Sponsorer

Fråga: Hur velig kan en gädda vara?
Svar: Hur velig som helst.

Detta visar Patrik Glad som han kallar sig med all tydlighet.

Patrik hade kontakt med två av våra virtuella barn.
Han bestämde han träff med ett av dem i Helsingborg.
På vägen till träffen fick han punktering.
Han bokade om träffen till Malmö.
Tydligen är det lättare att köra till Malmö med punkterat hjul.
I Malmö dök han upp men ville inte riktigt prata.

Kontakten med barn #2 fortsatte.
När de bestämt träff så blev han oturligt nog sjuk och kräktes lite.
Sedan kom sjukdomen tillbaka och han kräktes lite till.
Sedan kräktes han igen.
Sedan blev det strul på jobbet..och strul på jobbet.
Och strul på jobbet igen.

Sedan han körde iväg i bilen i Malmö så verkar nerverna ha svikit lite. Han har hunnit fotografera sig själv, pillesnoppen och dammsugaren i bakgrunden en massa gånger men inte vågat sig ut för att träffa fler barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Barn 2:

22 thoughts on “Pillesnoppgäddan (Napp #142) Ekeby

 1. Seriöst!! Vad är det för fel i huvudet på dessa grisar. Fyyyy faan. Så sjuka i huvudet.

 2. Förutom hans konversation, så har även hans beteende avslöjat att han tänkte våldta ett barn. En normal reaktion om någon säger: ”hej du skulle träffa ett barn”, är inte att svara: ”nej” för att sen genast fly.

  En normal reaktion om man är sanningsenlig är att genast säga: ”nej det ska jag inte, varför säger du så? Varför tror du det? Du har blanda ihop mig med någon annan. Här har du mitt leg, ser du, det är inte samma person. Jag är bara här för att jag skulle… osv.

  Han vet att bevisen är överväldigande. Han vet att han inte vinner något och inte får någon sympati genom att stanna kvar och försöka försvara sitt agerande med vad som kommer att framstå som uppenbara lögner.

  Det skulle vara så himla najs, om ni kunde ta med er ett antal hinder, så att de måste gå ut och flytta på dessa för att inte få bilen pajad. Typ några koner för bak, fram, och sidorna, eller ett par stora klisterlappar som är jättesvåra att ta bort, som ni klistrar på vindrutan, så att sikten skyms. Det kan stå, ”Dumpad, jag försökte träffa ett barn”

  Några YouTubes gör så, de konfronterar folk som bryter mot trafikregler. De lyckas med längre konfrontationer i de flesta fall, för man kan inte köra iväg om man har noll sikt.

 3. Kan ni sluta boka in bildejter. Säg att du inte vågar gå till en bil, för att du kanske blir drogad och hamnar i en baklucka. Säg att du vill träffas först för att se om han är snäll, och inte direkt vid bilen. Så trött på att de åker iväg hela tiden.

  Eller klistra på en enorm dekal på vindrutan, bak, och på på sidorna, där det står ”dumpad, jag försökte fråga ett barn”, sen därefter börjar ni ställa frågor. Kolla de YouTubers som konfronterar trafikdårar på det sättet. Bästa metoden helt klart.

 4. Hahahah finns det något mer uppenbart än när pedofiler får frågan ”du är höäär för att träffa ett barn?”

  Svarar ”NEJ !” sen gasar iväg i ren panik? Hahahahaaahahaha. Hade påståendet varit inkorrekt hade man ju stannat och frågat denna för en helt okända person som slänger ur sig något sådant.. Inte bara skrika NEJ sen springa iväg hahahaha.

  Säg Ja sen spring tillbaka till din peddo-grotta istället ditt fega as

  1. tänk på han bor i källaren så ingen annan blir lidande i huset det är en stor gata

 5. Bra jobbat! Ännu en gädda som exponeras. Snart kommer väl dock, ”synd om gäddan” patrullen!

  1. Det ar val bra om man kan ha en diskussion om lampligheten i att lagga ut VISSA videos dar personen uppenbarligen har en funtionsvariant och dar vardinsatser funkar battre an skampale. I detta fallet verkar mannen inte ha nagon funtionsvariant eller lida av ngn psykisk storning. Sen att man maste vara otroligt ”stord” for att 1. Tanda pa barn 2. Bega overgrepp trots vetskapen om att detta ar olagligt och att det forstor ett barns psykiska halsa for livet.

 6. Har nu läst konversation nr 2. Finns mycket att reflektera över men en sammanfattning.

  Barnet:”visst har jag sagt att jag är oskuld?”

  Gäddan:”hade gärna tagit den”

  Han säger ofta att han ”hade” velat. Inte ”jag vill”. Hans vill medvetet distansera sig från de kriminella handlingar som han beskriver. Detta sker oftast när det gäller de grövsta handlingarna som innefattar handlingar som utgör våldtäkt. Han är fullt medveten om att han begår brottsliga handlingar, men bryr sig inte.

  Det är väldigt mycket fokus på honom. Jag är kåt, jag skulle vilja mysa, det skulle vara så härligt att mysa. Det skulle vara så skönt. Jag hade gärna velat. Vill gärna stoppa in mina fingrar. Aldrig om hur han vill att hon ska känna, vad hon vill, vad hon tänker. För det skiter han fullständigt i.

  Vad som ytterligare styrker tidigare stycke är att när han beskriver om hur de kan ha sex även om hon inte är kåt på honom, för då kan man använda glidmedel.

  I chatten erkänner han våldtäkt mot barn, eftersom att han fört upp sina fingrar i en 14-åring samt tror att hans kuk gick in i 14-åringen. Den är så liten så han kan inte känna sånt.

  Hade chatten ägt rum med ett riktigt barn, så hade han gjort sig skyldig till våldtäkt genom att han uppmanar barnet att föra in fingrar i sin vagina, vilket är handlingar som enligt svensk rätt, motsvarar samlag, och därmed våldtäkt mot barn. Det objektiva rekvisitet är uppfyllt, hon förde in fingrar efter uppmaning från honom och det subjektiva rekvisitet är uppfyllt genom att han uppsåtligt uppmanade om detta och för att det gav honom sexuell tillfredsställelse.

  Så den gäddan rökt långt innan han dök upp.

  Vidare så har han samma storlekskomplex som alla andra gäddor här. När han fotograferar sin penis, så håller han inte runt penisen. Han håller handen runt sina bollar istället, så att man ska tro att det som sticker ut ur handen är ytterligare penis utöver det som han håller runt inom handen, trots att så inte är fallet. De centimetrar av penis som man ser i bilden är det enda som han har. Det är nog en av anledningarna till varför han söker sig till små barn. Varken han själv eller motparten, kan känna något om han söker sig till kvinnor.

 7. Han kunde inte tänka sig att smitta någon, men våldta var inga som helst problem… suck!!!!

 8. Jag undrar vad konsekvensen skulle vara om man tillät pedofilerna att behålla sexdockor som föreställer barn.

  Jag tror att antalet våldtäkter på barn skulle minska.

  Argumentationen för det utfallet, utgörs av de faktiska omständigheter som man har upptäckt kring de som konsumerar porr. De som konsumerar porr, har också mindre sex. Vid första tanke så man undra vilket som utgör hönan och ägget, dvs att fula människor konsumerar mer porr för att de inte kan få sex. Men så är inte fallet. Män som konsumerar porr, ställer in bokade dejter i högre grad än män som inte konsumerar porr. Minsta motståndets lag. Varför gå på dejten, när personen inte helt säkert vet om det kommer resultera i sex? Raka sig, klippa sig, slänga ut massa pengar för att möjligtvis få med henne hem för sen ytterligare ansträngning. Lite porr hemma resulterat i samma tillfredställelse, men till ingen ansträngning. Även rena sexträffar ställs in i högre grad av män som konsumerar porr.

  Detta kan man tydligt se i Japan, det är en homogen grupp. Det är ett av de länder där männen konsumerar ofantliga mängder porr. Att många är singlar börjar bli ett socialt problem på grund av graden av befolkningstillväxt och en av förklaringarna ligger i konsumtionen av porr. Minsta motståndets lag. Man går inte på dejter och man börjar få svårt att prata med det motsatta könet.

  Varför ska pedofilen träffa ett riktigt barn om han har en barn-docka i garderoben som är villig att våldtas 24/7 och inte har några egna känslor och begär? Varför ska pedofilen riskera att åka fast när barnet berättar eller blir påkommen av någon vuxen som bryr sig och polisanmäler, när dockan aldrig kommer att resultera i det utfallet.

  En verklighetstrogen docka som föreställer ett barn kostar 5000-15000 kronor numera. Inte 100 000 som för några år sedan. De är tillverkade i material som ser ut och känns som en verklig person.

  Varför ska pedofilen riskera böter på ca 100 000 kronor per våldtaget barn när en ny dock kostar 5000-15000 när pedofilen har tröttnat på dock-barnet? Det är inte en rimligt risk att ta. Men i dagsläget så tillåts inte den riskavvägningen. Dockorna plockas in av tullen och man gör en husrannsakan.

  Det där är pedofiler som är medvetna om sitt problem men har valt att ligga med en docka istället för ett riktigt barn.

  Det tanke som är värd att fundera på iallafall.

  Det är dock möjligt att en person med en docka istället tar steget till att våldta ett riktigt barn och att dockan utgör en fot in, men jag bedömer att dessa kommer vara en bytande minoritet. Jag tror inte att någon lägger ut 5000-15000 om man inte själv förstår att man har det problemet sen tidigare, så man redan utgör en risk för barn. En person som inte redan är sugen på barn, köper inte en barn-docka.

  Varje köpt docka innebär därför ett räddat barn för vad hade hänt om pedofilen inte köpte dockan när denne var sugen på ett barn.

  Tidigare trodde man att våldsamma serietidningar, videofilmer, sedermera videospel och datorspel skulle resultera i en högre grad av våldsbrott utförda av de personer som konsumerar det nämnda. Man vet nu att detta är inte sant.

  Dokumenterade övergrepp ska givetvis fortsätta vara olagligt. Andelen produktion skulle inte sjunka om man tillät dessa. Dock så är produktionen tacksam för polisen eftersom att producenterna alltid åker fast tids nog. Det är aldrig någon som har kommit undan med sina brott när de har tagit steget till att plocka fram kameran. Alla åker fast efter olika lång tid.

  Dock så försvårar och förlänger illegalisering polisens arbete med identifieringen av våldtäkts-utsatta barn på film, eftersom att de använder tekniskt avancerade system för att försvåra identifiering dvs TOR, onionservrar, Tails, Whonix, Freenet, I2P osv. Materialet förbjöds när dessa tekniska system inte existerade, men illegaliseringen är behövlig på grund av vad det signalerar.

  1. Tyvärr är det nog inget bra idé, då är risken att doldisar som inte vågar på riktigt köper en docka och övar upp sitt självförtroende och lustar, slår det sen över finns risk för att denne skulle behandla ett riktigt barn som sin docka… kanske med grovt våld som inslag, ”dockan har ju klarat hårda tag” nej! Förbjud likställ med barnpornografiinnehav, höj straffen, sluta gulla.

   1. Är väll bra på ett sätt?, eftersom dessa dockor nu säljs, vet man ju indirekt vem har dessa sexuella fantasier

 9. Patetiska pedofil. Känner du dig stor och stark när du våldtar ett litet oskyldigt barn? Du är en stor SKAM för svenska folket. Jag hoppas att så många som möjligt ser det här och tar avstånd från dig PEDOFIL. Jag kommer dela och varna alla jag känner. Han borde låsas in i en liten bur. Så här känner vi normala människor för avskum som dig.

 10. Trevligt att få se sin Granne här endast ett hus i mellan.
  spyr verkligen ditt Kräk
  hoppas verkligen han flyttar väldigt snart eller låser in sig för all framtid.

 11. När jag såg bilderna så förstod jag varifrån epitetet ”pillesnoppgäddan” kom…
  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *