Sponsorer

Johan Ensam dök in i en webbchatt och försökte bjuda hem två av våra fiktiva barn. Han tvärvägrade att skicka bilder men videochatta gick bra och på så sätt lyckades vi fånga honom på bild. När det var dags för träff så bad han barnet att ställa sig utanför trappuppgången så att han kunde komma ner och hämta henne. Vi stod och väntade med kameran i högsta hugg på att han skulle komma ner. När han öppnade trappen och såg att det var två vuxna gick han in och stängde dörren om sig igen.
I den ena loggen kommer ålder fram redan i webbchatten men redovisas även senare i loggen.

Snapvideo+video

 

14 thoughts on “Johan Ensam (Napp #431) Helsingborg

  1. ”Känner inte så många här”… Tror du inte kommer känna så många heller framöver när folk får veta att du vill våldta barn.

    🤦🏼‍♂️

    1. Felciterade, läste fel, men ”I stand corrected” ingen vettig person vill ha något med pedofiler att göra.

      Denne herre verkar väldigt rik f.ö, måste vara rätt ”intelligent” i övrigt, detta talar annars om motsatsen. Lika korkad som alla andra idioter som figurerar här som söker barn att våldta. Han visste definitivt om risken i alla fall och får nu leva med konsekvenserna. Inte mer än rätt.

  2. Det blev pumpen som dök upp istället det blev inte vad den lilla gossen hade tänkt sig,
    Den svaga gossen får lite att tänka på hur hans framtid ser ut framöver,
    Med anhöriga släkt och arbetsgivare som får se vad han håller på med,
    Tack igen Sara-patrik för ert stöd till barnen som skall barn och känna sig trygga i livet utan sjuka pedofiler,

  3. Ännu en snuskgubbe som tänker med snoppen. När ska dessa gubbar börja tänka efter på vad de gör

  4. Vilken chock han fick när Dumpen stod bakom dörren 😂😂😂.
    Bra jobbat Dumpen 👍

  5. Vad är det med alla peddos som ska slicka små flickor i stjärten???? Jag begriper inte detta. Han ville bli pullad med i sin egna gamla stjärt??? ÖRK!! Fy fasen för den stackars frun som nu ska bearbeta detta. Men viktigast ändå att folk nu kan skydda sina barn från detta avskrädet 💗

  6. Bra jobbat att ni publicerat det aset. Stackars fru däremot. Men nu slipper hon ju slösa fler år på honom.

  7. Johan Ensam… Gissar att Johan lär förbli ensam efter detta peddo avslöjandet 🧐🫣🫣 Det vore smakligt om han lämnade in mobilen till Polisen, men så mycket man är han väl inte så han står för all skit han gjort….

  8. @W
    Isolation, ensamhet, depression, ångest, panikattacker, socialfobi, hjärtbesvär etc … Kanske några av dessa känslor denna ”man” kommer få uppleva en period framöver.

    Detta är dock verkligheten för barn som utsätts för övergrepp men mycket värre, som ofta utvecklar PTSD (mig själv inkluderad). Bara då dessa gäddor kan få en inblick i hur det är för de barn som dessa äcklen våldtar.

    Skillnaden är bara att denne individ och alla andra som finns på denna sajt kan bygga upp sitt liv på nytt igen och gå vidare. Något som är omöjligt för överlevare.

    Tycker de förtjänar det här när man planerar att gå över gränsen för att våldta ett barn. De sätter sig själva i den här sitsen där de hade ett val, något som utsatta inte har.

    Tror tyvärr inte att han kommer agera som en riktig man och lämna in mobilen till polisen. 😕

    (Allt är inte riktat till dig utan mer allmänt ”rant:ande” bara).

  9. Den här ”Johan ensam” la till mig på snap! Började skriva massa äckel grejer o sen frågade han min ålder o jag sa 20. Då tog han bort mig🤮🤮🤮

  10. Till Johan: Jag hoppas innerligt att du Johan söker vård för ditt beteende. Du riskerar annars att skada barn för livet. Vi har en 15-års gräns av flera anledningar. Bland annat för att barns hjärnor inte är färdigutvecklade, de kan inte se konsekvenser på samma sätt som en vuxen, och de har svårare att stå emot en vuxens persons kraftiga eller subtila påtryckningar. Barn behöver därför en lag som skyddar dem mot vuxnas sexuella intressen. Jag hoppas att du har nåt din botten nu när du blivit avslöjad och hela Sverige har sett att du söker efter barn att förgripa dig på. Ta nu chansen att söka hjälp för det här. 🙏 Det finns både terapi och sexlust-dämpande medicin med fantastiska resultat. Se nu detta som en chans att ändra på ditt beteende, så barn får vara barn, och för att du själv ska slippa hamna i fängelse. Ditt sexuella intresse för barn kommer inte att vara till din fördel när du hamnar bland andra intagna…. Vilken väg du väljer är nu upp till dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *