, men det förstår han nog inte själv, och i slutändan är han bara en pedofil som försökt grooma ett barn.
    Ni är bäst!! <3

  65. Helt otroligt vilka sjuka människor det finns. Han är verkligen en riktigt farlig person.

  66. När han skriver att fiskaren (den påstådda pojken) ”verkar snäll och är intressant att prata med”. Alltså…en vuxen JOURNALIST kan väl inte ha något större intellektuellt utbyte med en ung kille, som spelar på datorn, kokar makaroner och säger ”asså” och ”shit” i varannan mening. Så tragiskt och pinsamt och vidrigt.

  67. han fattar inte själv vad han säger i början han nekar till kalsong bilder o när han får svaret att har dom kontaktat honom är det för det kommit in tips vilket han säger ja till , det betyder att han har kontaktat riktiga barn innan , han erkänner det själv utan att fatta innebörden av hans ja . stör mig på hans äckliga hånflin hela vägen

  68. Nu har jag läst hela chatloggen. Det tog tid. Suck säger jag. Prata bort detta går helt enkelt inte. Så pinsamt av gäddan. Vill ge en eloge till fiskaren som skötte sig exemplarisk.

  69. Bra att S o P inte visar någon nåd mot denna självutnämmnda mentor.
    En vuxen man som intalar sig vilja vara ett stöd för ett barn, snacka om att manipulera, jag blev alldeles snurrig av hans förklaring, en riktig ståuppare.
    Detta tal hade han övat på det märktes.
    Bra jobbat Dumpen.

    Vore bra om gäddorna fick höra en suck och besvikna orden, en vuxen man? Från Patrik så att konfrontationen sjunker in senare under dagen och natten., en vuxen man?? Kanske kommer gäddan då lättare till insikt vad han gjort.

  70. Journalisten blev tagen med fingrarna i kakburken och pladdrar i ren panik. Helt otroligt att höra så mycket strunt.

  71. Ytterligare en ” -Nä nu tar jag mig för pannan”-planta. Herre min je…..

  72. Så värst förberedd va han då inte. Han hamnade ju i fullkomlig stress- panik direkt, försvarade sig och pratade forcerande förvirrat och aggressivt. Killen va ju livrädd.
    Absolut noll chans att han ville få till detta mötet.
    Stefan skrev väldigt bra. Helt ologiskt tillvägagångssätt och är man journalist vet man det.

  73. Dock förberedde han sig ( försökte) utifall det skulle va ni. Nu va det ni.
    Han trodde han va smart. Suck!!!!!!!

  74. Tack, precis så här borde alla konfrontationer vara. Låt de gräva sin egna grop.

  75. Över 80 kommentarer lyckades du skrapa ihop, din patetiska pedofil. Det måste ju vara rekord i kommentarer för en gädda, grattis! Aldrig förr har jag sett en gädda som gräver sig så djupt ner i skiten som du gjorde. Du trodde du var överlägsen, men jäklar…det här engagemanget visar vilken illaluktande översittare du är. Hoppas ditt liv som du kände det -är över.

    1. Oavsett yrke och samhällsställning blir ju skadan för barn densamma. Varför reagerar vi så olika? Journalisten har ett smort munläder samtidigt ger han ett imbecillt intryck, oerhört obehaglig individ, bakslug! En Uriah Heep typ.

  76. Nära 100 kommentarer nu. Grattis till dig din barnvåldtäktsman. Du har verkligen lyckats göra ett ordentligt intryck. Nöjd? Undrar om du fattar att om du bara hade varit tystare och erkänt att du gjort något vidrigt och fel än att bete dig som du gjotde så hade det säkert varit 50 kommentarer mindre här. Förstår du att du gjorde bort dig ÄN mer genom att argumentera på det sättet du gjorde istället för att bara erkänna att du gjort fel och är ett monster som behöver hjälp för dina sjuka böjelser att du vill våldta barn? Gör du det? Sök hjälp nu.

  77. Ledsamt. Denna person är ljusår ifrån att ta itu med sitt skeva tändningsmönster på barn. Steg ett, insikt att förstå att man behöver ta itu med problemet. Han lägger problemet utanför sig själv och använder mycket tråkiga metoder för att förlöjliga Sara och Patrik.

    Jag fick kämpa mig igenom att se hela konfrontationen, förstår inte hur ni orkade höra på allt och att bli bemöta på detta sätt. All heder åt er.

  78. Om man får lite skit på kroken så släpper man det, säger han flera gånger. Jag tror han hoppades att ni skulle bli rädda för hans journalistroll när han sa att han tyckte att han kunde använda det emot er, som att han nämnde att videon kan vara bra att ha och att han ska visa den senare. Jag tror inte att han tycker så längre.

    Sedan, om han nu är fiskare, hur kom han då in på tips efter att ha skrivit med riktiga barn? Är han en fiskare som riktar sig mot barn? Mitt tips till honom är att inte försöka vara coach för småbarn; ingen tror att det är det han är ute efter. Det finns folk med utbildning som arbetar med barn i skolor och organisationer och som har rätt kompetens för att stödja deras utveckling. Det är inte hans jobb.

  79. En såndan stor fjant du är , det är väl ingen som tror på ditt pladder. Nu är du väl stolt när svenska folket fått läsa dina loggar och sett din kalsongbild.
    Låt bli barn och ungdomar , de vill inte träffa dej.

  80. Skrev här för några dagar sedan efter mamma och ofredar-mupparna. Trodde botten var nådd där men det visade sig vara fel när man såg den här dåren.
    Håller med om allt som skrivits här.

  81. Karl har inget bra förhandlingsläge alls, ändå kommer han med det ”gentila” erbjudandet: Och jag kan släppa er om ni släpper mig.

    Vilket erbjudande! Man häpnar!
    Men en sak har han rätt i, han är en delikatess på tallriken. Hans uppvisning gav honom en automatisk Top 5-placering på Dumpens Hall of Shame-smörgårbord av gäddor.

  82. Det räcker att se första 10 sekunderna.
    Hand kroppsspråk säger allt.
    Han täckte ”rymma” cykla iväg, men valde att stanna och blåljuga med sin läsliga övertalningsförmåga …..
    Lyckades inte med Sara och Patrik 🙏🏻

  83. Vilket självmål och nu kan han skriva ett scoop om sig själv. ”Journalist”

  84. Vilken dåre / man blir rädd.
    Jag hade aldrig klarat av dividera med en sån typ.

  85. Ni är så bra Sara och Patrik som inte låter er manipuleras av en sådan här typ. Riktigt obehagligt på vilket sett han pratar till er.

  86. bra försök dumma journlist…. Snacka om att försöka dirigerar fokuset, bra jobbat DUMPEN!

  87. Stor eloge till fiskarna som lyckas dra upp såna här stora fiskar. Det måste krävas mycket tålamod, snabbt tänkande och inlevelseförmåga.

  88. Herr Journalist!
    DU KOM IN TILL DUMPEN GENOM TIPS!!!
    Det är anledningen till att Dumpen kontaktade dig genom ett fiktivt barn. Alltså har du chattat sexuellt med ett eller flera RIKTIGA barn. Se till att ta med den faktan om du ens överväger att ta på dig offerkoftan och gå till dina journalistkollegor för att be dem bygga ett ”case” och föra din talan. Se sedan hur ”bra” det går då!! Nej, ÄG DITT PROBLEM OCH LÅT BARN VARA IFRED!!!

  89. Han har övat in vad han skall säga och glömde helt bort att han redan frågat efter Saras namn. Så genomskinligt, dumpens arbetsmetoder stör honom eftersom de sätter käppar i hjulen på sådana som han. Tack dumpen för det ni gör ❤️

  90. Där har vi en DNA-stege som knappast är ett ämne för stora journalistpriset, men han gör allt för att få det att låta som att han är ett ämne för det som undersökande journalist 🤦🏻‍♂️ Helt klart en av de mest motbjudande bland samtliga gäddor som Dumpen fångat. En mundiarré av sällan skådat slag.

  91. Helt otroligt. Han är dummare än en träbit… varenda propp har gått uppe i den där snuskholken…

  92. 110 kommentarer,du har verkligen lyckats med att göra dig till nr 1 på hall of shame här på dumpen. Grattis🍺

  93. ”Jag är journalist också”….Också? Förutom att vara pedofil då? eller vadå?
    Din slemmiga ål, aldrig har jag hört någon som vill förklara bort sig som du gör. Låt barn och unga tonåringar vara ifred. De är fridlysta.

  94. Haha de var de mest patetiska jag har sett. Han tror han är smart när de är så bländande ljust vad han håller på med, pinsamt.

  95. Han så fruktansvärt rädd att han förberett sig med en förklaring OM det inte skulle vara en liten pojke som dök upp, som att de skulle rädda honom, herregud. Riktigt obehaglig.

  96. Men jeeeeesssssseeees….kan han bara hålla käften, man får ju huvudvärk att lyssna på fanskapets lögner. Inte ett dugg trovärdig, det enda trovärdiga m den här lögnaren är just hans desperata lögner.

  97. Det här måste vara den sjukaste konfrontationen hittils. Lögnerna lyser igenom gubben, ingen tror på vad du säger.. Helt ärligt hade han nog behövt bli omhändertagen utav någon vårdinrättning. Det här är inte ett friskt beteende.

    TACK för allt ni gör!

  98. Känns som att slemmet lyckades med konsten att använda varenda härskarteknik som finns. Han kan till och med ha uppfunnit några nya på kuppen. Tycker så synd om den 17 åring han lyckats grooma tidigare, hoppas inte att det finns några fler offer.

  99. Ett sånt jävla klappträ.
    Skolpersonal,väktare,
    jurist,chaufför, montör, journalist,pensionär polis..
    Pedofiler vartfan man än vänder sej. Tack alla ni Dumpar för ert jobb med att rädda våra barn.

  100. Men jisses…. Den hjälpsamme och förstående, jobbar taktiskt. Snacka om att manipulera barnet in i sin fälla.
    Så nojig att han förbereder sig ifall det nu är Dumpen han kommer att träffa.
    Vilket tal och vilka argument, som om han gör en insats som Journalist.
    Fiske… i detta fiske behålls även de ’små fiskarna’, fiskarnas storlek är ointressant. Det är samma fula fiskar som dras upp i dagsljuset.
    I dagsljuset syns fisken och ingen vass kan gömma dom då.
    Bra jobbat Dumpen, otroligt att ni orkade lyssna på han.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  101. Alla gäddor är vidriga, men vissa sticker ut och är ännu värre än värst, detta är en av de värsta hittills, lätt topp-3! Stackars barn som, efter övergrepp dessutom råkar ut för hot av typen ”-jag har kontakter” o.s.v.
    Mycket mycket farlig! (För barn alltså, i den riktiga världen bland jämnstora och större är det absolut ingen fara.) VIDER!

  102. Sinnessjukt manipulativ. Bland de mest manipulativa personerna jag någonsin har beskådat. Vilken tur att det inte var ett barn han träffade. 😢🤮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *