Mannen bakom kontot Daniel M berättade för vår trettonåring att han egentligen heter Johan. Johan ville hemskt gärna träffa vår fiskare som skröt om sina Pokemon och Byggare Bob kalsonger.

När Johan tänkte skryta tillbaka om allt övergreppsmaterial som han samlat på sig så ville ha helst göra det via den krypterade chatappen Wickr.

På Wickr blev Johan ganska frispråkig och berättade följande om sin lilla samling som han skulle visa vårt barn:

”Jag har olika. Filmer jag gjort. Filmer på andra. Yngre tillsammans med yngre och äldre. Ganska mycket av ensamma unga killar. Vad är du mest nyfiken på?”

Fiskaren svarar:
Yngre och äldre tror jag. Coolt att se dig i en film.
Hur gammal är din yngsta?

Johan svarar:
12. Ska leta upp vad jag har USB minne med mina filmer bara. Hehe.

Mannen hade berättat att han bodde nära ett BurgerKing i ett område i omgivningen. När fiskaren sökte på alla namnen och ålder inom en viss radie från alla Burger King restauranger så ploppade ett namn upp.

Vi mötte upp mannen men han sprang iväg så vi åkte till den adress som vi hade fått för att vänta. Samtidigt ringde en annan fiskare polis.

Killen som sköter ansiktsavläsningsprogrammet fick fram ett resultat som visade att vi var på rätt adress. Mannen verkade dock inte speciellt sugen på att komma hem. Polisen kom och tog emot materialet och vi åkte hem. Stort tack till de engagerade Malmöpoliser som mötte oss.

Tyvärr så arbetar mannen som kurator på en gymnasieskola i Malmö.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

44 thoughts on “Kuratorgäddan (Napp #132) Malmö

 1. Blir alldeles förfärad över hur många sumpgäddor som fångas på kroken. Och denna som har ett sånt viktigt arbete som kurator ….
  Jag finner inte ord.

  1. Måste erkännas att jag alltid är misstänksam mot de individer av mitt eget kön som söker sig till yrken som inbegriper yngre och barn. Kanhända jag blivit fördomsfull på grund av detta sjuka samhälle vi lever i.

  1. Det här va vår kurator på en skola i hbg innan han bytade arbete, helt sjukt att man suttit och pratat helt blint med honom om ens djupaste problem och sen ser dehär, blir illamående.

 2. Hahahahaha den vuxna mannen tänder på småpojkar, kallar sig ”master” och ”skryter” om Pokemon, och byggare-bob-fillingar.
  Hahaha alltså jag kan inte sluta skratta åt fanskapet. ROCK BOTTOM.

 3. Dem är ju så korkade, sitter och delar med sig av bilder direkt.. tror dem är säkra bakom krypterade chattar.. så äckliga.
  Och hemskt att han filmat sånt med en 12 årig pojke, hoppas den pojken fått hjälp. Det går inte att ge sitt tillstånd när man är 12. Det är ett barn, en våldtäkt.

  Kurator på en gymnasieskola?? Blä

  Så komiskt när dem springer sen alltid solglasögon, man ser ju hur han ser ut

  Ännu en som är orolig att pojken inte ska vara ren innan våldtäkten, sett flera vara noga med att kommentera dem ska vara rena. Så själviska, och dem gör bort sig själva..

  Fy fn..

  1. Vilket monster! Jobba som kurator med den vidriga läggningen han smyger med. Det ser ut som att han är knuten till många olika skolor. Jobbade han på någon form av bemanningsföretag? Den här personen borde anmälas och hans bakgrund måste belysas ordentligt. Hur många utsatta personer kan ha kommit i hans väg?
   Jobbade han mot olika skolor? Hur många?

 4. Fy faan vilken feg liten jävel, han visste direkt vilka ni var. Hoppas han blir av med jobbet på måndag, att de hittar hans filmer och att han åker dit för det!

 5. Helt j*vla lost i huvudet ju. Tragiskt att se. En väldigt hemsk idivid, hur kan man vara så störd? Lämna barnen i fred ditt äckel! Mycket bra jobbat dumpen.se som vanligt.

  1. Sen undrar dem varför vissa inte vill ha manliga kuratorer, jag vet det finns kvinnliga monster med, men det är oftast män. Detta är alltså en man som våldtagit små 12 åringar och velat roleplaya och utöva makt på små barn, och sen arbetar med en sån roll.

 6. Vill inte läsa dennes chatlogar alls. 😰.
  Illamående. Tack, Älskade Underbara Ni, Sara och Patrik. 🙏❤️

 7. Har ni använt honom till IVO? Han måste mista sin licens! Livsfarlig att ha och göra med! Framförallt sköra och utsatta människor.

 8. KuratorJohan. Dit redan kanske trasiga gymnasieungdomar ska kunna vända sig… Numera PedofilJohan. Någon som kanske redan trasiga gymnasieungdomar definitivt INTE ska vända sig till. Inga andra heller för den delen. Antar att han blev arbetslös i samma stund som han panikjoggade bort från busskuren i sitt fula linne. Fega jävel.

 9. Vet hur sårbar och utsatt man kan vara, och att hela livet har man det med sig. Att den som det borde gå att lita på inte var den människa den utgav sig för att vara, den som bryr sig. Undrar hur många gånger han har förgripit sig på barn genom att till en början verka snäll, omtänksam och lyssnande och därefter som en ulv i fårakläder visat sitt genomruttna jag och förgripit sig på barn. Kurator verkar vara en täckmantel för en vedervärdig individ och dennes gränslöst sexuella böjelser. En kapten klänning typ som talar om allas lika värde, genus och queerfrågor i sin blommiga t-shirt och i dömande ordalag ger sig på andra som inte ställer upp på hans politiskt korrekta världsbild.

  1. Kunde inte skrivit det bättre själv. Så klart har han valt yrke där han kommer i kontakt med yngre killar. Perfekt för honom när en ung vilsen kille söker upp honom angående sin sexuallitet. Han har definitivt många offer på sitt samvete. Hoppas några vågar anmäla nu när Dumpen gjort grovjobbet.

 10. Bra fångat men är det så bra att ni avslöjar era arbetsmetoder så detaljerat. Skitbra att ni har stora resurser men förövarna läser väl också här och blir listigare.

 11. Ja då vet man ju varför han har valt att söka sig till jobb inom skol-världen 🤮🤮🤮 Hemskt att pojkar sökt sig till honom och trott att de sökt hjälp/stöd hos en professionell vuxen. Istället har de hamnat i händerna på en peddo som glatt runkar på balkongen med tankarna på små pojkar och spelat in porrfilmer på sina offer… Mycket allvarligt att elever i behov att stöd har blivit hänvisade till en pedofil, en skandal rent ut sagt!! 💔

 12. mannen i filmen jobbar ju i helsingborg och det stod ju att han jobbade på en gymnasieskola i malmö, kan det vara samma? väldigt lika va dom iallafall

  1. Det är 100 procent samma person.. ”Lars-Olov” kolla igenom bilderna o filmen några extra gånger!

  2. Exakt. Man kanske ska vara bombsäker på sin sak innan man pekar ut nån som riksäckel.

  3. Hemsidan tog bort hans videos o namn kort efter dumpen sa han var sparkad så är han.

 13. Han måste definitivt stoppas i sitt yrke. Hoppas han blir av med sitt arbete och inte får ett nytt arbete som socionom. Fruktansvärt!!!!!

 14. Måste inte en sån som han bli av med sin legitimation? Den mannen är ju både farlig för sina klienter och högst olämplig.

  1. Skolkurator har ingen legitimation. Jobbar själv som just Skolkurator och det finns egentligen ingen kontroll eller styrning av vem som får en sådan tjänst. Det finns skolor som ger 20-åriga elevassistenter jobbet eller en lärare. Har blivit något bättre senare åren.

 15. Vet inte om det är relevant.
  Men wickrnamn för ”barnet” är glömt att censurerat på videoprinten!

 16. Alla (Borttaget av Admin) är lika vidriga. Men det blir ytterligare en dimension i hemskheterna när det handlar om (Borttaget av Admin) som arbetar med barn. Tack för att ni exponerar kräken och räddar barn.

 17. Vad jag saknar mest i er sida är uppföljning.
  , Tex om han har fått straff och jobbar kvar med barn

 18. Tack för ett bra initiativ och arbete.
  Det är väl självklart att man skall förebygga brott mot barn och övergrepp i stort.
  Blev bestört när jag hörde Janne Josefssons resonemang . Han har hamnat i botten på utelistan.
  ”Ändamålet helgar medlen ” ( Johann Gottlieb Buhle 1763-1821)
  Ni har all min beundran och är i toppen på Hjältelistan.
  När man går över de gränser som anständigt folk ser som självklara , och den stora majoriteten håller med om. Och att man i sådana här fall följer moralens regler är bara att salutera. De som korsat den moraliska gränsen har själva utsatt sig och främst sina nära och kära för ett helvete. All skuld ligger på förövarna. Vem blir utsatt och får sitt liv förstört nästa gång?
  Hatten av för erat storslagna arbete.
  Önskar jag kunde gjort en insats.

 19. Jag har alltid velat arbeta kring barn för det är så underhållande och roligt att träffa nya barn för dem alla är sig olika. dock så utplånar dem här jäkla pedofilerna synen på en genuint bra man som arbetar med barn, hoppas att framtiden ser annorlunda ut, ni skapar en ljusare framtid för våra barn Dumpen.se !

 20. Blir illamående. Detta var min kurator som jag jag berättade djupt personliga saker för. Sjukt att en sån vidrig pedofil och våldtäktsman får jobba med barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X