Sponsorer

52 åring tar kontakt med 14-åring och går ut starkt redan från början med att fråga om barnet kommer från Dumpen. ”Inte för att jag är orolig, bra att de finns” När han försäkrat sig om att han chattar med ett riktigt barn, inte något låtsasbarn så blev plötsligt åldern bara en siffra. Han berättar dessutom att han är en snäll man som gärna slickar utan krav på avsugning. Nu var det ju ändå ett fiktivt barn han pratade med och hon var dessutom en riktig liten dysterkvist. För 52 åringen var inga sorger för stora. För att glädja barnet svidade han om till naughty santa och körde en mycket speciell liten dans.

När han sedan bestämt träff med barnet och vi dök upp istället så var det inte mycket kvar av tomtens framfusighet. Tvärtom så blev han knäpptyst och mycket sammanbiten.

ANHÖRIGA UNDANBER KONTAKT!

 

    

  

24 thoughts on “Naughty Santa (Napp #486) Helsingborg/L

  1. Att det är fel i pallem förstår vi alla. Men denna gädda gör en video oxå. Hur tänkte ham där? Han är säkert jättestolt nu. Komik i all bedrövelse

  2. 🤣🤣😂😂😂🤣🤣 tomten är far till alla barnen😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣 ursäkta men vilket stolpskott hur ska detta peddo kunna visa sig ute utan tt bli utskrattad

  3. Det där må vara den mest obehagliga film jag sett här på dumpen och då har jag sett mkt obehagligt. Vapen och skit. Trams!!!!

  4. Vilken ångest han lär ha. Kompisar, jobbarkompisar och åkaren får se det där.

    Det slår mig att 99/100 av gäddorna blir kära i den minderåriga. Vill träffas igen eller tom inleda någon typ av förhållande. Dom verkar cara väldigt ensamma.

    De har ”flygande byten” då han jobbar lokalt så att han hämtar upp en kollega som sedan kör honom hem.

    Han ville träffa den minderåriga och sedan ha sex i lastbilen.. Den där tomten kommer inte att kunna visa sig på ett åkeri igen.

    Tomten ja…. tomtedansen var det sjukaste hittills. Undrar om han har en replik dv en pistol eller en riktig. Det är visst lätt att få tag i vapen där han bor.

    Och en evighetslång chatthistorik som jag ”snabbt” scrollade igenom.

    Håret… en sån frisyr på en 52 årig ”man” som knappt halvår. Han har problem på många områden.

    Det här var verkligen omtumlande att se.

  5. Den här tomten är verkligen störd. Vad är det för människor som lever bland oss…

    Den där tomtefilmen var något av det mest osmakliga jag någonsin sett.

  6. En tragisk figur med ålders komplex !
    52 år, använder filter i kameran, liten tofs, och tror att han är 25 år högst
    Pratar med en 14 åring, som om hon vore en kvinna ! Han behöver behandling!!!!!

  7. Tyvärr så har vi skrattat helt galet här hemma åt videon … Det tragiska är att han trodde han skickade den till ett barn.

    Hur tänkte han där ??

    Förstår han inte att sådana filmer kan spridas?

    Fyy vilket äckel han är.

    Fast nu vet ju alla vad för typ han är.

  8. Så stolt han är över sin ”klocka”. I dagsläget är den nog det enda han har kvar att vara stolt över.
    Kul för vänner och kollegor att få kolla tomtedansen.
    Fy f-n.

  9. Du Micke…Det är uppenbart att du är trasig, många av oss är det, men det friskriver inte oss, dig från att ta ansvar. Du är beredd att rasera barns psykiska hälsa för din njutning, ditt bekräftelsebehov, dina sexuella preferenser som du VET är störda och gravt skadliga. Sluta göm dig i din håla och sök hjälp, inte för din skull utan för barnens,om du nu har en gnutta empati under luvan..

  10. Vi är såååååååå många som inte förstår hur driften kan vara större än att bli publicerad.

    Finns många barn omkring oss som mår dåligt och söker någon att få bekräftelse hos.

  11. tänker inleda med att man ser att han bryter ihop egentligen . tittar man på t shirten ser man han andas fort hjärtat slår o han skakar lite om armarna . han vet att han är rökt , livet kommer aldrig mer bli sig likt . orkade inte riktigt läsa allt för jag upplever han som enormt barnslig i sitt prat . han är nästan 40 år äldre än det tilltänka offret . Han klickar med ett barn o beskriver att han är kär utan att använda orden , fjärilar i magen , kan inte slita tänka . hur kan man längta så mycket efter nån man aldrig träffat . Han målar upp det som han gör barnet en tjänst genom att våldta henne , ja det är våldtäkt även om hon skulle säga ja o han vet det för han uttrycker redan själv i början att han blir betraktad som en pedofil oavsett om hon vill vara med på det här lr inte o att han begår ett brott. Han vet precis vad han gör . Han speglar barnet hela tiden jag är själv jätteosäker o har komplex fattar precis hur du menar men skickar massor med selfies fast han hatar bilder på sig själv (ljuger) det säger han bara för att barnet ska uppleva att dom är exakt likadana , att han förstår henne . Sen är det hon som bestämmer allt vill hon inte ligga går det bra men han berättar hur mycket han vill det o hon bestämmer allt som sker det är för hennes skull . Han håller låg profil ?? ursäkta om han kallar den videon för låg profil ? . ser framför mig hur en bild på denna tomte sitter uppe i fikarummet på arbetsplatsen . hur tänkte han här vem vill ha en sån där video skickad till sig

  12. Tomtevideon borde försetts med en varningstext. Kommer aldrig bli samma person igen….

  13. Något jag funderar på är ifall dessa män just är intresserade av väldigt unga tjejer 12-15 år, och till och med yngre ändå. Alltså om de har pedofila tendenser. Eller är det i allmänhet ute efter ”yngre tjejer”. Om det nu prompt måste dejta en yngre tjej så kan de väl träffa en 18 åring istället.
    De är ju unga. Personligen tycker jag att det är äckligt och olämpligt det också. Min undrar ligger i, om de fick napp på 17-19 åring istället. Hade det varit fullgott för deras åtrå eller måste det just vara så otroligt unga flickor som fortfarande anses vara barn ( yngre tonåringar).
    De skulle ju till viss del bespara sig själva en massa elände om de valde en något äldre tjej.
    Hur som helst. Jag är emot all form av prostution i alla åldrar. Jag tycker det är beklämmande att se att så många oskyldiga barn och ungdomar far illa ut av dessa perverterade och tragiska män. Det är aldrig synd om dessa män och det finns ingenting som på något kan rättfärdiga det dom sysslar med. Men jag tänker ändå på dessa män. De känns så trasiga och förstörda inombords. Det kan ju knappast vara någon livskvalite att leva som de gör. Tänk om de kunde leta på sina ”egna hylla” , då skulle livet bli bättre för dom.

    1. Det måste ju finnas någon allvarlig störning, en del dras ju till väldigt små barn t o m spädbarn.

  14. Som en förstenad satt tomtepeddot där. Den här gången fick han inte våldta barn. Men han är nog i farten snart igen. Det enda peddon tycker är irriterande är att bli störda i sin verksamhet. Men dom får ju ofta medömkan , tex av media.

  15. Så pinsam chatt låter som han försöker låta ungdomlig och låter ändå bara som en gubbe

  16. Nämen, skona mig!!!! Skäms kuddar i mängder!!!! Hur kan man överhuvudtaget komma på idén att klä ut sig, dansa (eller vad man nu kan kalla det…) och dessutom filma spektaklet???🤦‍♀️ Fy faaan!! 🤬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *