Sponsorer

Helt vanlig gädda av arten Gäddus Standardus som tittade in på lekplatsen för att hämta upp en trettonåring som han hade avsikt att förgripa sig på.

Barnet var dock inte av standarsvariant.
Det var ett virtuellt barn som hade tagit platsen istället för ett riktigt barn.
Vårt virtuella barn fökroppsligades av två nyfikna barnrättsaktivister som undrade varför gäddan sökte barn att förgripa sig på.
Han ville dock inte svara och lämnade platsen med snabba steg och sammanbiten min.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

12 thoughts on “Standardgäddan (Napp #133) Mölndal

  1. Äckligt om det är sant att han slösat 10 år av en 15 årings liv på att vara med en gammal gädda,/predator. Även om 15 är ”lagligt” så ser man mycket ut som ett barn i många länder även usa är inte 15 lagligt.. är inte svårt att vänta tills någon verkligen är vuxne och kan göra sina egna beslut.. sedan tycker han en 13 åring är okej att förgripa sig på med, ingen mysig gubbe. Ser ut som någons farfar

  2. Suck😟 Dom jä-larna tar ju aldrig slut🥺 Man mår ju så dåligt av oro för sina egna barn😔

  3. Äckligt med dessa nördar som söker efter barn att dominera och våldta. (Borttaget av Admin) Hoppas han är identifierad? 🫥🫥🫥

  4. Dessa vedervärdiga personer förtjänar verkligen att exponeras.
    Viktigt också att ingen av dem faller i glömska, skriv gärna uppdateringar då och då så att man får veta vad som hänt med alla dessa män. Har de kvar sina jobb, bostad, partners? Ni gör ett makalöst jobb som röker ut dessa bedrövliga varelser. Tack!

  5. Dessa (Borttaget av Admin) är obeskrivligt vidriga. Genom att exponera dem räddar ni barn. Man undrar hur många barn han redan förstört livet för. Tack för det jobb ni gör.

  6. Ni gör ett dunder jobb,fortsätt med det o folk swisha så mycket ni kan för det är inte gratis det dom gör o tvivlar på att dom får statligt stöd vilket jag tycker vore självklart i såna viktiga frågor,(Borttaget av Admin) ,vi måste hjälpa dom,swisha järnet, o tack för det ni gör Patrik o sara ..

  7. Fy vad äcklig han är. Tror han att ett barn skulle känna attraktion för honom🤮 Han ser ut som ett spök troll.

  8. Han ser ut som en död pumpa. Jag önskar honom ett liv fyllt av mörker. Jag vet att du är här inne och läser. Pirrar det fortfarande i ku*ken😁 Du var inte så tuff när du fick vuxna på dig. Du sprang iväg 🐁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *