Ett mycket märkligt tips kom in till oss. Tipset rörde ett Instagramkonto som sprider övergreppsmaterial. Vi tog kontakt med mannen som mycket riktigt visade sig ha ett brinnande intresse för incest och sexuella övergrepp mot barn. Han bjöd in oss i två av hans grupper där han och flera andra delar filmer och bilder på  brutala övergrepp av barn och spädbarn. Han var självklart intresserad av att träffas. Träffen blev dock inte riktigt som han hade planerat.

När mannen greps av polis skrek han och gapade så det hördes över hela Gullmarsplan. Med orsak av pågående förundersökning så kommer ytterligare material att publiceras först när det kan ske utan risk för att förstöra polisens arbete. Mannen är nu bla. misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

Mannen försökte sticka och slogs men polisen i Västberga såg till att han inte kom iväg ❤

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

25 thoughts on “Instagrammannen (Napp #171) Bålsta/Gullmarsplan

 1. När folk kommer o frågar vad som händer.. borde ni ha en IR-kod som folk kan scanna o se vad det handlar om.

  1. De gör bara vad de har betalt för att göra. De borde ingripa oftare och vara mer på hugget, rent generellt.

 2. Det känns bra att få se en äckelgädda bli handfängslad på marken av polisen. Bra fiskat dumpen.se

 3. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Heja polisen. Tryck till ordentligt ! Förr i tiden körde dom ut i skogen och ”prata ” med förövarna. Saknar den gamla goda tiden.

 4. Bra jobbat igen! Hoppas att incestinfluencern skrapade ansiktet rejält där han låg och skämde ut sig.

 5. Ska in till tandläkaren nu. Tandläkarrädd som fan.
  Såg denna video nu och ryser av glädje att ni fått ytterligare en person från gatorna. Bra bra bra jobbat 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 6. BRA JOBBAT av både er och polisen. Än en gång, nummer 171 i ordningen har ni hjälpt till att stoppa en farlig pedofil. Jag tror och hoppas att det ni lyft fram gör att det blir en lagändring. Det ska inte vara lagligt att grooma barn och stämma träff med vad man tror är ett barn som man ska förgripa sig på bara för att den de chattat med är en vuxen. Lagstiftningen måste komma ikapp den i tex England där ni var på studiebesök. Vilken fin webbutik ni fixat också. Jag beställde 2 mössor och det var mycket bra kvalite och passform. Ska ta och beställa den som är helt reflekterande nu med logon fram.

 7. Väldigt bra jobbat av er båda! Ni räddar väldigt många från hemska övergrepp.

 8. Såå bra gjort av er att hitta en sån där.
  Och han har själv samlat ihop ytterligare 186st likasinnade som ni givetvis också har lite koll på förstår jag trots att det är fejkade konton.
  Snart kommer vårat rättsväsende förstå vad som försiggår, det ska bara avskedas lite folk här och där i myndigheternas personalstab.
  Lite lustigt att det rapporterades idag att det fram till september i år är 15 självmord orsakade av Kronofogdens indrivningar, förra året 24 st….
  Ingen gapar om att Kronofogden behöver läggas ner….Dumpens gäddor ligger i lä i den tävlingen.

 9. Bra jobbat dumpen.se ni hjälper poliser för att få fast dessa kräk, ni och barnen är våran framtid vilka själar vilka vinnare ni är.

 10. Ni är bäst! 🙏🏻 det behövs nog inte sägas men säger det ändå, det kan vara värt att även försöka fiska på de som följer detta konto.
  Tack för allt ni gör!

 11. Jag kollar dumpen varje morgon och det ni gör värmer i mitt hjärta 💖 sluta aldrig med det ni gör! Jag var ett offer själv som liten det gjorde mig som en hök till mamma har fem barn å släpper dom inte med blicken en sekund för jag vet hur jävlig världen är. Jag flyttade med dom från Sverige för 6 årsen för det kändes så otryggt man kan inte ens lita på skolorna längre där. I landet jag bor nu skulle de slå ihjäl en pedofil på plats och det värmer i mitt hjärta!

 12. Jag vet inte hur jag ska tolka detta, tidningarna skriver hela tiden bara att dumpen inte gör någon nytta och att priset för resultaten är för stora. Har så svårt att koppla samman den bilden och det jag ser på er hemsida 🙄
  Bra jobbat, som alltid.

 13. Glädjen som spred sig i kroppen när jag hörde POLIS, POLIS!
  Samma känsla infann sig när jag hörde motorsågen dom använde i ett annat ingripande.
  Jag jublar inombords.
  Ni är fantastiska, oavsett vad folk säger så är ni helt jävla fantastiska.

 14. Fy fan vad ni är bra kämpa på för våra små liv där ute inte en till

 15. Kan inte säga annat än att för ni som är ansvariga för dumpen.se, ni som hjälper sagda sida att locka fram äckel likt denna, ni som varit utsatta för dessa människor och hjälper till, gör ett bra jobb!! Att se till att dom kommer till allmän beskådan och kännedom är en berömvärd insats som inte nog kan uppmärksammas!

 16. Att systematiskt titta, dela på grova övergrepp på djur och barn borde likställas med att själv utföra övergreppen. Dessa människor bidrar inte med något positivt till samhället och åtnjuter andras tragedi, sorg och lidande – och de borde ha MINST 10 år bakom galler och i vissa fall sitta på rättspsyk. Vi måste skydda barn och djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X