Jag har så mycket tankar som jag inte kommer till freds med. Var det övergrepp eller inte?

Jag var 13-14 och en man kontaktade mig via internet på nån sida (antagligen Lunarstorm). Jag var en populär tjej, men innerst inne väldigt osäker och jag sökte bekräftelse genom sex.
Mannen i fråga var någonstans 30-40 och han ville ses vilket vi oxå gjorde, flera ggr. Och hade sex. Men det var inte mot min vilja, men jag var ju ett barn på 13?

Jag minns så väl en gång på spårvagnen hem till han så la jag min hand på hans lår och han tog snabbt bort den. Jag fattade inget men när vi kom till honom så frågade jag varför. Och han svarade att folk skulle ha så mycket åsikter om vår relation så vi får inte visa det när vi är ute.
Så han visste ju uppenbarligen att detta var så fel.
Jag hade så gärna hittat honom idag och säga ett och annat och skrämma upp honom rejält för visst är detta inte okej?

Hade även under samma period en fritidsledare på skolan som jag låg med, men han va ”bara” 25.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Var det övergrepp eller inte?

  1. Hej! Nej, det var inte okej eftersom du var ett barn och därför inte kunde ge ditt samtycke till sex. Det är vuxnas ansvar att skydda barn. Vuxna ska inte utnyttja barns oförmåga att skydda sig själva. Du gjorde inget fel och du har ingen skuld. Det är de vuxna som gick över gränser som de absolut inte har någon rätt att gå över. Du borde få ha haft din kropp i fred. Det var och är din rättighet. Jag önskar dig allt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X