Sponsorer
För sex år sen lyckades jag och våra tre små barn ta oss ur greppet på mitt ex.
Efter flera år av psykisk och fysisk misshandel, till våldtäkter så var jag äntligen fri. Jag trodde att allt skulle bli lugnt. Att vi skulle få frid. Men så var det inte. Istället har flertalet av dessa senaste åren varit hans uppgift att göra allt för att förstöra.
För två år sen kom min dotter till mig och sa ”mamma, jag måste få prata med någon, jag kan inte berätta det för dig”. Då var hon sju år.
Min dotter visste om att det fanns hjälp att få, då vi har varit på socialtjänsten ett antal gånger då mitt ex har fått en hel del orosanmälningar på sig. Barnen har fått samtalsstöd, så därav visste hon att där kunde hon få hjälp.
Vi fick en tid hos en handläggare på socialtjänsten. Vi kom dit och min dotter fick följa med in på ett rum medan jag satt ute i väntrummet. 10 minuter gick och sen kom min dotter och handläggaren ut igen. Handläggaren ville att jag skulle följa med in på rummet. Väl där inne rasade hela min värld på två sekunder!
Min dotter berättade att hennes pappa har varit innanför henne trosor och pillat henne mellan benen!
Jag trodde där och då att jag skulle dö!
Smärtan i bröstet går inte att beskriva, alla tankar som snurrade runt,  det blev alldeles suddigt men jag var tvungen att hålla mig lugn för min dotters skull.
Det tog ett tag för mig att smälta detta. Jag kunde i min vildaste fantasi aldrig tro att han skulle göra så! Mot sin egna dotter!
Det var som sagt väldigt svårt för mig att förstå. Men brytpunkten kom när jag berättade det för en kvinna som står mig och barnen väldigt nära.
Det visade sig att han har gjort likadant mot en liten flicka för ca 10 år sen! Men hon hade inte vågat anmäla.
När jag fick höra detta förstod jag att allt min dotter berättat var sant!
Vi polisanmälde mitt ex och allt drog igång!
Polisen gjorde ett fantastiskt arbete och var otroligt duktiga! Jag är så tacksam för allt dom har gjort för mig och mina barn!
Åklagaren valde att ta detta vidare och dagen då jag skulle vittna i tingsrätten kom!
Jag har aldrig haft en sån puls som jag hade den dagen! Det var så mycket blandade känslor att få sitta i samma sal som monstret som har våldfört sig på 2 små flickor!
Tingsrättens dom kom 2 veckor senare!
Han dömdes till nästan 1,5 års fängelse för grova sexuella övergrepp mot barn, och skulle betala skadestånd till båda flickorna!
Han valde att överklaga till Hovrätten.
Och nu kom domen!
Hovrätten valde att frikänna honom helt för det han gjort mot vår dotter, då det inte går att bevisa när exakt detta hände. Trots starka bevis!
Hovrätten sänkte även hans straff för den andra flickan. Han dömdes till sexuella övergrepp och villkorlig dom samt samhällstjänst på 120 timmar och ska betala skadestånd till flickan!
Hela min värld rasade samman!
Hur kan man frikänna en pedofil när det fanns så starka bevis, men dom kunde inte fastställa exakt när detta hände?! Jag förstår inte!
Jag önskar så att jag hade råd att överklaga detta, men det kan bli fruktansvärt kostsamt och jag får driva allt själv. Det är oerhört svårt att få det vidare till högsta domstolen med,  så det enda jag får göra nu är att acceptera läget. Min dotter mår fruktansvärt dåligt! Hon kommer antagligen ha men för livet. Men jag kommer att finnas där för henne som jag har gjort nu under dessa 2 åren sen hon berättade sin historia för oss! Vi tror på henne!
Jag hade kunnat skriva en hel bok här men hat kortat ner den rätt mycket. En dag kommer en bok!
Vi har en svår tid framför oss men vi tar en dag i taget. Tillsammans är vi starka!
Tack för att jag fick dela med mig av min historia!

Mvh Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *