Sponsorer

Med en tjusig bild på soffan där vår trettonåriga fiskare skulle förlora oskulden bjöd Daniel in flickan till restaurangen där han arbetar för en tidig morgonvåldtäkt.

Soffa i personalrum

06.30 imorse mötte vi alltså upp gäddan Daniel som blev allt annat än glad över vårt sällskap. Antalet runkvideos och snoppbilder slår nästan rekordhållaren ”man söker kk” vilket alltså lär resultera I en rejäl anmälan för sexuellt ofredande.

VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER OCH VIDEOS

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="640" height="360" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2022/01/received_1006750483600706.mp4"][/video]

20 thoughts on “Färsk morgongädda på restaurang (napp igen)

 1. Skrattade lite åt runkvideon. Snacka om att göra bort sig. Tur det aldrig dök upp något barn. Varför detta ständiga runkade? Och varför ofta massa spännisbilder (dock ej i detta case) fastän det är mest gubbfläsk.

  1. Ja du, han tror ju att en 13-åring ska tända på det han skickar. Räcker inte med en runkvideo, utan hon behöver flera (enligt vad han tror) 🤮

  1. Så in i bengen chockad ja. Han tittar rakt in i kameran i ett par minuter. Hela hans värld bara stannar. Ridå ner. Från himmel till helvete på ett par röda. Som man bäddar får man ligga.

 2. Jag tycker så fruktansvärt synd om deras familjer. Hur kan man utsätta sina nära och kära för detta? Men det är ju ganska uppenbart att de inte tänker med det stora huvudet utan det lilla. Snacka om att sätta sig själv i första rum.

  Riktigt rälig person för övrigt.

  Jag blir mer och mer orolig för att träffa en ny man. Man vet ju inte vem man springer på. Finns så mycket sjuka människor.

 3. Alltså det tar aldrig slut detta . Ni gör ett väldigt bra jobb. Men att ni orkar med dessa personer. Dessa bortförklaringar hela tiden. Förstår inte vad som rör sig i huvudet på dessa personer. Till råga på allt. Har han sambo och egna barn . Jag blir mörkrädd över detta . Hoppas mamma sticker så långt bort med ungen som möjligt. Detta är så vidrigt beteende. Men all heder till Patrik och sara som orkar gång på gång.

 4. Jag har följt er arbete några månader nu och jag tycker att det är bra att vuxna som skadar barn avslöjas, att någon som inte är i barnets utsatta underläge möter upp och ställer den relevanta frågan: Vad sysslar du med? De här förövarna som ni konfontrerat har en stark gemensam nämnare, de är patetiska i ordets mest genuina bemärkelse. Och farliga för barn. Jag hittar inte riktigt orden för mina känslor. Det är bara så fruktansvärt solkigt och sorgligt. Barn behöver absolut skyddas från denna råa hänsynslöshet.

 5. När ”trettonåringen” man chattar med utklassar en i stavning och meningsbyggnad så bör man nog bli liiiite misstänksam …

  (Även om man bara har en hand fri det mesta av tiden.)

 6. Man hör ju hur arg du är Sara men att du lyckas hålla dig så lugn ändå är otroligt, många hade nog inte kunnat det. Att konfrontera såna här äckel hade fått många att säkert hoppa på de.

  Bra jobbat av er båda!

 7. All eloge till er som tar fast dessa kräk! Vilken jävla självkontroll och tålamod ni har, jag hade inte klarat av att konfrontera dessa personer utan att skada dem. Stor respekt till er, men samtidigt önskar jag att de faktiskt blir skadade av någon annan som finns i deras närhet!

 8. Märklig typ. ”jag vill kn#lla”, ”f#tta”, ”kn#lla”. Ordförrådet är synnerligen begränsat, tycks det. Kanske inte heller de bästa raggningsreplikerna. Hahahahahaahahahahaha.

  Kul liten text på hans tröja också; ”Good times”. Skulle inte tro det. 😀

  Han behöver en ny pincett att greppa sin Lilleman med. På kåken lär han inte stå högt i kurs så han får hålla sig undan med sin pincett och sina utsökt välformulerade raggningsrepliker nör han tittar på sig själv i spegeln. hahahahahahaa!

  Ett dj-vla drägg!

 9. En ny helt klart låg intelligens person!
  MEN helt klart vet han vad han håller på med men som sagt han såg inte att ”13”åringen hade bättre meningsbyggnad och stavning än honom. Hoppas han får sitt straff genom att ni berättar för sambo och hans chef.
  Att bli uthängd här är nog det största straffet haha! alla vet.

 10. Alla jävla såna svin är totalt jävla utvecklings störda. Hur i helvete får man änns den idéen att våldta ett barn.framför allt bli sexuellt upphetsad av det.då måste det ju vara nå riktigt fel i huvudet och det saknas en massa bultar.

 11. Sara , Patrik ..
  Tack för ert arbete . Vi är oändligt stolta över er❤️
  Den kontrolllerade ilskan, timmarna ni lägger
  Varför slutar det aldrig dyka upp nya as. Nya jävla äckelpäckel! Låt bli våra barn. Annars jävlar!!?

 12. herregud vad de tjatar, är pedofiler vuxenvärldens svar på ”är vi framme snart?” jag blir tokig på skiten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *