Sponsorer

Fleshliteyear var fullkomligt vild när det kom till barn. De tolv, tretton och fjortonåringar som han hade kontakt med hade fullt upp med att chatta med honom. Vi har haft kontakt med honom på ett konto, resten har alltså varit riktiga barn eller andra som skickar runt bilder på riktiga barn. Han skröt ordentligt nämligen om sina barnkontakter.
Det var bojor, handklovar, gagballs och en och annan runk i lille sugmaskinen.

När vi möttes var han inte alls speciellt sugen på att prata och sprang runt en bra stund. Till slut lyckades vi få honom till ett samtal. Detta spelades inte inte in med video, men med ljud som kommer att tas med i nästa podd. Han var dock ytterst ångerfull över att ha blivit påkommen.

 

29 thoughts on “Fleshliteyear (Napp #442) Nyköping/Vingåker

    1. Det var sarkasm ju. Han blev ångerfull för att han blev påkommen och inte ångerfull för att han har sexuellt ofredat barn.

  1. Bra jobbat! Nej, bra runkat, menar jag. Skämmes tamejfan på dej, vuxna karl.

  2. Sinnessjukt…..
    o han hade nog inte sprungit på länge förrän nu, fick man en känsla av…
    Se dig i spegeln karl o tänk efter vad det är du håller på med. Vill du lämna detta avtryck på vår jord efter dig? Onda gärningar mot barn som kommer att plåga dem resten av livet. Vill du orsaka det? För du har väl ett samvete hoppas jag?

  3. Hur många gäddor nämner inte Dumpen i konversationerna nu för tiden? Rädda och paranoida. Vet hur mycket de har att förlora om de åker dit men ändå så låter de sig styras helt utav k*ken, sina sjuka fantasier, lustar och hoppet om att det faktiskt KAN VARA ett riktigt barn och att det inte behöver vara Dumpen. Sen så gnäller de när det inte blev så som de hade önskat och hoppats på. När man skjutit sig själv helt i foten och inser att man dragit den där ”nitlotten” man egentligen var så rädd för att man skulle råka dra … Att dessa gäddor trotsar allt och tar riskerna trots rädsla för Dumpen och konsekvenserna av att åka fast, talar verkligen för hur störda de är. Äckliga kryp! 🤢🤮😠 Snyggt fiskat Dumpen, som alltid!

    1. Well spoken, ”En mamma”. Precis mina tankar också. Trots rädslan för Dumpen så kan dom ändå inte motstå sina sjuka begär och sin snedvridna drift att förgripa sig på barn. Att dom sedan utsätter sin familj och släktingar för den kommande skammen har dom inte en tanke på.

  4. Morgonkaffe + Dumpen var ingen bra idé. Fick torka av hela bordet efter skrattanfallet. Vanligtvis känner jag avsky, äckel och vämjelse efter chattloggar och konfrontationer, men jag var nog för trött när jag såg den här patetiska snubben.
    Kom att tänka på suggorna från min barndom när överkroppsbilden plötsligt dök upp. Bilden på det skrattande bowlingklotet var snäppet värre, men hans pussmun tog nog priset. Ser ju ut som analöppningen på ett större fyrbent djur.
    Du gädda, LÅT BLI BARN, SÖK HJÄLP och fortsätt spring! Det behöver du. Skaffa en livrem som håller byxorna uppe och glöm inte byta frisör.
    Nu när skratten lagt sig kommer ilskan och känslan av vanmakt, men också en enorm tacksamhet över Dumpen och alla där som arbetar och kämpar för barnens skull. Kan inte tacka er nog! Lämnar ett bidrag då och då när pensionen så tillåter.

  5. Fick mig att tänka på de gamla Hulken-filmerna från 80-talet när Hulken efter ett utbrott ofta sprang iväg strax innan han skulle återförvandlas till Dr Bruce Banner. Han har ett och annat att reda upp men behöver även jobba på flåset.

    1. En sak har alla gäddor gemensamt!!! De är jätte korta är det mindervärdskomlexet som får dem att jaga på barn?? Jag förstår inte. Sara är inte så lång men oftast är hon längre än gäddorna…..

  6. Den gossen var behov av lite motion med den runda midjan ha ha,
    Det är möjligt att han får springa lite till när frugan blir kontaktad utav Sara, och blir informerad om hans dragning till barn och får läsa vad han skrivit till barnen +se när han leker med telivinken så flitigt,
    Tur att ni finns pumpen,
    Ni är värda er vikt i guld. bra jobbat för barnen som finns,

    1. Jag hade gärna varit en fluga på deras vägg när hon fick allt upplagt framför näsan. Jag hade inte velat vara i hans kläder kan jag säga haha. Typ taskigt läge

  7. Fan vad vidrigt det var att se honom knulla med låtsasanalen och höra hur han ger sin leksak komplimanger för sin trånghet. Jag är inne på apotekets hemsida nu och där står det att man skruvar på den för att ställa in trånghet, så han har nog skruvat bra många varv för att den där lille prinskorven ska känna av att den befinner sig i något.

  8. VARFÖR inbillar dessa snuskgubbar att kvinnor/flickor blir kåta av att se deras snorrar ???? Det är precis tvärtom kan jag meddela. Dessutom verkar en alltför hög % av svenska gubbar tänka med snorren 🙁 Eloge till er fiskare som orkar !!!!

    1. Håller med dig, fattar inte det är så äckligt att få k*k bilder även i vuxen ålder.
      Äckliga och vidriga är dom som skickar k*kbilder…
      Stackars alla barn som får dessa bilder skickade till sig 🙁

  9. Jag tror att många av dessa ”män” själva varit utsatta av något som barn. Vad jag däremot inte förstår är att det inte finns någon varningsklocka inbyggd hos dom. Jag menar när man börjar tänka fel så borde ju hjärnan reagera på nåt sätt och man söker självmant hjälp….eller? Hursomhelst, denna ”man” hade ett väldigt stort bekräftelsebehov, så synd att dom inte raggar på vuxna tjejer/kvinnor om dom verkligen känner sig överflödiga i sina förhållanden. Väntar på podden, jag vill höra denna joggare förklara sig.

  10. Härligt att se grisen åka dit❤️❤️❤️
    Förvånansvärt lätt i steget ändå men kondisen behöver bättras på !

    1. De gäddor vi ser på Dumpen är tyvärr bara en liten del av alla äckel som finns därute

  11. Hoppas innerligt att vederbörande tappar fotfästet totalt . Ägare av ett företag som funnits i regionen i generationer, dit förhoppningsvis kunder och framförallt kommuner med skattemedel slutar betala pengar till så kanske äcklet kan ägna sig åt arbete på dagarna ist. Kondisen i videon den kan han få ordning på , den lille kan han dock ej träna större så ett tips …..behåll kläderna på för den kraken imponerar inte. Go Sjöberg Go fish again 💪

  12. Bra att ni faktiskt följde efter denna gång! De ska inte tro att de kommer undan bara för att de springer

  13. Upphör inte att förvånas över vilken snedvriden självbild gäddorna har. Så motbjudande chatt och filmer, ofattbart att skicka detta till en 14åring! Och vilken total avsaknad av omtanke om sambo, stackars henne, vilken chock det måste vara.

  14. Hahahaha där gav han dumpen pumpen!! Blir du så kåt av dumpen… Ja det är ju det förbjudna du dras till. Tror dock inte dumpen har samma intresse som dig!

    Helt ärligt. Hur in i bomben kan du vara så jävla respektlös mot din sambo!! Det är absolut inte okej någonstans och ännu mer inte okej att ge sig på BAAAARN. För det är va de är!!

    Sen att du tror att något barn ens skulle tända på det där… Hur sjutton tänker du? Ja du är sjuk det kan vi enas om och du behöver HJÄLP!! Ta nu hjälpen och visa att du är man nog att göra något rätt!!!!

  15. Nu är du väl stolt när släkt , vänner , anställda och svenska folket sett dej veva runt med veken. Hoppas det är färdig vevat för din del nu . Låt bli barn och ungdomar , de vill inte träffa gubbar , devill inte bli våldtagna .Stackars din sambo, måtte hon slippa dej.

  16. Det läskigaste i chatten är inte bara att det han skriver är till en ”14åring”, utan att han faktiskt skriver om riktiga barn i 10,12 års åldern som han har kontakt med. Barn i utsatta situationer där det förekommer både incest och övergrepp. Det läskiga är att han vill träffa dessa barn med, barn som redan är utsatta!! Jag önskar att dessa barn han nämner i chatten blir hittade och får hjälp.

  17. jag vet inte vilket av allt som är mest upprörande , hans sätt att kontakta barn lr hans sambos sätt att försvara beteendet genom att skriva hon vill anmäla dumpen för att stoppa dom för ni lurar män att ta sexuell kontakt med barn mer lr mindre . han skriver ändå själv att han är rädd att det är nån från dumpen så han är mycket väl medveten om att det han gör är fel . ändå åker han iväg för att träffa ett barn . Sambon borde vara mer upprörd över det totala sveket han utsatt henne för genom att vilja ta hem barn o andra till deras gemensamma hem för att utnyttja . hans totalt gränslösa sätt att tänka men nej ist verkar hon arg på dumpen. bra fångat åter !

  18. Det var ”game over” direkt där. I alla avseenden…i samma bråkdel av sekund kom det där flyktbeteendet som han prästen med skägget även visade

  19. Tänk att fly för livet och bara en kort stund senare stå och säcka ihop vid en stolpe…
    Kondition som en lungsjuk pormask.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *