Sponsorer

Idolen har sexchattat med ett antal fiktiva barn.
Publicerade ligger en logg med en 12-årig flicka samt en logg med en 13-årig flicka. Till vardags arbetar idolen som fritidspedagog och fritiden lägger han alltså på grooming. Han vill inte träffas, men skickar gärna bilder till barn på sitt könsorgan.

Efter en lång tids chattande bokade vi upp honom på en liten fikaträff med en 16-årig flicka och när han kom till mötet passade vi på att konfrontera.

Arbetsplatsen är informerad!

Fiskare 1, flicka 12 år

 

Fiskare 2, flicka 13 år

 

Fiskare 3,  16 år

29 thoughts on “Idolen (Napp #483) Borlänge

  1. För f_n en fritidspedagog, ge sig på en tolvåring med frågor om bröst, oskuld och onanera.

    Hur är en sådan där funtad egentligen?

  2. jobbar med barn i samma ålder detta är då vidrigt att han mest är orolig att förlora jobbet. Det hoppas jag verkligen han gör!!!

  3. Det var riktigt jobbigt att åka dit, hela hans sjuka liv raserades ojojoj vilken pajas ska givetvis inte jobba med eller i närheten av barn!

    1. Det förstod jag också. Han har ju varit i pedo-heaven och gått runt och stirrat på barn dagligen på jobbet och fantiserat om dem. Det är därför han är så skakig och stammar att han vill ha kvar sitt jobb. Det här var en riktigt farlig pedofil som aktivt söker efter barn och finns i deras miljöer.

  4. Vidriga gädda! Lurpassa på barn fy! Nu får du skämmas för all framtid!
    Sparken ska du ha! Så bra att du fastnade i gäddsaxen!
    Hurra för att Dumpen finns!

  5. Usch vilken hemsk person.
    Måtte nu arbetsplatsen stänga av han med omedelbar verkan.
    Duktigt gjort av er Sara och Patrik att få honom att erkänna. Det hade knappt polisen klarat av.
    Att det inte är brottsligt att planera en våldtäkt på ett barn tycker jag är helt sjukt i vårt land. Skärpning Ni som bestämmer.

  6. TACK! För att ni tagit denna äckliga människa som jobbat min mina barns skola!
    Har sagt från dag 1 att han måste vara pedofil. Har alltid frågat mina barn när som haft han vad dom gjort och att det inte hänt något konstigt. TACK!

  7. Att fråga någon som är 12 ?!???! 🙁 🙁 🙁 om hon fått bröst!!!!!!! Ska jag spy eller ska jag spy (jag klarade inte av att fortsätta läsa loggen) . Han ska aldrig mer jobba med barn !! Nåt fel som är trasigt ! Undra om nån verktygslåda rår sig på det där kromosom felet.

    1. Detta var en av de bättre konfrontationerna som S&P har genomfört. Sara klädde av honom totalt naken fastän han hade kläderna kvar på kroppen. Han fattade inte att han blev avklädd plagg på plagg av Sara.Han kunde ibte svara till slut. Tala om att bli påkommen med byxorna vid fotknölarna hahaha.

  8. Fy fan finner inga ord. Vilket vidrigt svin. Jobbade på mina barnbarns skola.

  9. Fy fan vilket äckel🤬. Hoppas innerligt att han får sparken direkt!
    ” Vi har bilder på din snopp…Varför har vi det?”. Fan va jag älskar er🥰

  10. Kan vara den tjatigaste gäddan hittills. Tar inte ett nej utan fortsätter helt tondövt att upprepa samma frågor om bilder och ageranden från barnen.
    Den här snedkopplade personen jobbandes med barn är varje förälders värsta mardröm. Chattarna är vidriga och man hoppas verkligen att inget riktigt barn har råkat illa ut.
    Tack Dumpen för avslöjandet. ❤️

  11. Önskar denna förövare en evig migrän tills han har tagit itu med sina problem och bett sina offer om ursäkt. Tyvärr kan en ursäkt inte läka det han har skadat men önskar att hans offer ändå ska finna läkning.

  12. Så klart att en sån äcklig incel går på småbarn istället när de inte kan skaffa partner i sin egen ålder.
    Och jävligt synd att det inte alltid går att se tecknen och stoppa i förebyggande syfte.
    Hoppas han söker hjälp.. snabbt som fan!

  13. Det måste bli lagändringar nu. Det handlar ju om barn för helvete! Uppsåtet är att våldta . Att chatta och skicka kukbilder (till som peddona tror är barn) och där dom driver på att träffas. Bara det är ju en våldtäkt. Alla pedofiler måste spärras in på livstid . Sverige har råd. Barnens säkerhet måste få kosta.

    1. Barnens säkerhet måste få kosta. Så fint skrivet att jag får rysningar och gråter❤️

  14. Det klart att svinet får sparken!!!
    Jobbar själv inom kommunen å det är ett ansvar vi har i alla kommuner att skydda barnen/ungdomarna från äckel!
    Kickar de inte honom är det brottsligt, då det är vår skyldighet att hindra barn från störda personer å deras agerande!

    1. Fast det sorgliga är ju att det inte funkar i verkligheten. Har själv sett hur en grymt olämplig man som håller på att flörta och ta på både tjejer och pojkar i sitt yrke till slut gjorde bort sig ordentligt och då fick sparken från sitt jobb. Vad hände sedan tror ni? Han fick en annan tjänst på en annan skola där han kunde tråna efter unga flickor och pojkar. Så även om dom blir av med sitt jobb så ska det till MYCKET för att dom ska bli portade från all form av närhet till barn inom yrket. Så för jäääääävligt det är.

  15. Oj stel som en klass pinne blev denna pedofil och ville inte förlora jobbet.vi övriga som ej är pedofiler kräver dock att du ska förlora jobbet. Skola om dig och håll dig borta från barn…🤔

  16. Märkligt att han inte ”pratade” sex med sextonåringen. Är det bara under 15 år som
    han tänder på så är han ju en fullblodspedofil. Tack Dumpen! 🙏❤️

  17. Mer panikslagen över att förlora jobbet än att inse allvaret med att sexchatta med barn. Totalt livsfarlig.

  18. Dom här som jobbar med barn är nog bland de viktigaste ni kan fånga, bra fiskat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *