Sponsorer

Leffes verkliga ålder är över 70. När han är ute och trålar efter barn så ger han sig själv en gäddrabatt.
Åldersavdraget blev rejält när han presenterade sig för vår fiktiva fjortonåring som femtio. Han berättade lättvindigt vilka övergrepp han ville begå på vårt fiktiva barn och bestämde en träff för att göra verklighet av dem.

Leffe måste ha lagt ifrån sig glasögonen när han gick för att möta barnet. Han rusade nämligen fram med glada steg när han såg någon på håll, klädd som barnet skulle vara. När han kom fram blev han snopen och kände sig lurad.

Mitt i konfrontationen dök det upp ett gäng småkillar som väsnades och betedde sig lite illa, därmed är ljudet tystat under en del av videon.

 

 

52 thoughts on “Fiskegäddan (Napp #460) Sundsvall

  1. Sällan skådat tjat om brösten! 70+ borde han sett ett å annat patte! Gå i ide din gamla get!

  2. Detta är min ex-sambo .. jag kastade ut honom för ett år sedan av denna anledning som uppdagades av mig. Han fortsatte alltså trots polisanmälan… Jag har under detta år blivit starkt ifrågasatt av många inklusive han själv.. Nu äntligen får jag upprättelse.

    1. Starkt av dig att slänga ut honom och ja omgivningen borde tro mer på dom som anklagar för det är ju tyvärr mer ofta att det är sjuka människor än man tror.. nu får du mer upprättelse 😊

    2. Jag är otroligt glad att du har fått oväntad hjälp av Dumpen! Tyvärr så tror nästan aldrig ens omgivning när man berättar om sexuella övergrepp mot barn, våldtäkt eller husligt våld. Jag hoppas verkligen att alla som tvivlade på dig eller sa att du ljög kommer att be om ursäkt för att de tvivlade på dig eller anklagade dig för att ljuga om en ”snäll man som aldrig skulle kunna göra något så vidrigt!”

      Offer ljuger inte. Förövare ljuger.

      1. Mycket viktig kommentar!

        När barn berättar så ska de skyddas från förövare! När vi föds så känner vi till hunger, smärta, närhet, lycka m.m. naturligt. Övergrepp är inget vi föds med kännedom om. Barn som berättar om övergrepp har upplevt NÅNTING. De måste skyddas, tyvärr döms inte alltid förövare, men barn ska ändå få skydd och stöd och få känna glädje i livet!

    3. Usch! Han är osmaklig minst sagt! Hoppas Du blir trodd nu..
      hur kan 70-åringar tro, att tonåringar ska tända på dom?! Man mår illa.

    4. Kan bara gratulera dig till det kloka beslutet att ge honom en fot i häcken. ❤️

    5. Beklagar att du behövde drabbas av honom. Men all heder och kärlek till dig som gjorde det enda rätta!! Kram!

    6. Tyvärr vill folk inte tro. Min bästa kompis försökte våldta min dotter när hon var 10. I princip ingen trodde att det kunde vara så. Det dröjde tills 5 år senare när han åkte fast för barnpornografi. Då gick det upp ett ljus för vissa. Men under den tiden förstördes våra liv sakta men säkert. Först våldtäktsförsöket, sedan skam när man inte blir trodd, vänner försvinner. Det går aldrig att få upprättelse.

    7. Bra jobbat Cecilia, men att inte bli trodd är för jäkligt, dessutom i en sån situation!

    8. De skyller alltid ifrån sig och får andra med sig. Tyvärr tror folk att de kan avgöra på utseendet om någon begår sexualbrott, eller avgöra på personligheten. Det kan man inte. De kan vara vem som helst och se ut hur som helst. Hoppas alla som inte trott dig ber dig om ursäkt nu!

    9. Trist att höra att folk inte lyssnat på dig! Verkar gå en sjukdom bland gubbar att sopa saker under mattan eller säga att allt är påhitt. Men nu fick han så han teg

    10. Beklagar verkligen..
      Bara att skicka länk på denna fångst så du får tyst på dom. 💖💖💖

    11. Starkt av dig !!! Vad hände med polisanmälan ? Hoppas du får vara ifred för dumma människor nu !!!

    12. Nu kanske det finns dom som tror dej jag har själv blivit utsatt av dessa avarter o vet hur det kan påverka livet

  3. Alltså, dessa fula gubbar 🙁 HUR kan dom ens tro att flickor ens vill ta i dom med tång ???? TVI VALE !!!!

  4. Hur är det ställt med omdömesförmågan hos en man, 70 plus, som tror att en liten 14-åring tänder på bilderna han lägger ut.
    Tyder på hjärn-brist.

  5. Polisanmäl…!!!! Han t.om Visar upp en 500 som flickan skulle få.. så jävla ynkligt.. vuxen man som borde ta sitt ansvar och logga ut!!!!
    Jag tror det enda som förhoppningsvis hjälper i slutändan är polisanmäla alla äckliga män/kvinnor som ger sig på våra barn och ungdomar…

  6. När han säger att han blivit lurad låter det som han förväntar sig empati men det enda han blivit lurad på är chansen att begå ett brott mot lagen som kallas vådltäkt mot barn. Dom enda som känner att det är synd om denna snubben är hans pe**o kompisar!

  7. Vad jag tycker om dessa gubbar går inte
    skriva, i min världen är ni inte värd något. Var själv utsatt som barn och har fortfarande svårt att lita på människor, fast det är över 50 år sedan.
    Jag är tacksam varje gång ni tar dessa gäddor, så att vi kan skydda barnen från dom. När ska styrande vakna och göra något åt problemet. Tack dumpen.

  8. Vilket stolpskott till äckel. Tycker sig blivit lurad också. Så farliga och obehagliga män som inte har några betänkligheter kring sina sjuka beteenden. Gräv ner dig äckelgubbe. Huvva vilken vidrig människa.

  9. När man får svaret att man är snygg efter att ha skickat den bilden till en 14-årig tjej och då inte fattar att det är dumpen! Otroligt!

  10. Jag är faktiskt förvånad över att det är så pass många gammelgäddor 70+ därute som jagar efter småtjejer på nätet. Kanske har jag varit naiv? Har väl tänkt att i den åldern matar man hellre duvorna i parken och spelar boule med de andra pensionärerna. Denna farbror lär väl knappast söka vård då insikten ej existerar. Det är svårt att lära en gammal hund att sitta.

    1. Många äldre är numera förvånadsvärt duktiga på det tekniska. Har själv träffat flera 80 plussare genom jobbet i hemtjänsten som kan mer än jag själv när det både kommer till smartphones, surfplattor och datorer. 😂

      1. Egentligen inte så förvånande. På min arbetsplats för 30 år sedan hade nästan alla tillgång till datorer och använde dessa som arbetsverktyg. Om du tänker att dessa 80+ då var 50+ och förmodligen fullt aktiva i arbetslivet så är det inte så märkligt.

  11. Det här var en riktigt slemmig typ, fy vad äckligt att dylika motbjudande gubbar försöker tjata sig till bilder med mera och när det inte går så halar han fram femhundringen. Blir illamående av denna gädda, det är så tydligt med den starka drivkraften han har att förgripa sig på ett barn, han är ju helt gränslös i sitt tjatande. Bra fångat!

  12. Om han inte får våldta ett barn, då är det en fälla. Smart argumentation.

    Jag hade gärna velat höra vad grabbarna i videon sa till pedofilen.

  13. Dumpen gångar in nästan en gubbe varannan dag. Det är väldigt många. Det verkar finns väldigt många pefofiler i omlopp. Någonting måste göras. Kan man upptäcka dem tidigare?

    Kan man satsa på forskning på hur detta ska undvikas? När dumpen tar dem då har de sannolikt redan våldtagit.

    1. Kan börja med att ändra i lagen så man kan dömas för planering av våldtäkt mot barn, att man får använda sig av fällor där polis och samhälle får aktivt lura som sedermera blir dömd för sina handlingar.

      Tror däremot inte att total övervakning (som vore det bästa när det gäller just det här egentligen) är rätt väg att gå, kommer utnyttjas av politiker för att klämma in annat tillslut. Fast lite den vägen vi är påväg att gå numera.

    2. Man kan börja med att tro på barnen (och deras föräldrar) när de rapporterar våldtäkter och när de söker vård för barnen, eller när barnen själva söker vård som tonåringar och vuxna. Det gör man inte idag. Man tror dem inte. Man tror på förövarna istället när de ljuger, skyller ifrån sig och påstår sig oskyldigt anklagade.

      1. Vet inte om det var en replik till mig, menade främst i förebyggande syfte innan en våldtäkt sker.

        Men ja, det har du rätt i. Barn har svårt att förklara och beskriva medan en vuxen människa kan enkelt ljuga och förvrida vilket omöjliggör för barnet att kunna försvara.

  14. Anser sig själv som snäll? Vidrig är mer rätta ordet och manipulativ samt tjatig! Dessa peddoäckelfulagubbar tar aldrig slut men så skönt att Dumpen finns så de inte längre kan jaga utan risker.

  15. Jag saknar ord när jag ser hur mycket skit Sara & Patrick får av vänstern och media. I vilken normal hjärna ska vi försvara pedofiler? Sara & Patrick är Sveriges hjältar som gått igenom skit och vill stoppa äckliga män från förstöra barns liv. Jag har så mycket kärlek och respekt till er. Hela värlen är demoniserad och pedofileri blir mer än någonsin normaliserat varje dag. Må gud hjälpa oss och skydda våra barn <3

  16. ironin när han klagar på hängbröst o skickar bild på sina egna hängbröst . tä’nker han på riktigt att ett barn ska gå igång på en gammal gubbe . snäll ? har aldrig sett nån tjata så mycket på ett barn som han gjorde o sen erbjuder 500 + en våldtäkt , vilken fantasivärld lever detta monster i ? tänker han att nån skulle tro på att han är 50 . osmakligt att han sen mest står o känner sig lurad 0 ansvar , han har inget dåligt samvete alls för det han gjort . så många gamla gubbar som blir ”lurade ” av barn . ungefär som att det är ok om dom inte känner ansvar när dom är kåta dom kan inte rå för sånt . snälla låt bli barnen 🙁

  17. Men vilken tjatig pedofil. Tror han på allvar att nån kan tro att han är 50?
    Rädd för Dumpen men så jävla sjuk att han inte kan låta bli. Trots att även han fattar vad som kommer. Sök hjälp din sjuka jävel och hoppas ev offer träder fram. Tvivlar på att det var 1a gången.

    1. Och som 50 på nått sätt skulle vara bättre för en 14 åring? 😂 jag tyckte att man hade En fot i graven som 25 när jag var 14. Förstår inte hur dom resonerar där, o när dom frågar om barnen gillar äldre.. ja kanske några få år äldre inte ta någon från pensionärshemmet..

  18. Hur många gånger jag än ser det, så kommer jag aldrig förstå hur dessa gamla, slitna, lönnfeta gubbar på allvar tror att en tonåring skulle finna deras deprimerande selfies och dickpics är upphetsande… Otroligt hur man kan sakna självinsikt så fullständigt!

    De må klara sig undan lagens korta arm, men tack och lov så kommer vartenda ful fisk ni publicerar ha ögon på sig för alltid. Once online…

    Ni är guld värda Sara, Patrik och alla medarbetare på Dumpen!

  19. ⚡️⚡️(.)(.)⚡️⚡️
    Girl Power
    Inga pedofiler på våra gator!
    ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

  20. min vän var hans partner för många år sedan och lämnade honom på grund av detta, sa hon till polisen, hon berättade för hans bågskytteklubb, hans vänner, ingen gjorde något för de sa att hon ljög! vi trodde på henne och slutade vara hans vän. Kul att detta nu är offentligt och kanske görs något!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *