Sponsorer

På bilden ser vi Jonte 17 år. Var och en av oss inser nog att Jonte, eller Anders som han heter egentligen inte är 17 år gammal och därför har han använt en annan profilbild när han kontaktat unga tjejer.

 

 

Anders har genom att varva fjäsk med hot lyckats förmå ett gäng knattar att skicka bilder på sig själva. Först i sportkläder, sedan allt mindre kläder tills bilderna har kunnat användas som utpressningsmedel. För LillaA:s del gick det så långt att utpressningen slutade I fysiska våldtäkter.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Anders hade lovat lillaA att radera alla bilder på henne om hon gick med på att underkasta sig en fysisk våldtäkt. Han hade dessutom krävt att hon skulle lämna ifrån sig vissa klädesplagg vid möte, alltså dök hon upp på mötesplatsen med en påse med underkläder I handen, och hoppade In i bilen hos en man som var över 30 år äldre än han hade uppgett.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Efter våldtäkten trodde LillaA att han skulle radera alla bilder och låta henne vara ifred, men så blev det alltså inte, tvärtom dök nya krav upp om att de skulle skulle träffas igen, och lika motvilligt som en kalv till slakt gick lillaA ännu en gång till mötesplatsen, men denna gången skulle komma att bli den sista. När LillaA kom hem så bröt hon ihop och berättade för sina föräldrar som polisanmälde och lämnade in lillaA:s telefon till polisen.

Telefonen tömdes och lämnades tillbaka till familjen, och direkt när man startade telefonen hemma hos lillaA så skickade Anders ännu ett meddelande med texten:
”var har du varit?”

Föräldrarna tog över konversationen, bestämde träff med förövaren och larmade polis som inte hade möjlighet att komma till platsen på grund av bristande resurser. Föräldrarna åkte dit på egen hand och när förövaren kommer glidande i sin bil för att plocka upp lillaA så skickar föräldrarna ett meddelande med en bild på bilen till dottern som bekräftar att det är rätt bil.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Anders börjar få kalla fötter när han ser en bil på platsen men föräldrarna försöker lugna honom via lillaA:s telefon ”Ser du inte mig? Jag står ju här vid det rosa huset”.
Anders gasar dock iväg men fortsätter hålla konversationen med den som han tror är LillaA igång och föräldrarna följer efter med sin bil. När jakten börjar gå lite väl fort så bryter föräldrarna men de har spelat in den flyende bilen och dess registreringsnummer.

 

 

Familjen lämnade in registreringsnummer och bildbevis på när Anders kom glidande för att plocka upp LillaA till polisen. Anders greps tre dagar efter biljakten. Vid gripandet hittades inte bara konversationen mellan LillaA och Anders, i hans telefon återfinns konversationer med ytterligare tre barn som han tvingat att skicka bilder på sig själva och i hans hem hittar man LillaA:s underkläder.

Anders Nilsson dömdes den 29/6 till tre års fängelse i Uddevalla tingsrätt för:
2 x Olaga tvång, 2x Våldtäkt, 3 x Utnyttjande av barn för sexuell posering samt Grovt utnyttjande av barn för sexuell posering.

Så kan det bli att när man hotar att hänga ut barn och våldtar dem att man själv blir uthängd. Hoppas med detta att om det skulle finnas fler blivit utsatta för ”Jonte 15-17år” att ni hör av er. ❤

 

 

Tampong-Anders är alltså i konversationen med flickan totalt fixerad vid att stoppa upp tamponger både här och där. Han har dessutom uttalat att ”hoppsan kondomer ramlade av, och jag som har klamydia”. Vi har alltså valt att inte lägga ut de värsta delarna av konversationen, men han har hotat och verkligen uttryckt de mest vidriga önskningar i en konversation som pågick i ett år. Han har plågat och utsatt barn för såväl mental som fysisk terror och som om det inte räckte med det så är tjommen fotbollstränare.

 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma.

12 thoughts on “Tampong-Anders i biljakt med offrets föräldrar

 1. Så starkt av tjejen att berätta för sina föräldrar. Verkligen modigt! Och föräldrarna som trodde på sitt barn. Inga tvivel utan de skulle med alla medel de har skydda sitt barn. Hoppas att de alla framöver kan få leva i lugn och ro, och tillsammans hjälpas åt att hjälpa sin dotter med det trauma hon blivit utsatt för. Lilla A, om du läser här. Kom ihåg att ditt förflutna inte visar vart din framtid kommer att gå. Håll huvudet högt, du har inte gjort något fel. Ha ett fantastiskt liv med vänner, familj och även med mycket kärlek.

 2. Släpp alldrig ut svinet. Bra jobbat häng ut flera kan var ett efektivit sätt att hindra dem från att begå flera övergrepp.

 3. 3 års fängelse, vilka låga straff detta land har för såna här vidriga brott!

  1. Och det är i praktiken bara 2 års fängelse. Svenska rättsväsendet är ett stort vidrigt skämt.

 4. Han fick 3 j….a år medan min dotter har fått livslånga problem. Hon kämpar med sin PTSD varje dag. Det närmar sig årsdagen för detta brott och jag är orolig över hur hon kommer reagera.

  1. Jag kan inte med ord beskriva hur oerhört (illa) berörd och ledsen jag är för er skull. 😢Mängder med kärlek och en miljon positiva tankar till er familj ❤️
   Och till det fega aset som gjort detta kan jag bara önska mörker… och ännu mera mörker…..

  2. min syster har barn i hop med detta äckel. Jag lovar karma kommer bita han i röven en vacker dag

 5. Man blir mörkrädd när man ser straffet för detta svin..

  Molntuss: ledsamt att läsa, jag hoppas ni finner styrkan ❤

 6. Fy för fan för dessa låga straff dessa äckel får! Mår illa på bara tanken.

 7. Vår NUVARANDE regering 2023 lär ju inte göra nånting åt detta, utan bara skylla på invandringen….

  Varför inte avtala tid och åka till riksdagen och hålla ett föredrag samt visa era videos för deltagarna, så ALLA får se?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *