Sponsorer

Första loggen består av en sexuell kontakt mellan en fiktiv trettonåring och Gladsax. De kom i kontakt på en sugardejtingsajt. Chatten pågår under en längre tid och de ska försöka träffas vid ett par tillfällen men han bokar av i sista stund. Under ett telefonsamtal vägrar fiskaren videosamtal, och då får Gladsax plötsligt ångest och backar ur.

Nästa logg är med en pedofilmamma som förgriper sig på sin tolvåriga dotter. Gladsax chattar glatt om sex och verkar helt med på att inkludera kvinnans tolvåring i sexlivet. När det kom till träff backade han ut även här.

Vi lyckades dock ändå få till en träff med honom med en helt annan orsak än en sexuell träff då vi ville diskutera hans sexchattar med minderåriga.

 

 

Fiskare 1

 

Fiskare 2

17 thoughts on “Gladsax (Napp #482) Ängelholm

  1. Jösses vad pinsamt det är för äckelgubben, kan de inte bara hålla sina sjuka böjelser inom sig !!!!?
    Där gick ridån ner ordentligt, snyggt jobbat !

  2. Another one bites the dust…den strida strömmen av gäddor fortätter i oförminskad takt. De rusar in i tanklösa handlingar utan att tänka på konsekvenser för sig, nära och kära och framförallt de drabbade barnen.
    Att ha mage att säga
    ”Min personliga syn är att det är bättre att hjälpa än hänga ut” är obegripligt. Han har noll empati för de drabbade och noll konsekvenstänk.

  3. Jobbar på skola??!! Dessa otäcka, själviska, imbecilla idioter finns verkligen ÖVERALLT. Jag blir galen!! Vad är det för FEL på dessa missfoster????

  4. En överviktig gubbe som visar kuken för en 13 åring hur fan kan tro att hon tänder på honom, vad är det som är fel på honom. Bra Sara och Patrik att ni hittar dessa avskum

  5. Han blew misstänksam efter samtalet med ”flickan” han ångrade ingenting.: det ser man ju när han chattar med mamman till 12 åringen sen

  6. Här gäller ”AVSKED” med omedelbar verkan för att skydda barnen på den här arbetsplatsen. Detta är farliga personer som kommer utöka sina sjuka behov.
    Många arbetsplatser där det förekommer barn måste ta sitt ansvar och utreda personer ordentligt vid nyanställningar. Så tycker iaf jag. ❤️ till Dumpen.

  7. Vilket självömkande äckel. Som en jättebebis. ”skit samma vad JAG säger” ”då kanske det skulle va lämpligt om ni istället för att hänga ut hjälpte MIG”. Du är vuxen! Ge fan i BARN din PEDOFIL !

    1. Ja precis “ni kan väl hjälpa” antar många barn han begått övergrepps på online känt samma sak som honom dom har också velat ha hjälp och inte fått den.. tycker inte synd om han överhuvudtaget 🫣

  8. Det enda som var grovt, var väl språket till en 13 åring o önskan om att få våldta barn😡
    Hoppas han söker hjälp!

  9. Äckliga vuxna karl. Att fråga ett barn om det är van vid att stoppa upp saker i bakre hålet och föreslå massageolja om det skulle behövas. Alltså fy faan. Ta du och använd din rumpmassageolja på dig själv istället och låt barn vara i fred.
    Hoppas verkligen arbetsgivare avskedar med omedelbar verkan.

  10. Den värsta sorten är dom självömkande som suicidhotar.
    Den här mycket osympatiska gäddan tycks dessutom anse att omgivningen har nån sorts skyldighet att ”hjälpa” honom att slippa konsekvenser av sina handlingar.
    I min värld är hjälp till barn som drabbas av gäddors vidriga hantering mycket högt prioriterad.
    Empati för gäddsnyft har jag mycket lite av.

  11. Det är så löjligt när pedofilerna aldrig kan förklara varför de tycker att det är okej att våldta andras barn men ändå skulle bli arga om någon chattade med deras barn. Det finns flera enkla förklaringar.

    1. Han tänder inte på sitt barn. Hans egna barn kanske inte är hans typ. Tycker inte att dottern är snygg exempelvis.

    2. Vill våldta sitt barn, men känner sitt barn. Vet att barnet skulle berätta om en våldtäkt. Han vet att risken är högre med långtgående konsekvenser för sig själv om han våldtar det egna barnet medan risken är lägre om han våldtar andras barn. Man skiter inte där man äter och sover.

    3. Han har en äkta faderlig kärlek till sitt barn, så att det är enbart andras barn som väcker ett sexuellt begär och/eller romantiska känslor.

    Ingen av pedofilerna brukar säga att de har en faderlig kärlek till sina barn, så det är förmodligen alternativt 1 och 2 i de flesta fallen.

  12. Hur kan man ens i sin vildaste fantasi tro att en ung tös ens ägnar en tanke åt ett spektakel som honom??? Det är så förbannat sjukt!!! Åter igen…BRA JOBBAT!!! 💪

  13. Bra jobbat Patrik och Sara för allt ni gör ni är guldvärda fortsätt med det ni gör

  14. Usch hur många finns det? Får panik när jag tänker på att de aldrig tar slut.

    Den här gubben har nog en hel del på sitt samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *