Sponsorer

2010 träffade mannen en tioåring online. Han frågade henne om hon är kär, om hon vill ha sex och en del annat som ledde till böter och en villkorlig dom.

Tretton år senare skriver han exakt samma saker till vårt fiktiva barn. Konversationen ledde till ett bestämt möte och mötet ledde till en konfrontation. Tydligen hade mannen bakom kontot fortfarande inte fått klart för sig att barn ska vara fredade från vuxna.

Mannen bakom kontot har inga kopplingar till Spendrups-koncernen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

37 thoughts on “Mannen som tappade bort snoppen (Napp #312) Falun

 1. Fan vad det knyter sig i magen när man känner igen sig i att ha snackat med denna man innan.

 2. Så oerhört proffsiga Sara och Patrik har blivit, det märks att Patrik verkligen håller på att landa i att vara väldigt trygg och stabil.

 3. Vet att det är tragiskt att barn får utstå sådant här, men kunde inte hålla från skratt med svaret till gäddan ”Nä, har den sprungit bort?” 😂

 4. Jag hoppas innerligt att han ringde upp dig Sara, och att ni kom iväg till polisen. Jag upplever det som om han inte förstår vad han sysslar med överhuvudtaget. Han måste få hjälp och han måste komma bort långt bort från alla barn.

 5. Whoow.
  Han sa att han var beredd att hänga med Sara till polisen och om han gör det så måste det vara en nyhet i konfrontationerna.

 6. Kan inte låta bli att sitta och småskratta

  Hur många barn är det… En… nej det är det inte….
  två?,… nej det stämmer inte, men fyra då..?
  Oj, oj, fanns nog en hel del

 7. barn vill inte se din snopp ingen vill se den . vart kommer det här inbillade självförtroendet från att barn skulle vilja ha gamla gubbar . dom tror dom är snygga o önskvärda . önskar så att sverige kom i kapp med lagar om dessa monster så barnen kan gå säkra . usch

  1. Jag tror det är porrskadade män som inbillar sig att unga, vackra flickor är kåta på äckliga gubbar för de har sett det på film. Helt verklighetsfrånvänt. Sjukt skadligt med denna porr där de rollspelar stora åldersskillnader, incest m.m.

   1. Ja du har så rätt, porrskadade deluxe! Hur kan detta bara få pågå…och poliser står oftast med bakbundna händer pga att det går trögt på lagändringsfronten.

   2. Så är det! Det är bara att ge sig ut på dejtingsidor, så märker man ganska snabbt vad vissa män är ute efter: porrsex.

    Vad vuxna människor gör är ointressant, men när äckliga GUBBAR på fullt allvar tror att 13-14-åringar vill förföras av dem och går igång på deras helrakade 🤢 underliv = disgusting.

   3. Verkligheten kan vara grym o dessa män får napp alltför ofta.

    Tyvärr hittar dom småtjejer/ unga kvinnor med dålig självkänsla o som inte fått lära sig sitt eget värde. Unga kvinnor som tror att deras enda värde sitter i det yttre o att de bara ”duger” för sexträffar med dessa män.

    Det är ju så att män tom hämtar upp småtjejer/ unga kvinnor vid deras behandlingshem/ familjehem/ skola.

 8. Sara ”jag har hela min telefon full med bilder på din snopp” 😂 Hon har blivit bra på att prata med dom och här en till som vill följa med henne till polisen. Allvarligt talat så verkar även han som några till jag sett lite efterbliven. Han är ”kär” i det fiktiva barnet och vill ha barn med henne…

  1. Tror faktiskt många är lite bakom flötet… Det finns alla sorter; de slipade, framgångsrika cheferna, de ”försiktiga” arbetarna, de nyfikna svenssongubbarna och de korkade.

   Det de har gemensamt dock är sexuell dragning till barn, vilket gör dom väldigt farliga.

 9. Jag kommer att bli förvånad om han vill gå till polisen med er. Det såg ut som att han enbart svarade ja på frågor när han upplevde att det var att ett ”ja” som förväntades av honom för att få avsluta samtalet så fort som det var möjligt.

  1. Inte för att vara dryg men jag tror inget är så genomtänkt av denna mannen som med ja svaren han är inre så snabb i tankarna

 10. Han kommer ALDRIG sluta upp med att vara ett hot mot våra barn. Och det naiva,mesiga svenska rättsväsendet kommer att se till så att han kan fortsätta gå ute på våra gator och hota våra barn. Hans rättigheter är viktigare än barnens rätt att slippa bli utsatt för detta vidriga svin. Sveriges lagar är sjuka. Han ska låsas in på RIKTIG livstid.

  1. Helt enig. Sara har varit proffsig länge, men Patrik visade verkligen upp en sida som var på en helt annan nivå än vad han brukar vara på.
   En ny kommentar var nu ”Folk blir inte så glada när man gör sånt här, så vi kommer att följa med dig härifrån så att det inte händer dig något”. DET är riktigt proffsigt även om det är en person som gjort en handling som förtjänar ett riktigt kok stryk.

 11. ” jag var rastlös” är det ens lagligt att vara så korkad? Hoppas verkligen att han inte har egna barn med tanke på hans fantasier om att leka pappa och dotter. Sluta skicka bilder på din äckliga snopp och sluta förstöra barns liv. Du är vuxen, ta ansvar och sök hjälp istället det är väl ändå det bästa alternativet . Fy och usch !

 12. Aset bor ju vid en skola också 🤬
  Varför kan det inte bli liknande lagar som i USA?! Då får ett as inte bo vid ställen där barn är tex skolor….

 13. Tänk om man bodde i en land med sunda värderingar och lagar där man kunde dra in bidragen för en människa som våldtar barn. I alla fall jag är inte så pigg på att mina hårt arbetade för skattepengar ska finansiera att nån ska kunna sitta hemma på heltid och skicka bilder på sitt könsorgan till minderåriga. Skaffa ett jobb, ett liv och en behandling!

 14. Sara och Patrik, ni är mina idoler! Sluta aldrig med det ni gör.
  Ni är bara så helt fantastiska! De som kritiserar undrar man vad som rör sig i deras hjärnor.
  Magnus Uggla såg det komma redan på 80 talet när han skrev låten
  ”Fula Gubbar”
  När ska politikerna ta tag i detta? Det är så skrämmande att de inte bryr sig. Varför får de t.o.m. skyddad identitet? Det är fullständig idioti att skydda dessa äckel. Det är barn och unga som ska skyddas, och sådant här förebyggas, genom en duktigt skärpt lagstiftning.

 15. Alltså, note to all men:

  – Det är faktiskt väldigt osexigt med helrakad snopp och pung.
  – Det är extra äckligt med en bild på en rakad snopp, skickad till barn.

  Att se de här bilderna är sjukt illamåendeframkallande…

 16. Respekt Sara, Respekt Patrik, Respekt till alla på dumpen. Att ni orkar dag ut och dag in i en aldrig sinande ström av denna avart till människa. Fortsätt med ert viktiga arbete för våra barn. 👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋

 17. Jag känner av denna mannen att han 100% blivit utnyttjad som liten han söker konstig att han ska vara pappa och hon dottern trots de är fel, jag kan säga av egen erfarenhet man blir jöävligt skadad av blviit sexuellt utnyttjad man tror det är normalt man vet inte vad kärlek är på ritkigt, för man endast fått sjuk kärlek av sina föräldrar och de går sen över på barnen om man inte inser att det är fel och antingen hjälper sig sjöälv på olika vis eller tar hjölp-. Han är ensam och vill ha saällskap och säker det på fel sätt- detta är så viktigt att också i samhället inte låta möänniskor bli ensamma för då händer sånt här skit dom hittar inga vänner inget riktigt sällskap och ingen vill vara ensam såklart. men han här behöäver mera hjälp han är djupt ensam och behöver hjälp ju med ensamhet och ja massa annat jag är ingen läkare men jag ser så mkt han gör fel såklart inget snack om saken men människan är lite ”efter” om man kan säga så för hans skadade barndom. och ja samhället hjälper fan ingen idag bryr sig inte om ngn är ensam etc. Allt är fel såklart men ja man måste se de bigger picture även om svårt vilket sara o patrik gör. tror jag verkligen. men tack för ni finns och vill förbättra samhället.

 18. Kommer aldrig någonsin kunna förstå mig på dem. HUR kan man sukta efter någon som ännu inte är färdigutvecklad? Varken mentalt eller fysiskt. Varför? Hur? Vari ligger attraktionen??

 19. Igjen…flere meter med ”elsker deg,elsker du meg” og kukbilder med spørsmål om størrelse…i dette tilfelle var den ikke store saken😅 Patetisk! Selvinnsikten er null,og og mindreverdighetskompleksene står i kø. Fy faen for en jævla patetsik fyr.

 20. Vilket pangpervo! Snoppen var framme på nolltajm och incest var helt okej. Jag tror inte det hjälper hur mycket Sara pratar med honom, om det nu blev nått snack. Krokigt kan inte bli rakt.

 21. 🤯🤯🤯
  Där bakom pannbenet finns det mycket att undersöka. Jag har aldrig pratat med den här specifika mannen men jag har pratat med den här mannen flera gånger, om det låter logiskt 😂 dock inte som ett fiktivt barn utan som kvinna och tidigare som eskort. Gäddor och torskar har mycket gemensamt många gånger. Jag hade privilegiet som fullt vuxen att be torskar dra åt helvete när de betedde sig äckligt i chatt men det har inte många barn, speciellt inte de som har skev självbild och/eller blir groomade. Det är så tragiskt. Barn är lätta offer och saknar skydd 😔 till exempel är försök till köp av sexuell tjänst olagligt. Man kan alltså åka dit på försök till köp av sexuell tjänst om man inte hann fullborda själva transaktionen. Samtidigt är sexchatta och bestämmelse av träff med barn för sex (våldtäkt) helt okej i lagens ögon. Jag blir så trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *