Hej Alla
❤❤❤

Minns ni att vi mailade justitieutskottets ordförande?
Vi vi ville träffa våra politiker i syfte att berätta om skillnaderna mellan Storbritanniens och Sveriges sätt att skydda barn från individer vars uppsåt är att våldta barn.

Nu har vi fått svar.

Onsdagen den 30/11 ska vi på möte i riksdagen och diskutera hur man arbetar utomlands för att skydda barn från förövare.

Vi kommer att åka en liten tremannakommitté från Dumpen ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

6 thoughts on “Vi ska till riksdagen

 1. Lycka till! På något vis måste ni börja få en rejäl lön eller belöning omgående för ert slitsamma arbete. Ni gör en sådan otrolig skillnad för samhället och våra barn 🌟. Ni är värda liknande löner eller rättare sagt, betydligt högre än våra politiker.

 2. Detta är en uppmaning till alla vuxna. Var uppmärksam på er omgivning:

  Satt på spårvagnen en morgon i förra veckan när en lågstadieklass hoppade på. En man på ca 28 år som tidigare tagit upp två säten gjorde plats åt en pojke. Han började fråga ut pojken vart de var på väg, vilken skola de kom från, vad han gjorde på fritiden. Vad han tyckte om i skolan.
  Mannen sa också att han ”ser” pojken. Att han förstår honom och att de är på samma nivå. Att han inte är som andra vuxna…
  Jag satt på helspänn och lyssnade för att hoppa in om det gick längre än så. Läraren stod bredvid och brydde sig inte. Andra människor satt med sina hörlurar och märkte inget. Som tur var hoppade skolklassen av och samtalet fick brytas.

  Lyssna på vad som händer omkring dig. Vid affären eller i kollektivtrafiken!

 3. Bra att ni får till ett möte. Hoppas att ni får till en bra diskussion och att politikerna lyssnar. Det är så viktigt att man sätter brottsoffrens perspektiv främst. Det var nog inte bättre förr, men tack vare er är det synliggjort idag på ett sätt som det inte var förr. Och då borde politiken kunna jobba mer proaktivt, hoppas jag. Lycka till och tack för ert arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X