Sponsorer

Mannen satt i receptionen för att möta upp en trettonårig kille som han skulle ta med in på sitt hotellrum för övergrepp. När han istället mötte oss försökte han lämna platsen med hiss. Vi följde såklart med in i hissen och färden blev den pinsammaste i mannaminne.

 


 

18 thoughts on “Den tysta färden (Napp #455) Stockholm

  1. Vi måste få till en lagändring så dessa monster kan bli inlåsta! Ni som inte skrivit på Dumpens namninsamling gör det!!! Jag är full av beundran för den insats som era fiskare och Sara & Patrik gör. Hur orkar ni mentalt?
    Många styrkekramar till er och tack!

  2. Det perfekta exemplet på uttrycket; har du inget bra att säga, säg inget alls. Usch.

  3. ”Undrar bara om du dyker upp. Blir gärna lurad men första gg för mig i din ålder.”… Såg inte allt för rodad ut över att få spendera natten ensam hemma istället för i en svit tillsammans med ett barn. Så att han gärna blir lurad var nog inte helt sant. Borde finnas något typ av register på varje hotell med fullständiga namn och bild på alla som hamnar/hamnat på Dumpen samt andra peddon som åkt fast + att hotellgäster alltid måste legitimera sig så att de inte kan boka rum i fejkade namn. Ploppar de fram på skärmen ska de nekas hotellrum och hänvisas till utgången direkt! Kommer de ihop med ett barn ska självklart polis kontaktas också. Kanske inte går att stoppa sånt här helt, men en viss effekt skulle det nog ändå kunna ha! Verkar rätt så vanligt att såna här vidriga äckel vill ta in på hotell med sina sk. ”söner” och ”döttrar”. Säger som så många gånger förr … Ge f*n i våra barn! 🤮😡

  4. Another one bites the dust…när ska politikerna i Sverige vakna. Det behövs en lagändring NU!

  5. Vad gjorde dig mest arg? Att du hamnat på Dumpen som gädda eller att du inte fick våldta en pojke på 13 år? Ingen tanke alls på hur det hade skadat honom för livet? Ingen tanke alls på hur pojkens föräldrar hade mått efter att de fått veta att deras son blivit våldtagen av en äldre man i ett hotellrum?

  6. Återigen. en ny sk. man som vill våldföra sig på barn. ”Ligga nära varandra i sängen”, det kan bli äckligare men tanken på gubben och Barnet i samma säng som denna gubbe gör mig rejält illamående. Hur är det möjligt att fångsterna fortsätter gång på gång? Risken för att det är en fiskare och inte ett tilltänkt barn är ju överhängande då Dumpen jobbar regelbundet och systematiskt med att avslöja pedofiler. Är begäret så starkt att de inte kan avstå barnsexövergrepp? Påminner om de som använder illegala droger; det är helt enkelt värt risken att skada ett barn och bli av med jobb och familj. Droger kan jag ha viss förståelse för men jag har ingen somhelst förståelse för hur illegalt könsumgänge kan vara vara så viktigt.

  7. Anar att detta kändes som den långsammaste hissresan i världshistorien för gäddan. I övrigt fastnar mitt hånskratt i halsen då jag råkat ut för liknande när livet var kasst. ”Pappa/pojke” på hotell med någon som tyckte sig ha rätten att utnyttja ett barns sökande efter trygghet och någonstans att vara för natten istället för ett missbrukarhem. Hotell är visserligen trevligare en avsugning i en pissoar men i det stora gör det ingenting ett dugg bättre. Då fanns inget räddande Dumpen och hans plan gick i lås. Fick till och med skjuts tillbaka till skolan nästa morgon fast blev givetvis avsläppt något kvarter bort så ingen skulle se. Tack för ert viktiga arbete.

  8. Har gubbarna inga hjärnceller kvar?? Levt så länge ändå förstår dom ingenting.. De är ju skrämmande..

  9. Som ur filmen ”Tystnaden”med Ingemar Bergman.
    Har inga problem annars att skriva och uttrycka sina våldtäktsplaner.
    Undrar hur tankarna går i hans hjärna under hissresan ?
    Troligen tycker han synd om sig själv.

  10. Ja och som om det skulle vara ok med en 16 åring 🤮 precis lika sjukt 😡

  11. Har han bett hotellpersonalen om att få ett rum nära hissen eller blev det så där av en slump? Bra läge om man ska smyga in ett barn till en våldtäkt. Blir inget mer smygande för honom i fortsättningen.

    Sök vård peddo

  12. Usch, gick på skolan det här äcklet jobbade på. Hemskt att tänka att det hade kunnat vara någon jag kände som gick ut för något han gjorde.

  13. Tack för allt ni gör Dumpen! Den här mannen jobbade på mitt barns skola och jag är evigt tacksam att hans sanna jag uppdagades så att han inte fick fortsätta sitt arbete där bland barnen!

  14. Hoppas att alla föräldrar på skolan pratar med sina barn,så inte någon är drabbade på skolan.

  15. Usch, jag bor i samma stad som mannen och känner flera som har gått eller fortfarande går på just den skolan där han arbetade. Det är förskräckligt att tänka på att de har varit så nära en så farlig person.

    Tack till Dumpen för ett fantastiskt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *