En gammal kontakt togs upp när vi skulle till Östersund i annat ärende. Oscar som han kallade sig var väldigt redo när vårt barn skulle till Östersund. De bestämde att de skulle träffas i hans bil på en undanskymd parkering. När vi kom fram för att prata med honom hade han inte en aning om varför han skickar bilder på sitt könsorgan och snackar sex med barn. Nu lär han iallafall få veta det med tanke på att han sökt vård för sitt problem.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

12 thoughts on “Bilträff i Östersund (Napp #320)

 1. Alltså detta visar verkligen deras sympati för de barn som de vill jaga.

  ’Flickan’ säger att hon ska på begravning, tre svar senare från peddot så skickar han en dickpick på sin lille… 😐

 2. Då tar vi det igen! Inget barn, inga kvinnor eller män vill få dickpics på sociala medier! Det är ÄCKLIGT!

  1. Min far lärde mig: if a woman wants to see your penis, she WILL let you know!

   Ingår i gentlemanreglerna

 3. Gud vad pinsamt. Lilla tjejen nämner alltså precis en begravning och denna gubben passar på att trakassera med en sexuell bild.

 4. Ännu ett vider… Yngsta dottern hemma hos honom och är sjuk- nånstans känner jag spontant att han borde titta på sin egen jänta o tänka att” nej,fan,det jag tänker göra är helt vansinnigt”- jag menar liksom att föräldrainstinkten borde kicka in o att han skulle besinna sig? Men inte då🤷‍♀️Jag blir både ledsen och förbannad,hur i h…te har han samvete undrar jag?? 😭🤬🤬Tack Sara o Patrik o alla ” Dumpers” för ert fantastiska jobb🙏

 5. Företagsam, men spelar vek och vet inte varför han planerar att våldta ett barn?
  Är så trött och äcklad på dessa dubbelnaturer 🤮
  Den enda gången ni visar ånger, är när ni blir påkomna. Den ångern handlar då bara om hur ni tycker synd om er själv.
  Finns ingen genuin tanke på vad ni åsamkar barn.
  Tack Dumpen för allt ert jobb 🥰

 6. Det här är min stad och minst den tredje gäddan som Dumpen har fiskat här. Jag vågar inte tänka på hur många pedofiler vi verkligen har, men jag förstår att det är väldigt många. Den här gäddan tänkte träffa ett litet barn medan han egen dotter ligger hemma i lägenheten och är sjuk. Han tänkte våldta en flicka som är ungefär fem år yngre än hans egen tonåriga dotter. Han tänkte träffa ett litet barn som varit på begravning samma dag. Han tänkte träffa ett litet barn som har hela livet framför sig och deras träff skulle ha förstört hennes liv. Den här Gäddan tänkte inte för 1 sekund på barnets psykiska hälsa och framtid. Jag kan bara hoppas att hon aldrig har gjort illa ett barn förut, men med den attityden som han visade är jag inte övertygad om det.

 7. En tuggummi tuggande penisgädda som inte bryr sig över huvud taget. Ingen ånger, ångest, eftertanke eller känslomässigt brydd.
  Hur kunde ni vara så lugna?

 8. Fy fan. Tack för ni tar dem. Biblioteket är precis nedanför mitt jobb. Undra hur många jäklar det finns av dessa.

 9. Låt bli att skada och våldta barn och ungdomar. De är vår framtid, de ska man skydda, de ska vi vuxna vägleda , de ska kunna lita på oss.
  Onda , onda människor skadar barn. Dessa sjuka män ska hållas långt ifrån barn och ungdomar.

 10. Jag undrar varför varenda en säger att dom inte vet varför dom dom kontaktar barn? Det vet dom visst!
  En del springer benen av sig! En del börjar vifta med armarna precis som om det skulle hjälpa! Dom är ju redan avslöjade! Och en del faller till föga! Men frågan är! Är dom ärliga? Det tror inte jag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X