Sponsorer

Mandomsgäddan körde igång direkt när han fick kontakt med ett av våra fiktiva barn och de bokade träff i Södertälje. När han kom dit så blev han dock försiktig. Inte för att betänkligheter gällde barnets ålder. Istället var det höjdhoppare och Dumpen som gjorde honom nervös. Efter en timmes pendlande på parkeringen såg vi en skymt av honom men han försvann snabbt iväg. Han smög på ett icke-existerande barn och vi smög i vår tur på honom.

Mandomsgäddan blev inte överlycklig när han till slut fick syn på den där höjdhopparen. När han dessutom insåg att min mobil inte gick att slå ur handen så sprang han iväg med spänstiga löpsteg.

Vill förtydliga att både familj och arbetsgivare är kontaktade. Familjen vill INTE bli kontaktade av främmande människor. Däremot så behöver de värme och stöd från de som känner dem. Arbetsgivaren har vidtagit åtgärder och inlett utredning.

Efter ett par minuter kom ett telefonsamtal med mycket dåligt ljud. Alltså ringde vi upp.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

27 thoughts on “Mandomsgäddan (Napp #272) Mjölby/Södertälje

 1. Gillar verkligen Sara skarpt, så mogen, respektfull och lugn dialog även om ingen av dessa människorna förtjänar det, det är så oerhört stort och fint på något sätt tycker jag. Man känner så mycket trygghet i hennes röst och hur hon pratar! Heja er ❤️

 2. SUCK först skriver han att ha längtar SÅÅÅÅÅÅÅ mycket att få tillfredsställa henne och sedan skriver han en novell om hur han vill få sin kuk behandlad 🙁 han kommer aldrig söka hjälp !

 3. Blir mållös hur korkad man får vara. Vara rädd för dumpen, men ändå fortsätta chatta och boka upp en träff.

  1. Ja, då är lusten alldeles för stor och ett enormt jäkla problem. Man vet gränsen men tar en chansning även om livet kan raseras. Man kan ju bara tänka sig hur många gånger han i sitt eget huvud tänkt nej nej nej men riskerar hellre än stoppar sig själv….. och slutresultatet denna gång är ju att livet förstörs för honom och den enda skyldiga är han själv 100%.

 4. Varför tror en gift äldre man att ett barn vill se bilder på hans kropp. Vilket ego! 😳

 5. Även om det är sjukt att vuxna människor vill träffa barn i sexuellt syfte så vill jag bara ge Sara en stor eloge för sin omtanke kring gäddans psykiska påfrestning genom att hänvisa gäddan till akutpsykiatrin. Bra jobbat!

 6. Även om Saras bemötande är ”fint” så är anledningen till det åt helvetet!!
  Hur… HUR… HUR!!!! kan man bli upphetsad av barn?

  De lägsta av ett mänskligt beteende 😡😡
  Skäms!!!!

 7. Även om en del utav mig tycker det är bra att Sara är så mogen,lugn och empatisk ang vart han kan vända sig etc etc.

  Samtidigt så kokar jag över hans mening ”jag mådde bra innan men inte nu”
  Nä. Och som vuxen människa borde du ha kunnat tänka längre än så – och inte ENBART för din egen skull

 8. Får för mitt liv inte ihop ekvationen där äldre män är övertygade att en så ung flicka faktiskt är intresserade sexuellt av dom. Och alla är dom rädda för Dumpen men ändå nappar dom och hugger direkt då dom får kontakt med vad dom tror är en riktig människa. Enkom för att förstöra sina liv för gott karriären familjen och allt vad det nu är. Kan tycka efter alla som Dumpen avslöjat att dom borde vara lite mer rädda för att det är ett fiktivt barn dom tjattade med och sen ska träffa. Men den sjuka driften slår visst ut allt normalt konsekvens tänkande. Allt är så tragiskt på alla plan och för alla som blir drabbade. Så ni på Dumpen eventuella i framtiden uppfiskade gäddor, sök hjälp för erat felaktiga beteende innan ni hamnar uthängda här och hela ert liv för alltid blir förstört, och framförallt för att inte ödelägga fler barns liv psykiskt som ju blir för alltid. Då dom djupa såren ni skapar hos barnet får dom leva med för all framtid.

 9. Dom är så medvetna om dumpen, bevisar bara hur sjuka i skallen dom är och hur f@n botar man dom?
  Tack Sara och Patrik ❤️

 10. den här gjorde mig arg för han är så medveten om att det är ett skolbarn , vad lever man i för sjuk värld som tror att skolbarn har intresse av gamla gubbar . han är jättenervös att få springa på höjdhoppare o tar försiktighetsåtgärder men ändå är driften så stor att han bara måste åka dit för att kunna få ligga med ett barn även om risken är överhängande att det är dumpen som man möter upp . jag hoppas verkligen att han söker hjälp , usch o fy för dessa gubbar

 11. Det er ikke 90% sjanse for at han er skyldig.. Det er ikke 99% sjanse.. Når han springer av gårde som det der med en gang.. Da er han 100% skyldig.. Ingen tvil.

 12. Fantasiers vita ryttare 😨
  Du ska inte vara vit ryttare till barn, så idiotiskt.
  Prinsar på vita hästar, beter sig inte på detta sätt. De skulle inte ens komma på tanken att vilja våldta och skada ett barn.
  Vet inte en enda ursäkt för att bete sig på detta sätt, och sen tycka synd om sig själv ? Bra jobbat Dumpen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 13. Sara uppfattas verkligen som pedagogisk och ödmjuk inför denna människa. Beundrar hennes styrka att kunna agera som hon gör, trots hennes egna erfarenhet. Grymt jäkla stark kvinna.

 14. Tackar ödmjukast för allt arbete ni lägger ner och för att Dumpen finns 🙏 Har själv en dotter på snart 14 år och även hon är väldigt medveten om detta tack vare att ni även finns på tiktok. Den här gången har ni lyckats konfrontera en som är i våran hemtrakt 👏
  Jag kan verkligen inte förstår vad det är som lockar män att ta kontakt med barn, vidrigt äckligt.

 15. Verkligen intressant o se Sara så lugn och pedagogisk via telefon, det kändes nästan som Sara kände denna person. För vanligtvis är Sara alltid lika rak med alla. Kanske en annan taktik som Sara använder? Oavsett vad så hoppas jag gäddan söker hjälp 🫶🏻

 16. Uch tvi blä…sen att det är en person man faktiskt vet vem det är gör saken ännu värre.

  Vidrigt !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *