Sponsorer

Många av de tips som vi får in och arbetar med har sin bakgrund i en anmälan och nerlagd förundersökning.
Jimmy är inget undantag och vi visste redan innan att han visat intresse för flickor i åldern 9-11 år.
När vi följer upp tips är det vi som inleder kontakten. Barnet som tog kontakt med Jimmy fyllde 11 i somras, men det hindrade inte Jimmy från att efter en tids chattande ta upp vad han tänker göra med barnet och att de kan smörja in hans könsorgan med någonting som smakar gott så att hon vänjer sig vid att suga.

Vi bestämde träff vid matbutik där han skulle hämta upp barnet. När vi gick fram för att prata verkade han inte tycka att det var speciellt märkligt att han sexchattade med ett barn då han även sagt att det är viktigt att barnet bestämmer själv – och således lägger över ansvaret på ett barn, enligt gammal vanlig groomingtradition.
När han visade upp sin Snapchat försvarade han sig med att de konton som tillhör yngre är bekantas döttrar. Han säger att han inte sexchattar med deras konton, men vid förstoring av bild på chatt med ett av dessa konton syns följande:

Ljudet i videon är tystat när han berättar vad vännernas barn heter. Om ni är vän med Jimmy så är det bra att kontrollera med era barn om han tagit kontakt med dem.

Efter publiceringen gick Jimmy ut på Facebook och skrev att Dumpen ”nöp” honom. Han utelämnade dock väsentliga delar av hur berättelsen såg ut i verkligheten.

 

 

 

 

 

 

 

25 thoughts on “Smaksättaren (Napp #487) Kramfors

  1. Han är ju riktigt riktigt farlig….
    Total noll förståelse. Brallorna verkar ju passa dåligt.
    Får riktiga rysningar när jag ser filmen.
    🏆 Dumpen

  2. Sen bli man rent av mörkrädd på personer som själv har barn som går in i försvarsläge på denna människas facebookinlägg. Usch

  3. 11 år?! Det här är helt otroligt obehagligt. Han behöver vård innan han förstör något barns liv, troligtvis har han redan gjort det. Skulle aldrig någonsin låta den där mannen komma nära nått barn i min närhet.

  4. Han FATTAR INTE
    Seriöst fattar inte !
    Mycket farlig
    Han frågar sig vad han ska söka vård för
    Han fattar INTE !!!!!

  5. DE flesta fattar inget – inte ens varför dom vill ha sex med barn. Dom verkar tänka med snoppen allihop. Den här borde vara inlåst. Undrar hur många som hamnar på Hall of shame som slutar ??? TRor dom är chockade några dagar och sedan pang påt igen 🙁 driften är starkare än förnuftet.

  6. Another one bites the dust…Denna gång en extra viktig fångst. Han är farlig för barn. Total avsaknad av empati…Direkt i försvarsläge utan minsta tecken på ånger. Bra jobbat Sara.

  7. Vad sjutton håller han på med?! Man börjar fundera vart tusan det gått snett för denna karl… Måttligt glad att han själv inte har några barn. Vill inte ens tänka vad han börjat fantisera om dom då… Går inte att lita på någon i dagens samhälle… simmar gäddor här och där i vassen, en sida som de bara visar via nätet. Stor eloge till Er dumpen som tar dessa vidriga kräk..

  8. Han satte väl ett slags rekord? Som inte började komma med övergrepp på ’barnet’ första dagen efter att ha fått veta ålder och hemstad.

    Tycker denna sort är en av de farligare varianterna som försöker bli vän med barnet först och vinna dennes tillit, typisk grooming.

    Bra fångst! Han kanske ändrar åsikt om vilka man får ha sex med och vilka som ska skyddas när han märker vad de flesta i hans omgivning tycker och tänker om honom.

    Hård, men en viktig läxa. Frågan är bara om han lär sig något.

  9. Inte i kontakt med sig själv på ngt vis. Helt i förnekelse. Med offerkoftan på. Tack dumpen för allt ni gör för våra barn!!

  10. ”DET FINNS VITTNEN”… Men om det inte hade funnits vittnen, vad hade denna sjuka individ gjort då?
    Klart som fan att man inte gör något opassande med barn när en vuxen är nära och ser.
    Hur många gånger därefter har denna personen försökt få vara ostörd med det ”juckande” barnet?…

    Nej, det borde finnas en Ö långt ut på havet för människor som dessa….

  11. Alltså hur i hel**te kan man fråga en flicka på 11 år om hon är våt i trosan?!
    Det är ju riktigt illa i skallen på honom, och bilderna han skickar…till ett barn på 11 år!!? Ett barn i den åldern vet inte vad sånt är. Din sjuke fan, hoppas du söker vård alltså! Detta var nog en av det värsta jag har läst till en 11åring??!?

  12. Men alltså HUR gick det till när förundersökningen blev nedlagd? Chattarna är väl bevis nog? Vidrigt..och där sitter han och vill ha sex med en 11-åring. Det borde absolut räcka till att öppna upp den där förundersökningen väl? Politiker, ta ert ansvar nu

  13. Allvarligt, riktigt sjuk o huvudet. Fatta det ditt äckel, Barn Vill Inte Våldtas!!

    Äcklig o sitta med nerdragna byxor i tron att träffa ett väldigt litet barn, fy f..n!

  14. En farlig man som mest tycker synd om sig själv å gråter ut på Facebook. Han spelar dum men är fortfarande fullt medveten om sina handlingar.

    Finns allt för många såna individer i samhället bra att dumpen finns å kan visa vilka individer man ska hålla sig borta ifrån. Efter att ha följt dumpen i många år är det skrämmande att se pedofiler som vanliga medborgare men som gömmer sig i det dolda. Undrar hur många jag gått förbi till och från jobbet tanken är skrämmande verkligheten är nog ännu mer skrämmande.

  15. Han säger att det inte skulle hänt något om barnet dykt upp men jag tycker att det i slutet av konfrontationen ser ut som att han sitter med byxorna neddragna redan

  16. Asså att tro att barn velat bli våldtagna av honom säger någon flicka juckat på honom. Dom verkar tro på sig själva efter ett tag, kanske alla övergrepp som begår så börjar dom hitta på historier som dom själva tror på till slut så det är enklare att acceptera hur sjuka dom är.

    Även om ett barn juckar på någon så betyder det inte att det är en inbjudan till våldtäkt du som vuxen har ansvaret. Dessutom var har barnet lärt sig det beteendet ??? Kan man ju undra.

    Ingen tycker synd om er med denna läggning vi vill bara att ni ska lämna barnen ifred

  17. På frågan som Sara ställer ,om varför han skriver som han gör till barn. Är hans svar samma likgiltiga svar som alla andra pedofilers. ”Jag vet inte”.
    Om en person inte vet vad den gör och det den gör är att sexuellt ofreda och våldta barn. Bör personen omhändertas ( även för sitt eget bästa) och låsas in för att skydda samhället ifrån galningarna.

  18. Tänk om polisen kunde få praktisera brottsprovokation. Det är ju uppenbart enormt många gammelgäddor som lurar i vassen. Dumpen skrapar nog bara på ytan men gör ett fantastiskt jobb!

    En helt annan sak: Jag älskar era ”smeknamn” ni ger varje gädda 😄. En liten portion humor mitt i eländet skadar inte.

  19. Vilken bedrövlig kille, man tror knappt att han är verkligt. Om behoven är starka finns vuxenporr, barn har inte något intresse av vuxna män och vuxna män har i normala fall inte något intresse av barn, de är SKYDDSOBJEKT.
    Vilka trista människor det finns, de borde ägna tiden till annat, exempelvis söka vård om de inte kan ändra beteende av egen kraft, sök dig till den psykiatriska mottagning du tillhör, prata med mentalvårdare/psykiater.

  20. Dom kan väl vara modiga och öppna om sin störda läggning det är dom ju till barnen, dom kan vara lika ärliga med dom vuxna som konfronterar dom. Han säger att han inte vet och erkänner inte att han pratar med flera barn, förstår inte ens deras försök att dölja detta! Helt meningslöst med tanke på att han underskattar barnen och deras föräldrar och även organisationen dumpen. Man Kan inte sexuellt trakassera folk utan konsekvenser förevigt, vissa kanske har lyckats med den bedriften men förr eller senare brukar det komma efter !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *