Sponsorer

 

Vårt fiktiva barn kom i kontakt med Mackan via KIK. De fortsatte chatta på Snapchat. Mackan ville sexchatta med barnet och hade det inte varit för hans rädsla för Dumpen så hade han gärna velat ses. Han hittade dock en lösning på sitt problem med Dumpenskräcken. Om han bara lärde känna barnet tillräckligt väl så skulle han nog våga träffas en dag.

Han fortsatte tröska på med drömmar om penetration och onanivideos till vad han trodde var ett barn. Han hade även en konversation rörande fisken gädda.

Idag när han åkte hem från jobbet pratade han och barnet I telefon. När mannen berättade för barnet att han närmar sig hemmet ställde vi oss på parkeringen för att invänta hans ankomst. Han var fortfarande i telefonsamtal med barnet när han insåg att Dumpen faktiskt kan dyka upp även för att göra reportage om människor som sexchattar med barn.
När han såg oss så fick han så bråttom iväg att ha glömde lägga på luren. Med fiskaren i telefon körde han alltså iväg och svor. Ljudet i videon är telefonsamtalet.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

34 thoughts on “Svordomsgäddan (Napp #311) Sandviken

 1. Återigen visar det sig ..trots att de känner till Dumpen så är driften så stark att de chansar… livsfarliga för att vara lösa ute i samhället…. Bör låsas in på livstid….

 2. Vilka barn vill bli nersprutade i ansiktet ???? Dessa vidriga peddosar vet absolut ingenting om vad barn vill 🙁 dom tänker bara på sig själva och sin egen tillfredsställelse 🙁
  TVI vad jag är trött på dom !!!!

 3. Kampsport. Aktiv som tränare?
  Låter som han säger nu är det kört i slutet. Passande👍

  1. Jag har gått på karate sen jag var 5 år gammal. Nu är jag 13år
   Han var en av mina tränare, en tränare som jag har känt sen jag var liten…

 4. Å där gick 80-kg-gäddans liv upp i rök, puff. Såna gäddor vill ingen äta till middag, duger knappt till kattmat. Hoppas inte karatefjanten tränar barn

 5. Ljuvligt att höra hur han skakar i rösten när han blir påkommen.

  HEJA DUMPEN 🙏🙏

 6. Varför tänker dessa män med lilla huvudet?! På riktigt – det MÅSTE vara något seriöst FEL om man tänder på ett barn. Hur förklarar dem det?!

 7. Den här var rätt najs faktiskt, att för omväxlings skull få höra pedofilens frustration över att sin pedofila barnvåldtäktsdragning har exponerats. Varje gång som det blir pratstund, då försöker de alltid med att släta över och anstränger sig in i det sista för att se så oskuldsfulla ut som möjligt, trots att det alltid misslyckas.

 8. Helt otroligt att de känner till risken med Dumpen, men ändå måste chansa. Då måste driften vara stark. Och han är inte den första heller. Dom kan ju bli en egen kategori: Rädd för Dumpen-gäddorna

 9. Vilken sorglig misslyckad typ som försöker etablera kontakt för att kunna ha sex med en 14-åring! Som om en 14-årig tjej skulle vara intresserad av han äckliga kuk! Och även om hon var det hur kan man vilja vara med någon som är så ung, jag begriper det inte. Tror att verkligheten är som en porrfilm. Patetiskt! Bra jobbat av er! Händer det att ni stöter på de som bryter kontakten när de tror att de chattar med någon under 15?
  Heter det inte något annat än pedofil när man dras till unga men som ändå gått igenom puberteten?

 10. Karate kid åkte dit och mycket riktigt är det kört precis som han säger!
  Viljan och önskan att förgripa sig på en liten jeansbeklädd flickstjärt visade sig vara för stark fy fan vad många äckel det finns !

 11. En liten transkription:

  Jävlar, fan, SKIT!!! Fan… Fan… VAFAN!! Det är kört.

 12. Det som är sjukt. När han svär. Så är det BARA han i åtanke. Ingen ånger om detta var ett riktigt barn. Bara ånger att han blev tagen…

 13. Var glad att det är kört när det gäller att våldta barn, Mackan. Nu har du din chans att utvecklas och bli en reko man och människa.

 14. Du säger att nu är det kört och det har du helt rätt i.
  Varende människa som har internet kan se vad du har gjort, alltså varje person du möter på stan med en mobil och på tanke på hur många besökare Dumpen har kommer en del att känna igen dig.
  Nu spelar ingen roll vad du gör, du kommer alltid att vara uthängd på nätet som en man som vill förgripa sig på barn och sånna står inte högt i kurs i samhälle. Vem skulle vilja förknippas med dig?
  (Borttaget av Admin)
  Och då du svär som en borstbindare sticker du ut som gädda så kommer du inte att bli bortglömd i första taget.
  Det enda positiva är att du förhoppningsvis avskräcker andra från att förgripa sig på barn.

 15. Stämmer bra det…..Nu är det kört👌🏻
  Tycker naturligtvis synd om sig själv också. Bara att ta konsekvenserna av sitt handlande.
  Och Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 16. Låt våra barn vara ifred. Barn och ungdomar ska ha förtroende för vuxna, de ska kunna växa upp i denna värld tryggt och säkert. Barn och ungdomar vill INTE träffa fula , äckliga gubbar.

 17. Ja nu är det kört🤣 vilken vidrig människa! Dags att ta ansvar för sitt val..

 18. Riktigt bra dumpen det ni gör,finns hemska monster som lever bland oss. Mackan tränade min dotter i några år,körde henne alltid själv till träningen och detta som har hänt nu fick mig må riktigt illa..haft samtal med dottern om detta och hon blev chockad och illamående,tur att han har inte varit i kontakt med henne.Det är kört mackan,läst dina vidriga chattar och tror inte någon kan hjälpa dig. Perfekt att du glömde också mobilen på🤣😂

 19. Tror han på riktigt att fjortonåringar brukar prata med sina kompisar om att 50-åringar ska spruta dom i ansiktet. Vilken planet bor han på?

 20. Här har vi det herrar och damer, så tänker alla påkomna gäddor innerst inne utan att vara ärliga.

  De tycker bara synd om sig själva och hur förstörda deras liv kommer bli, inget annat. De andra som låtsas detta manipulerar bara.

 21. Alltså så j….la bra att han glömde lägga på. Så här tänker Gäddorna när de blir påkomna och ur munnen kommer något annat vid konfrontation. Alltid förnekelse och försvar för egen del men hur det fiktiva barnet känner, mår och vilka konsekvenser detta får finns inte.
  Ni är mina hjältar ❤️

 22. Ännu en jubelidiot till handlingarna
  Jag mår så bra när ni avslöjar dom där! Han lär sova dåligt ett bra tag framöver
  Bra jobbat!

 23. Alltså jag blir ärligt talat rädd när jag ser hur frekventa dessa äckliga människor är. Jag tänker ofta på hur många man själv träffat som barn som kanske haft fantasier om en eller hur många av ens bekanta eller arbetskamrater som tillhör denna vidriga kategori. Fy fan..jag vill bara kräkas…

 24. När Dumpen driver med äcklet och frågar om han ätit gädda nångång och tycker att dom är så jävla fula och slemmiga!
  Ändå så fattar han inte ironin i meningen…😂😂😂

 25. Tungt porrskadad. Empatilös predator. Bra att alla på byn får veta sanningen. Den här pedofila varelsen bör aldrig mer få vara i närheten av barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *