Svasse var lite orolig för polisen och lite rädd för att bli publicerad på nätet. Likväl kändes det lockande med ett barn i sexuellt syfte. En gång var vi ute på en bestämd träff med Svasse. Han dök upp men vågade inte stanna och körde istället förbi. Ett par veckor senare tog han mod till sig ännu en gång. När han såg Patrik Sjöberg inne på macken där de bestämt träff fick han bråttom därifrån

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

17 thoughts on “Svasse (Napp #402) Sundsvall

 1. han skriver att han inte vågar gå in för han är rädd att det kan missuppfattas . vad tänker han missuppfattningen skulle vara ? att det skulle se ut som en gubbe skulle gå in för att träffa ett barn i sexuellt syfte ? det är väl ändå precis som det ser ut då . Han är en väldigt bra groomare som får detta till att allt handlar om vad barnet vill o han endast är där för att ställa upp o hjälpa till kräks ,, mycket bra fångat o han lär ha gjort detta förut

 2. Han skriver att han vill smeka och kyssa och våldta ett barn som är yngre än hans dotter. Vilken vidrig människa. Han beskrev att han var rädd för polisen och Dumpen, men stämde ändå träff för att hans sug efter att våldta barn var mycket mer stark än rädslan över att hamna i fängelse eller att bli exponerad på nätet. Han är extremt farlig för barn. Den dagen som han finner en situation där han utan risk kan våldta ett barn, den dagen kommer han förstöra ett barns hela liv, om han inte redan har gjort det vid något eller några tillfällen.

  Det är lite intressant hur de ofta försöker med att imponera på barn. En ville visa en installation eftersom att han arbetade som installatör för ett stort VVS-bolag trots att han enbart behöver läsa en ritning och inte förstå de beräkningar som ligger till grund för tidningen och denna pedofil är inte mindre villig. Nu var det 3 skärmar på ett sunkigt kontor som gärna visades upp. Inte för att de användes till något nyttigt. En hade en cykel på skärmen. Vad de andra skärmarna användes till kunde man inte se, eftersom att han verkar ha en extra billig Androidtelefon som överexponerar det lilla ljus som kommer från en datorskärm. En fattig pedofil. Man kanske behöver tre skärmar för barnporr. Han har inte gett utryck för att han tittar på sånt, men man kan ju förmoda det eftersom att han tänder på barn. En naket barn på varje skärm måste upplevas som himmelriket för honom under arbetstid.

  Han visade ingen som helst ånger vid konfrontationen, enbart vrede över att ha blivit ertappad. Den värsta sortens pedofil.

  Jag kan inte förstå varför han inte ville bemöda sig med att åtminstone spela lite ångerfull? Är det möjligtvis så att han tänker att eventuella tidigare våldtagna barn, skulle känna igen honom och träda fram. Att han tror att tidigare brottslighet kan uppdagas enklare om han står och pratar. Har man lite mjöl i den grusiga påsen så vill man nog gärna försöka visa lite. Nu har han enbart lyckats med att visa en grisig påse.

  Sök vård peddo!

 3. En klassisk peddo.
  Sjukt sugen på att smaka på ett barn.
  Men vill till varje pris inte bli påkommen med det så att alla får reda på detta hemliga dubbelliv.
  En spiral av barnporr och hemligt liv.
  Märkligt ändå att dessa över 400 män inte bara har en dragning till barn utan också har nån form av egoism eller empatilöshet som gör att de skiter i att de gör illa ett barn och väljer att agera ut sin sexuella störning.

 4. Jag kan inte annat än tappa hoppet om mänskligheten. Vet att det är långt från alla som skiter i barn och vad dom får gå igenom, men det tar ju aldrig slut. Sen dom här jävlarna som själva har barn, dom skrämmer mig mest av naturliga skäl. Hoppas Svasse inser att han representerar mänsklighetens mörka sida och någon vi alla andra skulle klara oss utan.

  1. Tappar du hoppet, kolla på Patrik och Sara.

   Gäddans kroppsspråk visar att han är fullt medveten om det! 😉

 5. Skaffa dej en spegel och en gnutta självinsikt. Barn är skyddsobjekt och får inte röras

 6. Varför kan man inte sexchatta med vuxna om man nu måste göra det? Jag känner till honom från min uppväxt o tror inte han är en dålig människa! Men det han nu har gjort är inte ok så klart!! Så jävla tråkigt! Men likt en människa som har alkohol/ drogproblem så måste man få hjälp. Hoppas han kan få det o inget barn blir utnyttjad!

  1. Men man blir ju en dålig människa när man gör hemska handlingar , han kanske vet hur man ska bete sig för att vara snäll betyder ju inte att man är det när ens handlingar som dessa med detta barn visar motsatsen

 7. 3264 dagar på Kik
  Det här var ju verkligen inte den första kontakt som
  han har haft med….

 8. Innan Dumpen fanns visste jag inte vad Kik var för något. Nu är jag iof endast intresserad av umgänge med människor i min egen ålder. Men man undrar ändå hur de män som ser sig som helt oskyldiga förklarar att de har laddat ner Kik. Känns som att det ligger lite research om vart barn hänger online bakom den vetskapen. Eller är det kanske en välkänd chat app och bara jag som har bott under en sten senaste åren.

  1. Kik är verkligen inte en app för vuxna att träffa barn, däremot ser det ut som att dom flesta som chattar med barn gör det på kik.. =(
   Nu verkar väldigt många använda snapchat med.

 9. Just snyggt att sitta och sexchatta med barn från sitt kontor -usch!
  Han lär aldrig komma tillbaka dit emellertid när hans kollegor i verkstan får nyss om detta.

 10. Fy faaaaan. Vaknade av att en kompis berätta att han var på Dumpen. Jag drabbades av ångest och kräktes och kräktes.. vi har setts flera ggr . Jag var tveksam men han tjatade.. en jävla besserwisser utan humor…🤮🤮

  1. Men då är du lika lurad som mig då. Vi träffades också ett flertal gånger under november fram till avslöjandet!! Dejtingsida för oss vuxna, där fanns han också.
   Undra hur många fler…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X