Sponsorer

Martin har flyttat och familjen önskar lugn och ro.
Tack!

Martin inledde konfrontationen med ett gäng rejäla gäddlögner. Han tänder INTE på småtjejer, trots att han skrivit det själv. Sedan berättade han att han inte har kontakt med så många barn. I kontakten med oss har han haft kontakt med en fiktiv trettonåring och en fiktiv fjortonåring. Han hade bestämt träff med fjortonåringen i ett fritidsområde där de skulle göra både det ena och det andra. Det blev dock ingenting av det då barnet var fiktivt.

 

 

Fiskare 1

Fiskare 2

12 thoughts on “Gäddlogiken (Napp #481) Göteborg

  1. Alltså,när det var nära 300 gäddor,trodde jag,det skulle bli rejält,svårfiskat!!
    Men nu är det nära 500 st,
    Och nära 1 fångst om dagen!?????

    1. Du får tänka att 100.000 människor är 1% av våran befolkning. Räkna då ut procenten på 500 fångade så är det ändå då som håller på med detta. Sen är mörkertalet mycket större än de som fångas här och siffran 500 är antagligen inte i närheten av alla.

  2. Jäklar vad det kryllar av gäddor! Trodde det var en isolerad företeelse i obskyra kretsar, men det känner varken klass, ras eller andra kända parametrar.

    1. De kryllar, eller simmar överallt, särskilt där barnen finns.

      Hade jag själv varit förälder hade barnet / barnen fått en gammal nokiamobil där man bara kan ringa, ta emot samtal och skicka sms, samt det där ”orm”spelet där man äter äpplen för att få poäng.

      Tills dess de blir 18. Lite överbeskyddande och kanske inte helt seriös, men lite så det känns när samhället inte kan ta sitt ansvar och aktivt skydda barn mot predatorer.

      Vad alla föräldrar bör göra däremot, så lite skärmtid som möjligt för bättre psykiskt mående, inte tillåta kik och allt vad det heter om man är under en viss ålder (vet inte vilken) och förbjuda all denna snabba dopamin-jagandet, lär barnet att det är ok att ha det tråkigt. Övervaka nätaktiviteten (ej läsa mejl och liknande, men ha ett något hum vad barnet gör) samt PRATA med barnet, var öppen och lyssna på denne.

      Önskar min egna mamma hade gjort det sista, kanske inte livet hade blivit som det blev och är.

      Läs på och notera varningstecknen och- / eller om det sker en snabb förändring i personlighet.

  3. Tror fulgubbar på riktigt att barn är intresserad av att träffas -eller vad är fel på dom?

    1. Alltså,dom är så väldigt fokuserade på att träffa 1 barn,så dom tar på skygglapparna helt.
      Och stänger ute alla konsekvenser,med ev,skillsmässa,uppsagd,från jobbet. Och totalt helt tappat ansiket inför släkt&grannar mm.

  4. ”Jag vet ju inte vilka som är riktiga (barn) eller inte. ” ”Jo det var lite dumt gjort. ” Säger en pedofil som planerar att förgripa sig på ett barn. Fy fan vilka farliga personer det finns lösa.

  5. Hur faan kan han tro att en 13-14 åring vill träffa honom med stora påsar under ögonen. Dessutom ser ham mycket älde ut än 47 som han skrev att han var.

    Närmare 60 strecket dkulle jag ha gissat istället.
    Vad är det för fel på folk.

    1. Denna frågan kommer ofta men det finns många unga tjejer och killar som söker någon sorts bekräftelse.

      Blir lite irriterad varje gång det kommer en kommentar som denna. ”Hur kan han tror att en tonåring vill träffa bla bla bla blaaaa”

      Det är att förminska offren. Finns otroligt många trasiga barn som bara vill ha någon sorts bekräftelse där ute.

  6. Klassisk grooming hela vägen från start o slutligen är han inne på att en 8:e klassare ska tas bakifrån o ett grepp om håret. Mycket ”hihi” ”mmm” och ”babe” o.s.v. verkar finnas ett facit på processen som de flesta följer. Det enda syftet är att sexuellt utnyttja en minderårig. Deras kropp. Sorgligt, sorgligt, både för honom och mest för utsatta barn. Hoppas det finns bra hjälp. 🙏

  7. Det var dumt gjort, dumt, det låter för snällt faktiskt. Det är sjukt gjort och sjukt på ett dåligt sätt. Ta hjälp och sluta grooma barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *