När jag var mellan 12-13 år gammal blev jag utsatt för mängder av sexuella övergrepp. Både av tre äldre killar och en idrottslärare. Killarna gick i två klasser över mig. Jag visste inte då att det var olagligt att ha sex med en person under 15 år förrän min mamma berättade det för mig.
Min idrottslärare tog mig på brösten när vi var ensamma i tjejernas omklädningsrum. Jag gick i anpassad skola för att jag har funktionsnedsättningar. Min klassföreståndare och elevassistenter brydde sig inte när jag blev utsatt. De gjorde ingenting åt saken. De lät mig ta emot mer och mer skit ifrån de här killarna.
En utav elevassistenterna skyddade killarna, och la all skuld på mig och sa att det var mitt fel att jag blev v*l*tagen. Att det var p g a min klädsel som gjorde att de förgrep sig på mig. Och att jag fick skylla mig själv och hit och dit. Vilket jag gjorde också för jag trodde ju på fullaste allvar att allt var mitt fel.
År 2013 gjordes en polisanmälan på de 3 killarna för sexuella övergrepp. Men ärendet lades ner på hösten. Just för att killarna hade psykiska funktionsnedsättningar och för att det inte fanns tillräckligt med bevis för att detta skulle leda till någon rättegång. Efter allt det här har jag mått riktigt psykiskt dåligt.
Jag började skada mig själv och vägrade gå till skolan. Jag fick låtsas som att jag var ”sjuk” eller att jag hade ”ont i magen”, fast jag egentligen inte hade det utan jag mådde jädrigt piss efter allt helvete jag gick igenom.
Jag blev dessutom grovt mobbad när jag gick i skolan. Jag blev bl a mobbad p g a mitt utseende och för att jag blev v*l*tagen. Sen blev jag hånad och utfryst p g a min familjesituation. Mina föräldrar separerades under den perioden och jag fick bo varannan vecka hos dem.
Min pappa var alkoholist och har varit det i stort sett under hela min uppväxt. Det är också en utav orsakerna till varför jag mår dåligt idag. Varför jag är trasig inom mig och inte orkar hitta på saker lika mycket längre som jag gjorde innan. Jag är oftast för mig själv för att jag inte orkar vistas mig bland människor som bor runt omkring mig som känner till mig.
Jag vill få hjälp att hantera mitt trauma jag har gått och burit på i så många år, men vet inte riktigt hur jag ska ta mig till. Jag är stark men vill bli ännu starkare och klara av att leva ett så stabilt och bra liv som möjligt.
Jag är en överlevare, just för att jag valde att leva vidare för mina nära och käras skull. För jag har varit i en situation där jag har funderat på att avsluta mitt liv. P g a att det är det enda sättet att komma bort ifrån den otroliga smärtan, ångesten och ensamheten.
/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X