Sponsorer

Här har vi träffat en ekonom som inte hade många siffror rätt. Han verkade nämligen inte alls förstå att en fjortonåring är ett barn, och barn ska man inte sexchatta med. Han bestämde träff med barnet och de skulle gå hem till pojken så att de kunde vara ensamma. Nu blev det ingen ensamträff utan en diskussion på gågatan i Sundsvall då barnet han chattat med var fiktivt.

 

16 thoughts on “Inga siffror rätt (Napp #484) Sundsvall

  1. Ännu en högutbildad med kolossal övervikt som söker barn att träffa för att förgripit sig på. Jag mår dåligt då jag ser dom. En tröst är att han inte mådde bra där viz konfrontationen heller. Titta på handen som håller mobilen hur den darrar. Sara och Patrik var väldigt bra där. De lät honom prata och var lugna. Ställde bra frågor.

  2. Finner inga ord!
    2@personen på sju månader som stått mig nära. Nu blir jag eremit på riktigt. Usch usch usch.

  3. SVERIGES LAGAR… SKÄRPNING!!!
    Det måste gå att stoppa dessa svin från möjligheten att vara äckel!
    Spärra in ALLA, trots att de tyvärr skulle fylla upp alla platser på Sveriges fängelser!
    Svinen som groomar tar ALDRIG slut, vilket är vidrigt, skrämmande å läskigt!!!

    1. Håller med. Bara lagen ändras så de åker in i fängelse för att ha groomat en en minderårig, även om det är en decoy så kommer det att minska. Förmodligen drastiskt. Som det är nu är oacceptabelt om Sverige ska kallas ett rättssamhälle.

  4. Hans högra hand skakar nästan mer än när han ”tajjar” till små barn på Internet. Snälla, gör oss alla en tjänst och ring samtalet till Impulskollen.se

  5. Another one bites the dust….Ytterligare en gädda som är beredd att rasera sin tillvaro för sina lustar. Bra jobbat, ännu en som förhoppnings håller sig borta från detta vilket gör tillvaron säkrare för barnen.

  6. Barnet till äcklet: ”Älskar att du ser ut som en man”
    Peddot: ”tackar”

    … och han tror på det, inget mer än ett skämt till ”man”.

    Snarare en nolla som inte drar sig för att våldta ett litet barn. Ingen riktig man i min ordbok, hur kan man ens sjunka så lågt.

    Visst att man inte kan göra något åt hur man var född, sin egna böjelse eller vad man dras till, men det betyder inte att man får eller ska våldta barn. Lär er leva med det, gå på behandling och slipp bli en nolla till kändis utan ett fungerande socialt liv.

    Konsekvenserna borde vara för stora för ”vinsten” tycker man. 🤷🏼‍♂️

  7. Han verkar ju vara helt obrydd eller ignorant till åldersgränser och lagar allmänt. Hur kan man inte veta vad ett barn är?!
    Får en känsla av att vi kommer få se honom här igen framöver.

  8. Men se dej själv i spegeln för 17!! Är du helt verklighetsomvänd?? Och detta gäller er andra män också!! När ni var ett barn, gick ni igång på håriga skäggiga mustaschklädda män eller var det så att ni inte alls tänkte sexuellt utan mer funderade på vad mor gjorde för middag och vad du och din kompis skulle göra efter skolan? Cykla, leka med dockor eller spela spel? Mm.. misstänkte de..

    Så VARFÖR tror du att ett barn skulle må bra av att vara NAKEN med dej?? DU vet att det är våldtäkt OCH att du trasar sönder ett barn för ALLTID!!!!

  9. Slutar aldrig förvånas över bristen på självinsikt hos så många gäddor. Ovårdade och allmänt skabbiga gamla gubbar som genuint tror att tonåringar skulle gå igång på dom… Samtidigt är många utav dom välutbildade och borde kunna tänka kritiskt tycker man! Men ack, något går jävligt fel varje gång…

  10. Det är fel att förgripa sig på barn. Hade du som 13 velat bli våldtagen av en grovt överviktig gammal gubbe? Tänk efter riktigt noga innan du säger ja. Du sa först ”nja” till
    Om det är okej, lagen säger annorlunda under 15 är olagligt och under 18 är konstigt det med men inte olagligt i Sverige.

    Tror du var medveten om 15 års gränsen om du inte sovit under en Sten dom senaste åren!

  11. Då han verkar obrydd om sitt beteende och sina handlingar, så är han fortfarande en stor fara för barn.

  12. Finns inga ord längre för alla dessa peddos som jagar barn dag som natt…. När ska det tas ett krafttag mot detta?? När ska straffen höjas?? Varför i helskotta görs inte mer åt detta?? Varför får inte Polisen jobba så som Dumpen gör?? Det är FÖR JÄVLIGT rent ut sagt att två eldsjälar ska behöva göra detta jobb och behöva gå runt i skyddsväst med risk för eget liv – när det är samhällets ansvar!!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *