Sponsorer

Torbjörn skulle ta av trosorna på vårt fiktiva barn och ha en liten sexskola för barn i ett fågeltorn.
Planen sprack så det blev varken sexskola eller fågeltorn. Patrik hade inga trosor att erbjuda så även den planen gick i stöpet. Istället blev det en muttrande utbackning från parkeringen.

 

 

23 thoughts on “Tobbe i fågeltornet (#478) Karlstad

  1. Skäms ner jag ser detta för karlstad. Tur att jag flytta därifrån. Tobbe hoppas du åker hem och tänker på konsekvenserna som skulle ske efter du har träffat barnet.

  2. Otroligt att han inte fick en rak höger, ett jävla hånflinande Arsle.
    Stark av Patrik och inte göra något dumt.
    Riktigt pinsam jävel.

  3. Syns att det är något fel på den här pedofiljäveln, sitter och hånler. Livet blir nog inte lika roligt längre. Tack Patrik och Sara för ert jobb som polisen borde göra

  4. Vilken jävla dryg attityd på den gäddan. Spela dum med sitt tuggummi-flinande i sin tjusiga Volvo. Fy skäms på dig!! Inget mer sexchattande med barn!!! 😡

    1. Kan vara av nervositet. Folk som skrattade när de såg flygplanen åka in i World Trade Center, den upplevda absurditeten i momentet.

      Även ett sätt för att lätta på ångesten…. Eller så är han bara en riktig riktig dryg peddoäckel.

      Däremot ett tecken på att han är skyldig och vet vad det hela handlar om. Tror inte han kommer flina på länge efter sin publicitet och de konsekvenser ett sådant kändisskap medför. 🙂

      1. Håller med, snubben är i totalschock över situationen, man hör på hur lågt han pratar och de korta orden att han är som förfrusen.

    2. Han ville nog bara hålla ”masken” och lugnet, som det ibland kallas. I motsats till dom som bryter ihop och erkänner, när dom blir konfronterade.

  5. Hoppas han är stolt över att hela världen kan läsa hans chattloggar. Kanske inte hånler lika mycket när verkligheten sätter sig in. Det är inget att vara stolt över att gå och möta ett barn för en eventuell våldtäkt

  6. Var nog inget leende när han kom hem om han är gift/sambo. Rätt åt honom
    Det är enkelt att vill man inte bli uthängd på dumpen så sexchattar man inte med barn.

  7. Flinet kommer nog fastna i halsen när familj vänner arbetskamrater ser detta.

  8. Tycker Sara har utvecklats och genomgått en enorm förändring senaste åren och blivit så mycket bättre i konfrontationerna. Däremot har jag alltid gillat Patriks (o)känsliga och hans oflyt med sina kommentarer även om det mest har varit upprepningar i varje konfrontation, men tycker även Patrik har genomgått en sådan positiv (personlig) förändring på senare tid.

    Hoppas ni kan och orkar fortsätta lång tid framöver tills det sker förändring. Så enkla saker man kan förändra om dessa giriga politiker ville göra någonting åt denna sjukdom som ter sig som cancer på samhällskroppen.

    Men nä, barn måste bli sexuellt utnyttjade och våldtagna och få ett helvetiskt liv innan något sker, och då är det försent och som sällan leder till något straff eller nån ersättning. Finns inget försvar för dessa politiker med deras ”vi såg det inte komma” attityd. Bara de kan fortsätta håva in sin oförtjänta lön så är de nöjda, oavsett vem det är som har makten.

    Ändra så det blir olagligt att sexchatta med någon man TROR är ett barn, hur jävla svårt ska det vara!? Man behöver inte ens ändra någon lag. Blir bara trött av denna slapphet.

  9. Ursh vad ont i magen jag fick att läsa och se videon, hans äckliga hån flin att Patrik kan vara så lugn jag hade nog flygit in i bilen …. Ursh!

    1. Konstigt att så många tolkar flinet som ett hånflin. Jag tycker flinet uttrycker liknande en undergiven hund med svansen viftandes mellan benen ”slå mig inte”-flin. Rädsla och omedvetet försök att avväpna. Kroppen kan inte ljuga. Till skillnad från orden som kommer ur munnen. Inte för att det spelar så stor roll.

  10. Läser flera kommentarer vilka ger en psykologisk förklaring till hans beteende vid konfrontationen. Jag instämmer i dessa förklaringar. Att det skulle vara en totalt känslokall psykopat som kallt hånflinar när han inser sin situation tvivlar jag på. Men att se detta beteende är såklart oerhört provocerande med tanke på vad han gjort och resulterar i att jag med flera kommenterar med ilska och vrede. Hoppas innerligt att om du, Tobbe läser detta, kommer till insikt om din problematik och verkligen söker hjälp.

  11. Men det hånleendet så blir det inte lätt för honom när folk får syn på honom. Kliade i hela Sveriges fingrar när de såg videon.

    Han skriver att han inte har tid att träna. Han skriver att han inte har tid att ha hund, men jäklar vad han var mycket tid till att försöka hitta ett barn som han kan våldta.

    Pedofilen: ”Jag gillar att skriva med dig med, mycket roligare än någon annan ❤️”

    Det är roligare för honom att prata med barn än med vuxna påstår han, trots att deras konversation ditintills enbart bestått av frågor om vad den ena eller den andra gör för närvarande varvat med lite kartläggning av barnets liv. Han kan ju inte mena att det är roligt att prata med barn om vad barn gör. Det är enbart en strategi för att få tillfälle till att våldta.

    Det är en rutinerad pedofil det här. Frågor om barnet ofta bråkar med föräldrarna, om föräldrarna är skilda, om hon har syskon och vad föräldrarna jobbar med.

    Pedofilen: ”Haha Ja jag skriver inte med nån annan nu men de flesta svarar ju knappt eller är allmänt dryga.. alltså tjejer i min ålder eller äldre.”

    Så bara för att han är värdelös på att prata med vuxna då tycker han att det är okej att våldta barn. Är man normal få är kvinnor aldrig dryga. Dessutom så förklarar han med det påståendet att majoriteten av hans kontakter är med barn.

    Orkade bara läsa hälften av hans patetiska chatt med barnet.

    Sök vård peddo!

  12. Livet fick sig en vändning för den lilla gossen, när han hamnade på dumpens hemsida för hela Sveriges beskådning,
    Lite sent att le när Patrik 190cm lång 120kg vill språka med honom,
    Guld till Dumpens arbete för barnen vi har,

  13. Alltså så vidrigt. Han har varit hemma hos oss och reparerat tvättmaskinen vid tre olika tillfällen. Tänkte redan första gången jag såg honom att han hade en obehaglig uppsyn, vilket bevisligen visade sig stämma allt för väl när jag upptäckte detta.
    Tack för att ni gör ett fantastiskt arbete med att avslöja dessa vidriga personer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *