Sponsorer

Med 736 chattloggar på två månader vinner Sulis priset för omfattning och chattmängd.

Den tidsmängd som han lägger på att försöka sexchatta med barn överstiger en heltidsanställning med råge. När han kom för att träffa barnet och vi istället mötte honom var han inte alls lika pratglad. Efter en stund kom ett litet förslag om muta, som inte gick speciellt bra. Nu får vi hoppas att han inte kommer tillbaka till Dumpen en gång till.

Vi avråder känsliga från att titta på masturbations-bonanzafilmen som ligger bifogad.

 

 

 

21 thoughts on “Pandemoniumchatten (Napp #480) Västerås

  1. Wow, en sån mästerchattare! Hur mycket text som helst ju.
    Begriper inte hur vuxna karlar kan få för sig att en tonåring är intresserade av deras kroppar med chipstuttar och allt? Bara pinsamt att se

    1. Precis! Tuttarna gungade som de gör på en yppig kvinna utan BH. Haha fan va jag skrattade. Men tycker synd om hans sambo om hon får läsa loggarna… Fyy vilket svek.

  2. Förutom att jag blir så förbannad när jag läser….. Herregud vilken tragisk människa -har han ens ett liv utanför mobilen?

    1. Jag har jobbat ihop med honom, en väldigt framgångsrik ekonom, CFO på ett bolag numera. Helt paff! Hur fan man ha missat att han är ett sånt jävla svin

  3. Usch, så vidrig han är som onanerar sig till orgasm ner i toalettstolen, medans han tänker på barn! Hur kan han ens få något annat gjort under sina arbetsdagar? Låt barn vara! Tvi!

  4. Another one bites the dust….man upphör inte att förvånas. I snabb takt är det snart på väg mot över 500 gäddor. Att en drift kan få en människa att sätta hela sin tillvaro på spel, begå ett brott och dessutom göra en avskyvärd handing mot ett barn är obegripligt. Hur ser sjukvårdens förutsättningar ut att hantera detta? Måste det inte till fler resurser från samhällets sida för att mota detta? Hur ska samhället hantera detta stora problem då det vi ser här är en liten del av realiteten därute? Hårt straff vs. vård? Var ska gränser sättas?

    1. Det är nog vård som gäller. Vuxna människor med sexuell dragning till barn är sedan ett antal år klassad som psykisk sjukdom. En sexualitet som skadar andra, barn eller vuxna, ska vårdas, frivilligt eller med tvång. Vi borde bygga ut rättspsykiatrin i stället för fängelserna. Från ett fängelse slängs man ut då strafftiden är slut, från ett rättspsykiatriskt sjukhus släpps man då man anses frisk, vilket i vissa fall betyder aldrig.

      1. Så sant. Att sitta av sitt straff i fängelse och sen kunna fortsätta att våldta barn, rimmar ju inte bra.
        Om du har en psykis sjukdom, så är du ju inte hjälpt av att sitta i fängelse en kort period.

  5. Ytterligare en som är otroligt kär i sin egna (borttaget av moderator) kuk. Jag undrar ärligt talat vad det är som gör att de tror att barn vill se på sånt?

  6. Än en gång får vi se hur kåtheten besegrar självinsikten med lätthet!
    Hur ska det kunna ens kunna vara möjligt att småfjortisar vill dejta Jabba de Hut !!!?
    Internet, fantasivärld, dubbelliv deluxe, fyfan vad de gör bort sig, jobbigt att se blev en riktigt härlig walk of shame till bilen !!

  7. “8 år, 9 månader och 21 dagar – så länge har han haft sitt konto på Kik! Det är helt ofattbart att tänka på. Hur har han ens hunnit arbeta eller ta hand om sin sambo under den tiden? Man kan bara hoppas att han inte har lyckats komma i kontakt med ett verkligt barn under alla dessa år. Och att han sen försöker köpa sig fri är helt oförståeligt! Det är tydligt att detta beteende inte kommer att upphöra, hans drifter är alldeles för starka. Tänk om det fanns en lagstiftning som kunde kliva in där organisationer som Dumpen slutar – där polisen och sjukvården tar över och han (borttaget av moderator). Det skulle verkligen vara ett steg i rätt riktning för att skydda barn och samhället.”

  8. Det var nog den längsta chatkonversationen jag läst- han är så vidrig,skall” försöka få iväg sambon en helg”- jävlar vad arg jag blir- och äcklad! Han lär ju ha fått en fot i Arslet av Sambon…Snacka om totalt noll självinsikt,HUR kan han tro att en 14- årig jänta ska tända på honom? Jag måste ju säga att era fiskare är fenomenala på att skriva så det låter som en ungdom👌Fattar inte hur ni orkar?? Jag skulle gärna vilja spela brännboll med den vidriga karl’n han skulle få springa rejält runt planen med hängtuttarna fladdrande åt alla håll… LÅT BLI BARNEN FÖR GUDS SKULL!!!
    Tack alla ni ’Dumplings’ för ert engagemang för våra barn och ungdomar 🙏❤️

    1. Så lång så jag irkadee knappt skrolla ner till slutet. Läste bara lite i början och hoppade över videos. Det är jag glad för. Han är ju fullständigt besatt och borde tvångsvårdas. En sån kan aldrig få vandra fri bland barn. Det går inte.

  9. Även om det inte går att åtala en person för kontakt med barn i sexuellt syfte iom att det är ett fiktivt barn, borde det gå att åtala en person för förberedelse till våldtäkt. Pedofilen förbereder ju för en våldtäkt, eller?
    Borde det då spela in om barnet är fiktivt eller inte?

  10. Intressant att han tycker att köpa ut alkohol till minderåriga är så dåligt att han tar tydligt avstånd från det, men inte när det kommer till att våldta en minderårig? Sen skriver han också nånting om att ”du som är så söt & rolig, varför är det så mycket strul med dig” som att en till synes levnadsglad tjej omöjligen kan ha ett trassligt liv… (ja, jag är arbetsskadad socialarbetare.)

  11. klarade bara av att läsa en liten bit o video kan man hoppa om man inte vill spy , han manar barnet till sexuell posering o dessutom göra saker med sis själv som att köra upp skaft på borste o grejer . så sjuk i huvet , känner mig antastad bara av att läsa det lilla jag orkade , hoppas faktiskt att varenda person som ser dig känner igen dig o varnar omgivningen . låt bli barn !

  12. Ytterligare en porrskadad individ med precis NOLL självinsikt.
    Han uppmanar alltså barnet att använda sig av en hårborste, frågar barnet om hon vill bli behandlad som prinsessa eller slyna, han tjatar sönder om analsex och så ett antal äckliga runkvideos på det. Detta skriver fanskapet alltså till någon han tror är 14 år…. Det är ett så bottenlöst skevt beteende! 😡🤬
    Och sen ett försök att muta Dumpen också….🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ För det var visst det här med att ta konsekvenserna av sitt eget agerande, det klarar han tydligen inte av överhuvudtaget. Men att grooma/förbereda för våldtäkt/våldta barn däremot, det går uppenbarligen hur bra som helst.
    Hoppas bara att flickvännen/sambon/frun (vilket av de alternativen hon än är) SLIPPER få några som helst konsekvenser av hans handlingar. HON rår ju inte för att han är ett as.

    Tack Dumpen! 🙏

  13. En till pedofil som inte ens kan utföra en sorti som man ha lite förståelse för. Tunghäfta klär ingen man. Ser ut som en arg jätte-bäbis som ska prat-strejka för att han inte fick våldta ett barn.

    Sök vård peddo!

  14. Det är så ofattbart svårt att fatta detta att man är beredd att ta risken att hamna på Dumpen. Att den sexuella dragningen till och kåtsuget efter småtjejer gör med hjärnan ungefär som med alkohol. Det bir en berusning i sig, detta sug, och förmågan att tänka klart suddas ut. Eller som en slags besatthet? Jag MÅSTE helt enkelt. Verkligheten förvrids in i gäddans egen fantasi, som i sin tur blir hens verklighet? ”Försöker förstå”. 🤔

  15. Vart ska man börja.
    Gråta till en början med.. kanske.

    Mår så illa av sådant här, ni är alldeles makalösa Sara och Patrik..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *